Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

exista aspiratoare nazale care nu se pun la aspirator
de exemplu http://www. muccelmic.com/aspirator-nazal-electric-p-423.html (fara spatiu)

noi avem unul si e foarte util

insanatosire grabnica!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua!!!!!!!
Sa curga berea pentru mamicile mele!!!!!!
AM FACUT 22 SAPTAMANI

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

felicitari

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari simina pt numarul frumos de saptamani!

am avut o zi super de 4 luni ale lui Tudor! multumim de urari!

va am cu drag

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mutzunelul meu mi-a tras o repriza de urlete si la pranz, cand erau socrii la mine (si de data asta nu i-a facut nimeni nimic); s-a jucat, a ras, a gangurit, era la el in legan si intr-o secunda a inceput urlatul ala rau; socrii s-au speriat si au intins-o.. eu le-am zis ca mai fac copii si din astea sa stea calmi... dar na' ei nu erau obisnuiti si s-au speriat, au zis sa-l lase linistit;l-am scos asa marait cum era dupa criza afara, l-am imbracat cand am iesit si a dormit mutzu o ora neintors la aerul asta rece pk];
canalul meu nu prea vrea sa se desfunde, parca e ceva mai bine, nu mai e pielea asa rosie pe deasupra si durerea e suportabila.... banuiesc ca la ultimul supt i-a venit mutzu de hac, si acuma mai e durere de la inflamatia care a fost; oricum, daca vad la noapte ca ma deranjeaza o sa-l trezesc pe mutzu sa repete operatiunea, ca la tzitzi nu se supara de trezire

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

ina in curte sau necurte cu ei eu ii dadeam cu biberonu' in cap; de ce nu te-ai dus tu frumos atunci pe loc sa-i arati zaharul?????? pai totul pana la copil!!!!! daca vede ca-i merge, fii sigura ca se repeta figura, si o sa faca o gramada de alte chestii care tie nu ti se par normale; sa ma lase cu gandirea de acu' tzaspe' mii de ani; cand a fost mama la mine i s-a pus o pata ca ce-i fac atatea observatii si i-am zis clar" stii ceva femeie?? kinderul pe primul loc, restul stati la coada!!!!" va convine bine, nu, iarasi bine; eu copkilu' mi-l cresc asa cum stiu eu si nu se baga nimeni peste mine ca fac omor; si soacra-mea de multe ori mi=-a dat "sfaturi" dar i le-am taiat din prima, cu zambetul pe buze evident; nu aplic chestia cu zii ca ei si fa ca tine, vreau sa fiu categorica si fara drept de replica; ei si-au cerscut copii cum au stiut, acu' s-au schimbat vremurile, zaharul nu mai e ala de era atunci, si oricum sa ma lase; si mama a incercat sa zica ceva de zahar si i-am aruncat in ochi bunanate de dantura ce am eu acuma, plus kilele in plus ... asa ca a tacut malc
te rog mult, nu lasa situatia asa; spune-i cu frumosul, nu trebuie neaprat cu scandal, eu stiu foarte bine ce inseamna sa rabzi multe doar pentru ca sunt socrii, parintii lui...., dar totul are o limita; uite eu de exemplu am pus piciorul in prag si am decis ca soacra mea nu trebuie lasata cu bebe niciodata nesupravegheata; ea a avut la un moment dat niste depresii, are medicatie permanenta, si exact inainte sa nasc eu o taram prin cabinete de psihiatrie ca s-a gandit ea sa renunte la pastile ca o ingrasa (dupa 20 de ani de tratamente) si ajunsese de nu te intelegeai cu ea; si oricand poate sa aiba vreo criza de nu-mi recunoaste copilu' Doamne fereste! si mi-l lasa pe undeva; deci degeaba s-a pensionat ea, ca eu si Cristi am hotarat ca in nici un caz nu sta cu copilu' (la faza asta a fost si el perfect de acord cu mine.... ce inseamna sa te simti responsabil pentru un sufletel); o sa fie nasol cand o sa trebuiasca sa-i spunem si ei ce am hotarat noi, dar o sa o luam altfel... ca nu poate ea sa alerge dupa el, ca el e vanjos... chestii din astea...)

minunea noastra David

Mergi la inceput

simina uaauuuuuuuu, 22 de saptamani??? pai sa crestei mari in continuare, sa te vedem cu un burtoi maaaaaaaaareeeee, cum aveam noi (ce dor imi eeeeeeeeee!!!!!!!); si dupa aia abia astept sa te vedem cu mazarica la purtator, si sa te bibilim toate, sa vii la noi sa te plangi de toate alea si noi sa-ti sarim ca babele atotcunoscatoare in caputul tau

minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

hop si eu, ma inscriu la categoria grea ce sa fac? merit! daca in timpul sarcinii nu am stiut masura si am luat in greutate 26 de kg. Ca sa le linistesc pe mamicile care inca alapteaza, nu prea avem ce face , dieta si cremele nu se impaca cu alaptatul.

Eu ma gandeam la un moment dat sa ma duc la o sala de aerobic, dar m-am lasat pagubasa pentru ca al meu inca suge le 2,3 ore si nici nu as ajunge bine la sala ca ar trebui sa ma intorc. Dupa ce incep diversificarea va fi altceva, oricum primul an este al copilului.

Pentru fetele care au terminat de alaptat, le pot ajuta cu o dieta foarte eficienta, care se tine foarte usor, bazata pe grupele de sange. Mama mea tine aceasta dieta ( practic e un mod de viata ) si din februarie a slabit 12 kg, i s-a reglat glicemia ( ea are si diabet )si nici foamea nu face.

Si eu am cumparat acum 2 saptamani, de care4 body-uri, dar cele cu maneca scurta le-am luat de la 9 luni si cele cu maneca scurta de la 6 luni ( dar rau am facut ca deja ii sunt mici ), intr-adevar marimile nu corespund.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Fii buna si detaliaza regimul. Ma intereaza pentru mama ca si ea are diabet si poate o ajuta. Desi ii este fff greu sa tina regim am convins-o si respecta cat de cat regulile diabeticului. Multumesc mult.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza...
ma intreba cineva cum i-a scos sange din vena..asistenta..foarte priceputa, initial a cautat vena..dupa ce a pus garoul..si abia apoi a bagat acul..a fost chestiune de masim 1 minut
rivali..ce concurs?ala de anul trecut?eu am primti anul trecut giarafa in 3 sapt:)
mai..papersul asta premium care..e super..e genul huggies..ala frumos..cu elastic..foarte fina hartia...super;sunt curioasa care va fi pretul in magazine

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Petrean, sa inteleg ca ai folosit si Huggies? Cum sunt in comparatie cu Pampers? Eu astazi am cumparat de la Pampres, scutece gama Sleep @ Clean, stiti ca erau doar servetele umede (sau cel putin in zona mea nu am vazut pana acum scutece). Diferenta este ca acestea nu au banda elastica, in schimb nu am vazut nici o diferenta, deoacamdata, in seara asta am pus primul. Cat despre pret...35 lei 50 de buc. Pampersul gama noua costa 50 de buc 54 lei.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am intrat rapid sa va zic ca a fost super botezul si cununia; am fost numai 40 persoane, dar ne-am distrat. Ariana a fost fff cuminte, a stat cu noi pana seara la 9, am dansat, am mai papat, am studiat lumea... Singura chestie... ia dat preotul o lingurita cu vin si miere, dupa care a zis ...ca a fost mai mult vin decat miere si Ariana a fost foarte interesata de noul gust...m-am disperat putin, pt ca pana acuma nu i-am dat decat lapte de la mine. O sa pun poze in zilele urmatoare, cand mi le da fotograful.

Recuperez capitolul si revin.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza...
ma intreba cineva cum i-a scos sange din vena..asistenta..foarte priceputa, initial a cautat vena..dupa ce a pus garoul..si abia apoi a bagat acul..a fost chestiune de masim 1 minut
rivali..ce concurs?ala de anul trecut?eu am primti anul trecut giarafa in 3 sapt:)
mai..papersul asta premium care..e super..e genul huggies..ala frumos..cu elastic..foarte fina hartia...super;sunt curioasa care va fi pretul in magazine

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

am luat si eu girafa anul trecut pentru Vlad, dar acum a mai aparut o jucarie si pe aia o astept
uite: http://www.pgbalkans.com/ro/pampers_loyalty.asp

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009)

Poze

Cum ati intrat in posesia talonului de concurs? Eu am citit pe pagina de la pr @gambl si campania s-a terminat, faza de trimis cupoane de concurs. Mai ales cand am citit ca , campania se adreseaza mamelor ce au nascut in per 01.ian-31 mai. Sa imi trag palme ca nu am cautat mai mult pe net. degeaba stau toata ziua la butoane.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput