Gravidute si mamici de Constanta (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

angi, merci mult pentru oferta cu crema. am fost cu el azi la dr si a zis ca este sudamina, de la caldura si transpiratie...mi-a zis sa-l clatesc, dupa baie, cu apa cu bicarbonat de sodiu in ea... nu am auzit de solutia asta pana acum, dar voi incerca. daca nu trec, o sa apelez la crema ta.
si unde zici ca iesiti de obicei la plaja? azi am ratat, dar vad ca nici voi nu ati ajuns, ca vremea a fost urata. am iesit doar putin spre seara, la plimbare.

doc, acum daca scriu aici, parca nu imi vine sa mai scriu pe blog vad ca nici tu nu ai mai scris de multa vreme... si nici aici nu ne-ai scris ce a mai facut serban. ceva nou? eu astept sa incepeti voi discutiile despre olita, ca aveti bebei mai mari...

mav, noi avem in plan sa mergem duminica la aquamagic, cu finii. poate ne vedem acolo. desi, si adriana are dreptate, nu stiu cum vom sta acolo de la ora 1, cand si victor are ora de somn... o sa vedem, ar fi prima data. o sa-l si oboseasca apa si joaca... sau, poate, de atata distractie o sa uite de somn. vom vedea...

mamacita, eu sunt blonda naturala, dar nu creata. la bucle seamana cu mama mea si cu socrul meu. sotul este brunet, si cu el nu seamana deloc. de la mine a mostenit pielea cu probleme si culoarea. multumim ca ne admiri

ma bucur ca nici mada si nici dana nu au patit nimic pe drum/excursie.

dana, am inteles eu bine, ai plecat la galati, apoi te-ai dus la munte? esti in vrancea acum? copii... e normal sa fie schimbati, eu l-am luat p victor schimbat dupa doar 5 zile, dar daca erau 2 saptamani... dar tot cu mama langa ei e mai bine.

mada, la multi ani sotului, si ma bucur ca ati avut parte de o petrecere atat de reusita.

ma duc sa ma culc, ca azi am petrecut la curatenie mai mult sau mai putin generala... ca dupa nuni si excursii, casa era cam pe dos, si maine vin musafiri... noapte buna!

roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

roxanalucia,despre antrenamentul la olita sunt multeeee de discutat...
Stiu ca voiam sa raspund si acum mi-am amintit si ce:chiar daca a inceput antrenamentul si tu vrei sa astepti pana la 2 ani,cand, actualmente,se considera varsta optima de antrenare rapida si fara probleme, ai doua optiuni:
- intrerupi, daca nu esti multumita de rezultate
-continui,daca el este pregatit sa faca fata voluntar(de aceea se cam asteapta varsta la care nu numai sa anunte,sa nu fie doar coincidenta in program,ci sa se si maturizeze sfincterele suficient cat sa aiba contentie), in fond, fiecare atinge reperele in mod diferit
Exista multe materiale despre momentul(si nu neaparat cronologic,de 2 ani)cand copilul arata ca ar fi pregatit sa treaca la olita,apoi si mai multe despre cum sa-l antrenezi si ce sa faci in caz de obstacole.
Cel mai simplu este sa faci o documentare preliminara,atat cat iti permite timpul,apoi sa ne spui ce probleme apar(daca apar)si noi...sa ne dam cu parerea noastra de profesioniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna si de la noi (seara sau dimineata)

M-am bagat devreme in pat, am adormit si acum m-am trezit de parca as fi dormit 12 ore, ce mult as vrea sa ma trezesc si dimineata la fel de limpede ca acum.

Roxana, eu nici nu ma gandesc la subiectul olita inainte de 2 ani, adica el nici macar nu vorbeste, cum sa spuna vrea la olita? Ziua il las dezbracat prin curte si vad ca a inceput sa realizeze ca face, fiind foarte surprins de "proces" Recunosc insa ca sunt pe undeva usurata la gandul ca din toamna incepe cresa si toata lumea care si-a dat copilul la cresa mi-a spus ca acolo s-a dezvatat de pampers, asa ca poate scap si eu de asta fiindca sincer mi-e groaza numai sa ma gandesc la procesul asta la cat de capos e :)))

Si azi am fost la plaja... si bine am facut fiindca a fost taare frumos si mult mai putin vant decat credeam. Apa calda calda si linistita si copiii s-au si balacit (Pupicu si Serban) si s-au catarat pe toate sezlongurile verificandu-le daca sunt rezistente sau nu.

Obisnuim sa mergem la plaja de la galion, la capul de linie al telegondolei este un restaurant in forma de corabie, acolo se face o alee spre plaja si noi stam chiar la ultimul rand de sezlonguri, imediat pe mal, panta apei este fff lina si pe o portiune destul de intinsa spre larg este putin adanca, doar pana la glezne, ideala pt copii.

Mamacita, multumesc pt laude insa personal sunt o fiinta deschisa in viziuni si sunt absolut convinsa ca nu exista reguli perfect aplicabile tuturor si numai pt faptul ca eu fac ceva intr-un anume fel (ca asa vreau sau fiindca asa sunt constransa de imprejurari) nu inseamna ca metoda mea este cea mai buna. Poate eu personal as vrea sa fac anumite lucruri cu totul altfel decat le fac, dar situatia "din teren" si/sau personalitatea copilului ma fac sa actionez ca atare. Or daca propriile-mi idei ajung sa nu fie valabile de multe ori asupra propriului copil, cum as putea sustine ca metodele mele sunt inatacabile si universale cand vine vorba de o alta mamica si copilasul ei pe propria lor situatie "din teren" pe care numai ei o cunosc? Ufff, ati inteles ce vreau sa zic ca tare alambicat mi se pare ca vorbesc la ora asta

Ma duc si eu la culcare, de cand scriu s-a dus si limpezimea cu care m-am trezit, ne auzim maine.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Mav
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Alina (mav) si Crixia! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

Bazar pentru Mihaita

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare, salutare....de la mare departare !!!!:)

alina (mav)- la multi ani!!!...toate urarile de bine si tot de iti doresti tu sa ti se implineasca, alaturi de familia ta si de prieteni, sa-ti dea bunul dumnezeu viata lunga si lipsita de griji !!!...restul, depinde de tine :)

roxanalucia, da...sunt la soveja in vrancea, o statiune cam apusa...din pacate, se pare ca abia acum si-au impartit patrimoniul statiunii doi oameni de bine:)...asa incat se spera la o relansare a ei....mare pacat ca aici nu s-a investit ca in alte regiuni, dar poate ca tocmai de aceea zona asta este neatinsa dpdv industrial, deci poluarea lipseste cu desavarsire si tot ceea ce se mai intampla cand modernismul si tehnologia apar...aici simti ca te intorci in timp cel putin 30-40 de ani :)...oamenii sunt simpli tare, exodul spre italia i-a facut sa mai cunoasca si altceva decat vaca, fan(=cosit) si tuica/vin de casa:)))....in fine...pentru mine e binevenita relaxarea de aici, aerul curat, mancarea proaspata :)...am in curte fasole verde, leustean, ceapa, salata, merele sunt implicate in procesul de coacere :)....mmmmm.....de la gainile vecinilor oua proaspete, o vaca ne da lapte:)...dupa amiaza suceste o baba gatul unei gainuse:( si pun de-o ciorba:)))....si ce-o mai iesi pe langa:)....om vedea noi:))))...

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

spun si eu la multi ani, alinei.sa fii sanatoasa, iubita,implinita si fericita alaturi de cei dragi.
la multi ani, crixia.tot ce e mai bun sa ti se implineasca.
dana, suna bine acolo unde esti.
kris, si eu zic ca faci bine cu olita.este timp pentru ea si veti ajunge si acolo.incet si cu calm.
madalina, la multi ani sotului.sa va traiasca si sa va bucurati de el.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mav sa ne traiesti sa fi sanatoasa si fericita dar mai ales multumita si vesela!

Cip va multumeste de urari, caci nu se astepta sa le primeasca si aici... e tare mandru...

Aici aveti niste poze cu satra noastra din delta.

as fi vrut sa scriu mai mult si sa mai raspund fiecareia, dar trebuie sa ma apuc de curatenie k maine vine soacra-mea si stiti cum e...
va pup

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!...din nou...

madaluta...super distractie pe voi:)....as manca un bors de peste ca-n delta....mmmm....l-am remarcat si pe finul cel mai proaspat:) cu darius cocotat in carca lui:)))....frumosase si pofticioase pozele...de invidiat:), insa benefica invidia, nu in alt mod:)))...genul "vreau si eu acolo:(((("...

"operatiunea olita" este si la noi in curs:))))....deja suntem la momentul cateodata cer amandoi, cateodata unul, cateodata nici unul:)))....insa sper ca pana la toamna sa se finalizeze cu succes...citind din instructiiunile lui capraru, vestita carte mama si copilul, nu am fortat in nici un fel aceasta activitate:)...insa deja m-am saturat de pampersi si de costul lor:)...
...nu-i cert, insa le bat obrazul cand mictioneaza in papuci:)))....ca sa nu mai spun ca de fiecare data cand le pun pampers (noaptea inca n-am renuntat) le explic detaliat cate jucarii si bunatati am putea sa cumparam cu banii respectivi...cred ca pana la toamna ori devin materialisti saracii sau se vor duce sa faca troc:))) ajungand sa creada ca de fapt e un fel de moneda nationala bietul pampers:)...ce sa-i faci???...educatie financiara :)))....

cred ca o sa va tin la curent foarte des si detaliat cu ce se intampla :)))...asta si pentru ca n-am cu cine sa discut pe aici chestiuni serioase:)...limba bastinasilor e cam ciudata la auz si mai ciudata la inteles, iar temele preferate de ei sunt departe de gustul meu :))))...astept turisti...poate imi infrang timiditatea excesiva si intru in vorba cu ei:)...

pana dupa-amiaza...toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! mav Tot ce iti doresti sa ti se implineasca alaturi de cei dragi.

15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput