Gravidute si mamici de Constanta (61)
Raspunsuri - Pagina 3
mamacita spune:
menuet,multa sanatate veveritei,poate totusi e alarma falsa!
docdecap,cred ca este o idee binevenita,abia astept sa vad cursantele la treaba!
mamacita spune:
Va inchipuiti(a propos de programul deviat putin al copiilor-dp nostru de vedere-si care-i afecteaza mult-dp lor de vedere)ca noi am iesit pe la 21:10,cand ne-am amintit ca n-avem paine,pana la City sa luam pretiosul aliment de la Spar?am considerat ca,din moment ce ambii copii dormisera peste 2 ore pm si se trezisera dupa 18,n-o sa oboseasca prea mult...Gresit!!!paine n-am gasit,ne-am intors pe la Dacia(noi stand in zona Trocadero)de unde am facut cale intoarsa ca nu se putea inota in directia dorita de noi si se facuse ambuteiaj,apoi am venit pe Primaverii.Am ajuns acasa la 22:10,a mai durat vreo 20 min.dezbractul si spalatul pe dinti(uitasem sa precizez ca erau deja imbaiati si satui)si s-au culcat cu nici o ora mai tarziu decat de obicei dar intr-un scandal monstruos determinat de oboseala,care debutase pe la 22,ora lor obisnuita de adormire in conditiile in care nu dorm dupa-amiaza(sau dorm o ora).
nu stiu cat de coerenta am fost,ne cinstim eu cu sotul din dotare ca de we,dar ati priceput,sper,cum reactioneaza ei cand ii scot din"schema"...
Mirela79 spune:
Menuet, La multi ani fericiti si cu bucurii!
Ellen, Casa de piatra! Da' sunteti norocosi nu gluma, daca e sa ne luam dupa ploaia de aseara.
Fetelor, ce idee buna mi-ati dat. Dupa ce am citit ce ati scris voi despre spa si masaj cred ca stiu cadoul perfect pentru ziua sotului meu. O zi la spa cred ca o sa-i placa si mai ales mai scap si eu de la prestari servicii de masaj, ca nu e usor deloc.
Dana, vreau sa iti multumesc si eu pentru ca mi-ai vorbit despre Ikea si pentru ca am avut ocazia sa vad tot ce ti-ai cumparat tu de acolo. Am reusit sa ajungem si noi ieri si pot spune ca mi-a placut la maxim. Cred ca voi mai face excursii la Ikea, chiar daca nu am ceva anume de cumparat. Este un loc foarte placut, iar oferta extrem da variata m-a incantat. Cand mi-ai spus ca voi ati stat 6 ore la Ikea mi s-a parut mult, dar noi am stat 6 ore jumate si nu stiu cand a trecut timpul. Am gasit tot ce vroiam pentru camera Mariei si acum sotul meu monteaza de zor o comoda. Mai are un sifonier si o canapea. Pana inchide la Carrefour sper ca termina pentru ca trebuie sa iau lapte la copil.
Mav, ma bucur ca te-ai relaxat la un masaj. Chiar cred ca aveai mare nevoie.
Acum cam stau cu emotii ca nu am desfacut toate cutiile si sper sa fie inauntru ceea ce trebuie si nu alte culori sau cine stie alte produse decat ceea ce am ales.
roxanalucia spune:
salutare!
m-am intors si eu in sfarsit! am culcat copilul de vreo 10 minute, sotul e deja la munca, saracu'... si acum ma relaxez la pc
of, grele nuntile astea si concediile, of, of, of! nu am inca poze de la nunta, am doar din concediu, dar mai dureaza pana selectez ceva din ele.
oricum, dupa nunta, dupa ce m-am intors eu viteaza de la tulcea... n-eam trezit eu si sotul singuri-singurei, fara grija copilului. chestie extrem de ciudata, dupa ce abia asteptam sa "scap" de el. stateam cu urechea ciulita sa aud daca plange, si toate zgomotele de afara parea plansetul lui victor... e, si asa a inceput el sentimentul de vinovatie... cum, eu ma distrez si am lasat copilul pe mana strainilor????? ee, m-a scos sotul prin mamaia, sa imi mia treca... oricum amandoi aveam un sentiment de inutilitate... plus putina vinovatie, va spun, nu ma asteptam sa ma simt asa...
apoi ne-am luat finii de la lumina, in ideea sa plecam a doua zi dimineata de la noi, care stam in km 4-5. si ce idee le vine lor? hai in vama sa dormim la cort si plecam de acolo dimineata direct. si asa am facut. am ajuns in vama la 12 noaptea. cine punea cortul la ora aia? noi! oricum nu dormea nimeni, cine a fost stie cum e acolo noaptea. finii nostri, mai tineri si mai cuminti... vai, vama, vai nespalati, vai ne fura masina, vai, ce terasa, vai daca vine sanepidul peste ei.... le-am explicat noi cum e cu vama... a fost ok, le-a placut.
ee, si hai si la bulgari... a fost bine, in general, ca ne-am odihnit si am stat degeaba. dar sunt multe de povestit, si o sa le scriu pe blog. o sa pun si poze... ne-am intors vineri, exact cand a inceput vijelia in zona noastra. incepuse si acolo ploaia si ne uitam ce nor negru vine dinspre romania... am citit ca si fetele au fost prinse de furtuna pe la plaja... stiti ce a fost pe aici. iar noi, sambata spre tulcea am prins la fel, pe drum, de nu mai vedeam nimic. azi noapte la fel, a plouat si pe acolo rau de tot, si azi cand am venit am prins doua perdele de ploaie torentiala... eu la volan si ieri si azi plus ca se vedea pe unde fusese prapad cu o zi inainte... sper sa se termine odata cu ploaia asta, ca e tare distrugatoare si periculoasa.
ee, mai departe... azi, dupa ce am venit de la tulcea, am trecut sa ne luam finii sa mergem la mangalia la biserica. ei au facut si cununia religioasa tot la restaurant, pe ponton, dar preotul ne-a zis sa venim si peste o saptamana la biserica. noi am ajuns pe la 4. biserica inchisa, masina preotului parcata in curte, am strigat... nimic... ei il cunosteau, e un preot tanar, care ne-a rugat sa nu facem reclama la chestia asta ( si uite eu ce fac )
si asa s-a terminat perioada noastra de nunti si plimbari, doc , si abia astept sa ne luati la plaja cu voi, si promit ca mergem. din pacate, acum incepe perioada de primit rude si prieteni in vizita la mare. asa ca mav, imi pare tare rau, as fi venit cu cea mai mare placere cu voi marti, dar tocmai atunci vine prima serie... oricum fata de primul an cand ne-am mutat noi aici, cand toaaaata vara a fost cineva la noi, acum s-au mai rarit... cu toate ca noi nu zicem nu, daca ei se invita
cam asta am facut noi. acum mai citesc din urma sa vad ce ati mai facut voi. va pup
roxana, mami de bebe Victor Costin (13.03.2008)
Victor
roxanalucia spune:
mav , nu iti face probleme cu permisul. eu am picat orasul de 2 ori, abia a treia oara am reusit sa imi depasesc emotiile si toata lumea zice acum ca sunt sofer bun. fortata de imprejurari, in 6 luni am facut 10 000 de km si inca numar
iar la sala am luat 24, 23, 22.... cu cat invatam mai mult cu atat luam mai putin la test... am terminat scoala in august si abia in noiembrie am luat permisul. nu ii mai baga in seama pe politisti, indefinitiv ei de asta sunt platiti. e adevarat ca au boala pe femei, dar asta nu e doar problema lor, ci si a multor soferi barbati. parerea mea e ca femeile ajung soferi mult mai buni, pentru ca noi avem atentie distributiva, spre deosebire de barbati... de cate ori nu vorbim cu sotii nostri in timp ce se uita la un meci sau citesc un ziar, si ei nu aud? nu se pot concentra asa, ca noi . ai incredere in tine!
Victor
roxanalucia spune:
danaalex , ai avut dreptate cu masina. am citit mesajul tau cand ne-am intors, noi am plecat pana la urma cu alta masina, dar asa e, ne-au cerut doar buletinele si talonul masinii. puteam pleca si cu a noastra fara probleme... merci pt raspuns, oricum.
Victor
roxanalucia spune:
madaluta , eu sunt o timida de felul meu si nu am avut curaj sa te abordez. dar data viitoare cand te vad, o sa fiu mai viteaza! oricum, te-am retinut si pentru ca am descoperit o cunostinta comuna. o prietena de-a mea a vazut poza cu tine de atunci, de la criss, si a zis ca te cunoaste, ca esti prietena cu cumnata ei, atena. care intre timp e fosta cumnata... e vorba de violeta, cred ca o cunosti. iar la pretransfer te-am vazut, ai tot venit, ai plecat, ai intrat si cand eram eu in sala. poate la anu' reusesti sa ajungi si tu in oras
Victor
roxanalucia spune:
dady68 , multumim de urari, chiar suntem foarte bucurosi de noii nostri fini. avem 2 ani de la nunta si deja 2 perechi de fini am hotarat sa ne oprim deocamdata, cu toate ca prevad cateva invitatii in viitor, destul de curand...
mav, merci ca ai observat si ai modificat la victor. am observat si eu cand am hotarat sa revin pe forum, dar am zis sa mai treaca ceva vreme pana sa emit pretentii ... of, teama mea obsedanta de a nu face gafe ma bucur ca nu a mai trebuit sa zic
mai, vad ca madaluta a plecat in delta. am si eu niste prieteni care au vrut neaparat sa ajunga la sf gheorghe. sunt acolo de vineri si azi noapte au trecut prin sperieturi groaznice, cu ploaia torentiala si cu fulgere, ei fiind cu cortul... ziceau ca azi a fost mai frumos si mai stau si maine, apoi marti vin la mine pt cateva zile. sper ca madaluta sa aiba mai mult noroc cu vremea. ne omoara codul asta galben...
ellen79 , casa de piatra si tot ce va doriti voi pe lumea asta!
Victor
roxanalucia spune:
angi, ai mare dreptate cu zona aia din mamaia. am vazut intr-un an chiar oameni asezati dincolo de aleea de promenada, langa hoteluri, asa era de aglomerat. eu cand m-am mutat in cta am inchiriat un apart in zona tomis 2 si mergeam la 3 papuci. era mai liber, nu te stresa nimeni sa cumperi porumb, coliere, namol, bilete la concerte cu manele sau piatra ponce...dar si acolo s-a aglomerat. e greu de gasit un loc liber si fumos..
pentru toate fetele eu propun o alta locatie, si ma ofer sa iau cu mine in masina pe cine doreste! ma refer la navodari, dincolo de tabara. e mai departe, dar e foarte liber, e si nisip si iarba si umbra de tufisuri , apa e curata... e mai departe de alte propuneri, dar intr-o zi cu soare poate merita
Victor
AngeliquedeS spune:
Roxana, ma bucur ca ai inceput iar sa scrii la noi, tare mult ai lipsit Noroc cu blogul tau unde mai citeam ce faceti. Ma bucur ca a fost totul in regula si cu nasitul si cu Bulgaria si mai ales cu Victor.
Despre plaja, si eu mergeam la 3 papuci inainte sa raman insarcinata, stau la doar 5 minute de plaja aceea. Dupa ce am ramas insarcinata nu m.am mai dus acolo pt ca intotdeauna am fost terifiata de panta aceea si cu atat mai putin m-am incumetat apoi pe ea cu burtica si pe urma cu toate sarsanalele si cu bb dupa mine.
Cat despre locatia de plaja propusa de tine, putem sa organizam odata o intalnire acolo, insa mie mi-ar fi greu sa ajung prea des acolo fiindca e drum tare lung.
Mirela, sa stapaniti sanatosi achizitiile de la Ikea!
Mamacita, ce curaj pe voi sa iesiti pe ploaia aceea! Si degeaba pe deasupra. Stiu terasa aceea de mai incolo de Central, cu scaunele acelea de plaja ciudate si scumpe si incomode dupa parerea mea, am fost acolo chiar la deschidere cu Danaalex, am mancat inghetata si au niste fotolii cu baldachin absolut superbe, m-as fi mutat cu totul acolo, asa comod stateai in perne.
Azi am fost iar la plaja, am crezut ca ma intalnesc cu unele dintre voi dar nimic. Maine ce faceti, ne vedem?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita