Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*
Raspunsuri - Pagina 13
simina_kin spune:
Chato fac cinste cu ce vreti voi

....da tie iti trimit niste bere ca stiu ca-ti place

22+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla28 multumesc tuturor pentru incurajari! am avut o noapte de cosmar, Raul era rupt de somn, dar nu putea sa doarma din cauza nasului infundat, ii lacrima ochisorul si stranuta intr-una.. Degeaba i-am dat cu Humex spray si l-am aspirat in nasuc, ca tot nu putea sa respire bine. Acum parca e mai bine, sper sa nu ajungem la antibiotice. Sanatate multa la piticii vostri! ![]() www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
pune-i seara Karvol pe batistuta
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
anamariame spune:
Carmenada, sa stii ca aseara chiar ma gandeam la tine, si mi-am propus de dimineata sa intru sa intreb ce mai faci, dar Eva mi-a dat planurile peste cap. Imi pare rau sa aud ca aveti in continuare probleme, de parca chinul prin care ai trecut cu alaptatul nu ar fi fost suficient. Din pacate nu iti pot da niciun sfat, desi nu ai cerut unul
Cat despre crizele Evei, eu zic ca nu de colici e vorba, pentru ca are deja aproape 3 luni si ar fi cam prima data (hai, poate a doua cand e asa mofturoasa), si nici nu am vazut-o cu genuncheii stransi la piept sau chinuindu-se cu burtica. Dar alta explicatie nu am, decat cea a Dianei- au si ei zile mai proaste.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
Inapreda, Carmenada multumesc de sfaturi 
pentru Ina - insanatosire grabnica!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 

sirimie spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Aris, Leeloo, legat de pozitia cucului, Medicul pediatru, acum 9 ani, mi-a explicat ca la fiecare schimbare de pampers trebuie sa ridic cu mana si testiculele si cucul, si sa le asez cumva culcate pe burtica, orientate spre buric si apoi pampersul fixat deasupra cat mai bine. Cica daca stau in jos nu e o pozitie favorabila dezvoltarii testiculelor.. nu stiu cata dreptate are, insa eu am tinut cont. Am citit ca Aris propunea asezarea cucului in jos de teama pisului, insa daca pampersul e fixat BINE, nu iese nimic. Eu asa fac si acum... Acum daca altii stiu si alte explicatii, rugam sa le posteze... Sasha? |
eu nu am facut asa, si nu s-a intimplat nimic...
nu are nici o importanta cum sta in pampers...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Gaza22 spune:
Simina felicitari

. Acus acus ne ajungi din urma. Pt mine aceasta a fost cea mai frumoasa perioada din capitolul graviduta. Asa iti doresc si tie si sa te bucuri cat mai mult de burticuta ta si de mazarica dinnauntru.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem doua lunite
Gaza22 spune:
Olishka si noi suntem cam in aceeasi situatie in ceea ce priveste
. Dar speram sa revenim la vechile obiceiuri cat mai curand. In ziua cu botezul, facem si noi 5 ani de casatorie si cine stie poate atunci
![]()
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem doua lunite
olishka spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Olishka si noi suntem cam in aceeasi situatie in ceea ce priveste . Dar speram sa revenim la vechile obiceiuri cat mai curand. In ziua cu botezul, facem si noi 5 ani de casatorie si cine stie poate atunci![]() Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite |
Aha, deci nu sunt singura
Inseamna ca inca suntem normali daca mai exista si altii in situatia noastra Olga, mamica lui David iepurasul

inapreda spune:
Nu, nu esti singura; noi am "sarit hop-ul" de abia acum 3 zile ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Aha, deci nu sunt singura Inseamna ca inca suntem normali daca mai exista si altii in situatia noastra Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
sirimie spune:
| citat din mesajul lui anamariame Fetelor, ma apuca disperarea. Aseara v-am spus ce chinuit a adormit Eva, am tinut-o in brate continuu, si doar in mers, daca schimbam pozitia sau ma asezam incepea sa planga. Nu ii place decat in brate, dar in picioare, cu capsorul sprijinit pe umarul meu, altfel plangea. Am zis ca o fi caz exceptional, ea adoarme singurica, dupa ce papa, insa azi dimineata la 8 ne-a trezit in tipete, la fel, nu am reusit sa o linistesc decat plimbandu-ma cu ea in brate prin casa. Insa a fost foarte agitata, se trezea dintr-o data tipand. Chiar nu am stiut ce sa ii fac, intr-un final am adormit amandoua, ea la mine pe piept. Am luat la rand: papa, pampers, frig/cald. Am cautat-o sa vad daca a piscat-o ceva, daca e rosie pe undeva, gandindu-ma ca s-o fi lovit. Nimic. Nici burtica nu parea sa o doara, vaccinul l-am facut acu 2 saptamani, deci nu e de la el. Ce-o fi? Mi se rupe sufletul cand o vad asa chinuita, azi am plans si eu cu ea. Acum s-a linistit si a adormit. Cele care ati avut plansete fara explicatii, ati gasit pana la urma motivul? Noi nu am avut colici, si nu-s obisnuita cu plansete din astea pe care sa nu le pot linisti ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
orice plins fara explicatie e de la colici
adica nimeni nu stie exact ce inseamna sa ai colici, dar e cauza plinsului care nu are alt motiv
monica se linisteste cu suzeta si doarme in brate. am citit pe undeva ca ei cresc cind sint tinuti in brate, pentru ca le place si se secreta hormoni de crestere
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei