Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*
Raspunsuri - Pagina 11
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Fetelor, ma apuca disperarea. Aseara v-am spus ce chinuit a adormit Eva, am tinut-o in brate continuu, si doar in mers, daca schimbam pozitia sau ma asezam incepea sa planga. Nu ii place decat in brate, dar in picioare, cu capsorul sprijinit pe umarul meu, altfel plangea. Am zis ca o fi caz exceptional, ea adoarme singurica, dupa ce papa, insa azi dimineata la 8 ne-a trezit in tipete, la fel, nu am reusit sa o linistesc decat plimbandu-ma cu ea in brate prin casa. Insa a fost foarte agitata, se trezea dintr-o data tipand. Chiar nu am stiut ce sa ii fac, intr-un final am adormit amandoua, ea la mine pe piept. Am luat la rand: papa, pampers, frig/cald. Am cautat-o sa vad daca a piscat-o ceva, daca e rosie pe undeva, gandindu-ma ca s-o fi lovit. Nimic. Nici burtica nu parea sa o doara, vaccinul l-am facut acu 2 saptamani, deci nu e de la el. Ce-o fi? Mi se rupe sufletul cand o vad asa chinuita, azi am plans si eu cu ea. Acum s-a linistit si a adormit. Cele care ati avut plansete fara explicatii, ati gasit pana la urma motivul? Noi nu am avut colici, si nu-s obisnuita cu plansete din astea pe care sa nu le pot linisti ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Imi pare rau ca aveti asa problemute. Si David mai are zile mai nasoale. Nu des, dar le are. Poate o doare burtica sau ii iese vre-un dintisor... David cand are crize de genu acesta, il tin in brate culcat pe burta. Nu prea stiu cum sa-ti explic. Mi-a aratat si mie o mamica aceasta pozitie si functioneaza f bine. Ii scoate toate basinelele. Noi ii zicem "avion".
Olga, mamica lui David iepurasul

anamariame spune:
Multumesc, Olga, stiu pozitia. Nu am incercat-o, ca am gasit-o pe cealalta care o linisteste cat de cat.Nu i-am verificat gingiile, dar ma indoiesc ca la nici 3 luni sunt sanse sa ii apara. Alte simptome nu are (febra, de ex).Ce-ti face piciorul? Sunteti gata de dans?
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
petrean spune:
anamariame..nu e obligatorie febra..ai mei au fost fffffffffffff agitati..urlau bursc ca din gura de sarpe..mu au dormit o zi deloc...si atat
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
olishka spune:
| citat din mesajul lui anamariame Multumesc, Olga, stiu pozitia. Nu am incercat-o, ca am gasit-o pe cealalta care o linisteste cat de cat. Nu i-am verificat gingiile, dar ma indoiesc ca la nici 3 luni sunt sanse sa ii apara. Alte simptome nu are (febra, de ex). Ce-ti face piciorul? Sunteti gata de dans? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Nu stiu ce sa zic...Brisees se lauda pe la 2 luni cu un dintisor

Piciorul e mai bine
. Pot sa merg, dar inca nu s-a inchis operatia. De dansat, de maine ar trebui sa ne apucam...dar asa nu am nici un chef Poate ai fost plecata cu ea pe undeva cateva zile? La noi David mai face crize cand suntem plecati de-acasa. Va dorim multa sanatate

Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
ana maria, se mai intampla si crize din astea; si mutzu meu mi-a tras una acu vreo 2 ore, dar l-am tinut in brate, i-am vorbit incet, fara leganat sau alte chestii; decat plimbare usoara si tu foarte calma (stiu ca e greu, dar pur si simplu gandeste-te ca are o stare mai proasta si ea, si trebuie sa se descarce); si eu m-am crizat la primul plans, acum m-am obisnuit, cam de 2-3 ori pe saptmana facem crizele astea; incearca sa respiri foarte profund cand o tii lipita de tine, si o sa vezi ca la un moment dat o sa incerce sa te imite; la mine dureaza cam 10-15-20 de minute o criza, dar raman calma, ii spun ca e nasol ca e plangacios, dar trece si asta, si dupa aia o sa facem nani, si o sa papam, si ne jucam... si-i tot povestesc asa soptit pana se linisteste; nu e usor, dar functioneaza de minune; pare mult ce zic eu aici ca-l las sa planga 15 minute, dar fiecare bebe are ritmul lui de a se potoli, si este foarte important sa o lasi sa se descarce;
deci stai linistita, toti fac asa, au nevoie sa se descarce din cand in cand; ia ramai tu calma la gandul ca si noi trecem prin asta, nu are ea ceva grav, si daca te simte pe tine linistita, o sa-i fie mult mai bine; mutzu meu a dormit dupa aia o ora, lat la mine in brate, pe piept, si acuma rade de mama focului cu tac'su' prin dormitor, si e o gangureala pe ei de zici ca n-a avut baiatul meu nimic

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
anamariame spune:
Hai ca m-ati facut s-o iau la pipait de gingii
Am pipait-o de la stanga la dreapta si invers si a inceput sa rada. Deduc ca nu de la dinti i se trage, nu?Olga, am avut niste prieteni care au avut un dans super fain in deschiderea petrecerii, nu clasicul vals. Daca luati lectii, spuneti-i instructorului sa va invete ceva deosebit. Toata lumea va fi foarte placut impresioanata. Am mai auzit de niste amici care au dansat cate 1-2 minute din mai multe stiluri de dans. Au inceput cu tango si apoi a intrat un rap puternic, de au zis invitatii ca s-a stricat banda
, apoi tango si tot asa. Nu stiu daca e fain, dar e altceva.Petrean, se vede ceva pe gingii la mogaldicile tale?Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Diana, incerc si sfatul tau
Ce-i drept m-a simtit si pe mine agitata, ca ma panicasem nitel cand am vazut ca nicio metoda nu o linisteste.Ana-Maria, mami de
chatonel spune:
oli
hai ca ma distrasi cu presupunerile tale 
si noi raportam o dragoana agitata si tipacioasa, ieri a refuzat si pe tzitzi de citeva ori si s-a culcat flaminda... si da, are gingia alba intr-un loc, pe-acolo pe la canini stinga. Temperatura nu a facut.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
| citat din mesajul lui anamariame Hai ca m-ati facut s-o iau la pipait de gingii Am pipait-o de la stanga la dreapta si invers si a inceput sa rada. Deduc ca nu de la dinti i se trage, nu? Olga, am avut niste prieteni care au avut un dans super fain in deschiderea petrecerii, nu clasicul vals. Daca luati lectii, spuneti-i instructorului sa va invete ceva deosebit. Toata lumea va fi foarte placut impresioanata. Am mai auzit de niste amici care au dansat cate 1-2 minute din mai multe stiluri de dans. Au inceput cu tango si apoi a intrat un rap puternic, de au zis invitatii ca s-a stricat banda Petrean, se vede ceva pe gingii la mogaldicile tale? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Exact asta vroiam sa facem si noi, de asta si ziceam ca mi-e cam lene
Si acum ma gandesc ca la rochia pe care o s-o am, nu cred ca o sa mearga sa fac asa ceva. Vals simplu in orice caz nu fac, mai bine nu mai fac nimic.Olga, mamica lui David iepurasul

carla28 spune:
multumesc tuturor pentru incurajari!
am avut o noapte de cosmar, Raul era rupt de somn, dar nu putea sa doarma din cauza nasului infundat, ii lacrima ochisorul si stranuta intr-una.. Degeaba i-am dat cu Humex spray si l-am aspirat in nasuc, ca tot nu putea sa respire bine. Acum parca e mai bine, sper sa nu ajungem la antibiotice.
Sanatate multa la piticii vostri!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE