Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Pentru OLY

http://www.youtube.com/watch?v=CV29978gf-g

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Pentru OLY

http://www.youtube.com/watch?v=CV29978gf-g

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Multumesc Simina Foarte interesant si adevarat, mai putin cu faza ca "ne tin in brate pana adormim", caci eu de 3 luni dorm cu doarm cu David. Si apropos de asta, radeam cu sotul dupa ce am nascut si ziceam in gluma ca noi o sa facem in noaptea nuntii. Si uite ca se apropie si nunta si o sa se cam adevereasca gluma noastra N-am mai exersat nimic de prin noiembrie Oare am ramas ultima?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

simina, felicitari si la mai mare! ce bem azi?

oli, nu te mai stresa cu nunta! distreaza-te ca d-aia e nunta si chef!! cit despre invitati, ai sa vezi ca "vine de la sine" sa mergi pe la fiecare sa discuti doua vorbe (asta daca sint apropiati, ca daca nu ii cunosti e clar ca nu-ti arde!).

ce vroiam io sa va spun: copilasii nostri au in "vocabular" vreo doua mii de sunete, practic ei acum pot sa vorbeasca orice limba a pamintului. Si asta pina la sase luni. De la sase luni la un an incep sa se stearga sunetele nefolosite si ramin in memorie doar cele utilizate in casa si cu care vor incepe invatarea limbii. Deci acum este momentul sa le dam prilejul sa invete usor limbi straine, punindu-i sa asculte limba(ile) respectiva(e) la radio, tv sau chiar voi sa vb cu ei, daca aveti accent bun. Noi vb cu dragoana si in ro si in franceza, acum am zis ca o sa o punem la BBC si sa vedem... poate ceva italiana, spaniola.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

o carte interesanta de citit e asta (cred ca am mai pus linkul):

http://books.google.fr/books?id=Ff5GOfD_2cYC&printsec=frontcover#PPA62,M1

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

in sfarsit a inceput si mutzu meu sa-si tina caputul bine cand sta pe burta; pana acuma urla numai cand vedea ca-l pun, dar de vreo 2 zile sta ca un brotacel (leeloo merci pentru pontul cu manutele sub piept, functioneaza de minune). e fantastic de dragals, zici ca asa a stat toata viata, se uita stanga, dreapta... sunt minuni copii astia, isi dau drumul asa dintr-o data.
am reusit si eu intr-un final sa-l inscriu la o dr de familie pediatra, ca nu aveam copilul inscris; ce sa-i faci, daca n-am avut nevoie?????!!!!! i-am zis femeii ca facem vaccinul la spital, ca e surioara neonatolog si a fost o scumpica; a venit acasa l-a vazut, l-a gadilat, mi-a zis cat e de frumos si ca e absolut perfect dezvoltat, "nici prea-- prea nici foarte foarte", si mi-a recomandat vreo 10 zile de calciu daca vad ca bebe nu ridica si nu ridica capusorul; dar acum ca ne-am transformat in nevastuica, cu caputul pe sus toata ziua nu mai luam nici calciu;(oricum nu e fontanela prea mare, si e bine sa o lasam in pace, sa se inchida incet)
mutzu meu a adormit in leagan si trage partulici in somn; e fantastic de scump

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tufetele fac cu nervii. Da' tare de tot. Va spui imediat si de ce: soacra-mea vitrega (adica, nevasta nr. 2 a "scumpului" meu socru), pe linga faptul ca arunca intruna dupa noi (noi=eu si bb!) cu apa sfintita de cite ori miriie Ian, ma innebuneste cu intrebarea leitmotiv: da' de ce nu-i dai copchilului ceai, ca de aia plinge?

-Ca nu-l bea!
-Normal ca nu-l bea daca nu-i pui o tzir' de zahar.
-Nu-i dau zahar pina la un an etc etc
Uite asa "tzaca, tzaca" toata ziua pe capul meu pentru ca locuim in aceeasi curte.

Aseara, ne-am dus la o zi de nastere si l=am lasat pe Ian cu ea. I-am pregatit lui Ian cele trebuincioase, INCLUSIV ceai. Evident, neindulcit. Cind ne-am intors acasa, ea FOAAAAAAAAAArte triumfatoare: ti-am spus io ca copchilului ii e sete, uite l-a baut e tot.
O intreb neincrezatoare: sper ca nu i-ati pus zahar??
Ea: da' cum sa-i pui, n-ai zis ca nu-i dai pina la un an?

Ok.
Acum 5 min dau sa spal sticluta si ma pune necratu' sa gust ceaiul ramas pe fundul sticlei: indulcit la maxim.

CE SA FAC?????????? HELP!!!!!!!!!

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Inapreda cred ca as bate-o Este mai delicata situatia mai ales ca locuiti in aceeasi curte si cu siguranta mai ai nevoie de ajutorul ei. Explica-i ca e copilul tau si vrei sa-l cresti asa cum simti tu ca e mai bine si TU stii ce e cel mai bine pentru el. Instruieste-o!!! Eu asa am facut cu soacra. Sau da-i sa citeasca o carte despre alimentatia copilului, poate mai invata si ea cate ceva bun.
Te si-l pup si pe bebe Ian cel dulce (cu zahar sau fara el tot dulce e)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simina draga, ce repede trece timpul. Esti eja in a 2-a jumatate a drumului. FELICITARI si multi de la o mamica tare fericita.

Olga, impartasesc opinia lui ARis: la nunta ta nimic NU TREBUIE doar pentru ca TREBUIE. Nu mi se par ok gesturile de complezenta; just be yourself si o sa vezi ce te vei mai distra. Nici eu nu m-am plimbat pe la mese; si mie mi s-a parut suficient sa ma pup cu invitatii la starea civila, la biserica si la intrarea/iesirea din restaurant

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Nu am mai reusit sa mai scriu de ceva vreme, dar v-am mai citit cateodata ca imi era tare dor de voi
Noi nu am scapat de e coli desi am facut tratamnet cu antibiotic 10 zile.... Am refacut analiza si numarul de colonii este mai mare decat atunci cand am inceput tratamentul .... Ma tot intreb daca a fost ales bine antibioticul .... Nu mai stiu ce sa fac in continuare... pediatra nu mai vrea sa incercam alt antibiotic, iar doctorita din Bucuresti mi-a recomndat sa-i recoltez proba de urina cu sonda , pentru ca vrea sa fie sigura ca probele nu sunt infestate... Eu nu vreau sa fac asta pentru ca nu am nici o garantie ca sonda nu introduce alti microbi .... plus ca in craiova nu am gasit doctor care sa vrea sau sa stie sa faca recoltarea....
Ina este tare agitata poate din cauza antibioticului desi a luat si probiotice sau de la stomacel ca o vad cateodata ca se chinuie mult pana da un partulet ..... De dormit mai doarme dar seara oricat de obosita ar fi nu pot sa o fac sa doarma inaite de ora 1.. de cateva zile se trezeste iarasi din 3 in 3 ore sa pape... sta numai cu mana in gura si cred ca o mananca gingiile...
Ii place tare mult sa vorbesc cu ea si sa stea in brate, asa ca toata ziua cam asta fac.....

Chatonel am vazut si eu filmuletul cu dragoana si tare m-am amuzat ... ce cumintica sta ea acolo s-o "penduleasca" tati

Ilinca inteleg ca azi sarbatoriti crestinarea buburuzei asa ca distractie placuta si sa iasa totul cum vrei tu ...

AAA, apropo de botez, mai este vreun ghiocel de martie nebotezat, sau noi am ramas ultimii... eu nu am avut timp si nici chef sa ma ocup pentru ca mereu am avut care o problema... poate reusesc sa ma adun si eu si sa caut un rstaurant ca in ritmul asta o botez cand ajunge la gradinita ..

Dyanna buna ideea cu regimul montignac dar ca sa il tin tebuie sa citesc principiile si .... nu stiu daca neuronul meu ma ajuta sa inteleg.

Oliska, si eu am avut niste emotii cat casa la nunta si aceleasi temeri si stresuri ca si tine ..... dar in ziua respetiva am reusit cumva sa ma detasez si sa ma distrez desi nu as fi crezut ca voi reusi... Tot timpul ma gandeam la cum se vor simti invitatii si nici o clipa la mine... Incerca sa te mai delegi din activitati si sa e gandesti la tine la sot si la Davidut.

Kea, Ina nu a avut parte de nici o invarteala din partea pediatrei la nici un control... ma gandesc ca medicii nostri nu fac acealesi verificari, au alte standarde....

Simina_kin, he he ai trebut de jumatate, pupici si tie si mazarichii care deja cred ca este pepenas..

Anamariame cred ca sunt crize de colicii, si noi patim asa in fiecare zi de la 10- 1 noaptea, si se calmeaza numai pe umarul meu sau al sotului, daca o punem jos urla cumplit ..... Cred ca in pozitia asta umarul apasa cumva pe stomacel si mai atenueaza durerile...

Aris, voi ati scapat de colici? cum stai la capitolul somn... ai mai recuperat? Ca la noi nu prea s-au schimbat multe ....

M-am cam intins... am compensat pentru cat am lipsit

Va pup pe toate

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Si apropos de asta, radeam cu sotul dupa ce am nascut si ziceam in gluma ca noi o sa facem in noaptea nuntii. Si uite ca se apropie si nunta si o sa se cam adevereasca gluma noastra N-am mai exersat nimic de prin noiembrie Oare am ramas ultima?

NOIEMBRIE???...SI SOTUL??????....CUM A REZISTAT?????

Vai de mine...io zic sa iei lectii de la celelalte mamici sa nu fii prea stangace in noaptea nuntii

22+ cu Andreea

Mariana
bebe

Mergi la inceput