Gravidute si mamici de Constanta (61)
Raspunsuri - Pagina 8
ioana_p76 spune:
Dragele mele gravidute si mamici, cu multe dintre voi am fost colega la aspirante, am impartit sperante si de multe ori si dezamagiri, insa de acum vin sa ma alatur iar voua sa impartim numai bucurii.
Ieri am aflat ca sunt in sfarsit !!!
Dupa ani de asteptate, sperante, vise, dar si dezamagiri cu carul, acum Dumnezeu m-a ajutat si parca toti acesti ani de asteptare nici nu mai conteaza acum de cand am aflat vestea ca sunt insarcinata!!!
Sper din tot sufletul sa fie bine pana la capat si sunt convinsa ca daca Dumnezeu mi-a dat asa o bucurie, va fi bine si voi avea bebelusul mult dorit si visat.
Deci, ieri, z26 test urina pozitiv si beta de 164!!
Plutim, suntem in al noualea cer!
Si nu aveam cum sa nu impart cu voi aceasta bucurie, chiar daca doar ce am aflat si inca sunt si bulversata, si emotionata, dar f f fericita!!
Va pe toate si ma bucur ca va sunt alaturi.
O sa am o groaza de lucruri de invatat de la voi
Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
ioana_p76 spune:
Si vreau sa urez si eu sarbatoritelor de azi MAV si CRIXIA LA MULTI ANI cu multa sanatate si multe bucurii, fericire si impliniri alaturi de familiile voastre
Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
DanaAlex spune:
salutare !!!
crixia ...un intarziat la multi ani!!!...nastere usoara:), fiind la a doua experienta stii ce te asteapta...mai citesc la voi din cand in cand...asa ca aflu cand vine evenimentul:)...pupici..
ioana p76...sarcina usoara, nastere si mai usoara ...citeste-ne si scrie despre tine si nu numai ...atentie!...nu te speria, suntem pline de personalitate, dar impartim cu drag bucuriile se necazuriile proprii, asa incat...te vei simti bine printre noi...la intalnirile virtuale si reale...cat despre sfaturi...intreaba-ne si cu siguranta vei afla raspuns la intrebarile tale...am depasit cam de multisor:)) faza de gravidie, dar ne aducem aminte cu nostalgie si repetam etapele mental ca nu se stie niciodata....
de la mav...prin telefon, am aflat ca e distractie in toi...abia astept sa citesc detalii...stau aici si ma plictisesc de una singura....bine, nu chiar ...impreuna cu puradeii:)))care si-au gasit o prietena de 10 ani care mi-a preluat din atributii:)...pana la cafeaua de dimineata cand o sa va citesc, sper sa postati impresii si poze...ma bazez pe insomniace:)...pup petrecaretele si pe sarbatorita:)
toate cele bune...
rubia spune:
ioana te stiu de pe la alte subiecte nu pot decat sa ma bucur ca DD ti-a indeplinit dorinta si iti doresc ca totul sa mearga bine in continuare,bebe/i sanatos/i .
ralina spune:
Ioana Felicitari sarcina usoara si la termen ,fara complicatii!Doamne cat ma bucur pentru tine!Sa ai grija de minunea din burtica si sa te menajezi cat poti de mult.La ce medic ai hotarat sa mergi?
Daca ai fii langa mine te-as strange tare tare in brate
Mav,Crixia La multi ani sa fiti sanatoase si iubite!
Thea,minunea noastra
AngeliquedeS spune:
Ioana, sunt cu pielea de gaina si cu lacrimile in barba. Iubita mea draga, ma rugam de ani de zile sa ti se intample minunea, stiu cat sufereai, stiu cate sacrificii ati facut. Ne cunoastem de atatia ani, ne stim de pe vremea cand eram mirese... si ajunsesem sa te evit, te-am vazut de vreo 3 ori in Carrefour si am ezitat sa te strig iti spun sincer, pt ca la vederea copilasului meu sa nu iti invart si mai mult cutitul in rana. pe bune, plang de nu mai pot de bucuria voastra...
Cum s-a intamplat pana la urma, FIV sau natural? Nu ca ar avea vreo importanta. Aveti grija de voi, te implor mult si sa stii ca tin enorm de mult la tine. Mai tii minte cand am baut amandoua dupa Madaluta la maternitate?? Uite ca s-a intamplat minunea! Sa fie intr-un ceas bun!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
Ioanaaaaaaaa, scumpa mea, ma bucur din suflet pentru tine!!!! O veste atat de frumoasa de ziua mea... ca si Kristina... si eu plang de emotie... de cand te asteptam la odisee!!! Sa iti ajute Doamne-Doamne sa fii sanatoasa si tu si bebelica scump(a) din burtica!!!
Minunat!!!!!!!!!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
mamacita spune:
Intru repejor,dar probabil mai revin,caci am niste pantalonasi albi de spalat, care de ciocolata,care de vaselinaAm adormit cu greu piticii,pe la 22:30,dar tot este bine,caci erau exaltati,fericit,tare le-a placut.Anabela nu se mai vaita de manuta,mi-a tras o sperieturaaaa,caci acum un an imi rupeam eu piciorul,iar ea are osisoarele de pui de Crevedia...
La Mav m-am simtit de minune,desi am fugarit in toate partile dupa pitici si,drept urmare,nu prea am putut sa respect regulile de politete si conversatie de la petreceri. A propos de politete,Mav,trebuie sa-mi cer scuze,caci eu obisnuiesc(si stii prea bine),in afara topicului,in viata reala,sa folosesc formula de adresare "dvs."si sunt bine incorsetata in educatia aceasta,dar m-am lasat dusa de betia intalnirii (la care nu mai speram sa ajung)si am luat pe toata lumea la"per tu".Asa ca scuze si
Nu in ultimul rand,m-ati facut sa rosesc la complimente
Crixia,"La multi ani",sa fii plina de putere si rabdare,sa ai noroc si o nastere fara peripetii!Cum sunt analizele,ok?te-a ajutat in vreun fel d-na Musat?
ioana p76,si eu te stiu de la aspirante,daca ti-amintesti,frecventam pe acolo cu sfaturi pana sa revin la serviciu,cand mi-a disparut bruma de timp liber,si ma bucur alaturi de tine!Iti doresc sarcina cu bebe sanatos si dus pana la termen!
mihaela77O spune:
personal am facut-o dar pe forum,nu...asa ca,draga alina,inca o data la multi,sanatate,fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca..
ma bucur ca am mai reusit sa cunosc 2-3 fete personal si vreau sa va multumesc tuturor de cadoul pe care i l-ati facut alinei(ajutorul financiar pt terapia lui mihaita) si sa-mi cer scuze,ca nu am putut sa socializez,atat cat mi-as dori,insa ati vazut ca mihaita este un adevarat tsunami,nu sta locului o clipa....
ioana,nu te cunosc,insa din cate spui,ai trecut prin multe pana ai ajuns aici(bb in burtik),asa ca iti urez si eu o sarcina usoara si un bb sanatos!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mav spune:
Dragele mele, va multumesc din inima pentru ca mi-ati fost alaturi astazi!
Eu m-am simtit extraordinar de bine, sper ca si voi!
Va multumesc si pentru prezenta si pentru flori (n-am mai primit un brat de flori de cand eram profesoara, acum multi ani) si pentru atentii si in mod special pentru donatiile catre Mihaita! Sa va dea D-zeu multa sanatate! SUNTETI MINUNATE!!!!
Va pretuiesc nespus pe fiecare in parte si pe toate la un loc!
Am sa incarc cateva poze... da' tre' sa selectez... sa fie doamnele cat mai imbracate.... nu-mi permit altfel... (daca vreuna dintre voi nu se simte ok cu poza pe net, sa ma atentionati, va rog!)
Sper sa nu supar pe nimeni.... v-as adresa in parte multumiri, insa nu stiu daca se cade sau nu...
Insa trebuie sa evidentiez faptul ca m-am bucurat enorm pentru onoarea pe care mi-a facut-o mamacita, care a reusit sa ajunga insotita de intreaga familie!
...De asemenea, ma bucur ca am reusit s-o scot pe Adriana(+puiul de ciocolata) din casa... si din suflet ii doresc sa i se-ntample cat mai curand sa ramana iar insarcinata si s-o vedem cu burtica din ce in ce mai maaare!!!!
Mami Fericita Non-Stop
perlute