Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*
Raspunsuri - Pagina 10
aris26 spune:
leeloo - daca dai o cautare pe google gaseti regimul
uite de exemplu pt grupa b,dar aici le gasetsi pe toate
http://www.topfeminin.ro/dieta/diete/regimul+alimentar+caracteristic+grupei+sanguine+b
petrean - si la alex am observat de ceva timp ca s-a modificat gingia jos,e mai alba si se vede forma unde o sa creasca,dar la deget parca nu se simte nimic. chiar,cum arata inainte sa iasa dintii?
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 olishka, vrei nu vrei trebuie sa te ocupi de invitati; cam asa se intampla, mirii sunt prinsi absolut toata seara... acuma, na' nu-ti imagina ca trebuie sa stai dupa fiecare in parte ![]() ![]() ; pune mana si distreaza-te cat poti, mai treci si pe la invitati cand faci pauza din dans... mai treci si pe la davidutu mic,,, ca de' tre' sa prestezi si cu titi; chiar, cum faci cu davidutu?trebuie sa stea prin preajma voastra; sa-i dai titi inainte sa intrati in biserica, sa stea baiatul cumintel la slujba, si tu fara giji; poti sa alaptezi usor cu rochita?????? diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Cu alaptatul nu prea stiu cum o sa fac, caci am rochita gen corset, si o sa fie mai dificil.
Slujba religioasa o sa fie in aer liber, asa ca David nu cred ca o sa ne creeze probleme.
La locatie avem o cameruta mica unde o sa tinem bebeii (avem mai multi prietenei cu bebei) si cred ca o sa fie mare haos
Olga, mamica lui David iepurasul

petrean spune:
| citat din mesajul lui aris26 leeloo - daca dai o cautare pe google gaseti regimul uite de exemplu pt grupa b,dar aici le gasetsi pe toate http://www.topfeminin.ro/dieta/diete/regimul+alimentar+caracteristic+grupei+sanguine+b petrean - si la alex am observat de ceva timp ca s-a modificat gingia jos,e mai alba si se vede forma unde o sa creasca,dar la deget parca nu se simte nimic. chiar,cum arata inainte sa iasa dintii? |
inainte sa iasa..dc a strapuns osul..se vede foarte clar forma zimtata a viitorului dintisor..si se simte mai tare la deget..oricm..se vede lab pe gingie:)
ai mei au fost si f agitati acum 2 zile..nu au dormit deloc toata ziua...nu au mancat mai nimic..si asa si-a explicat si dr starea lor
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
olishka spune:
| citat din mesajul lui pisigri Olishka, nu esti indiscreta. La noi cadoul a fost cam asa: de cite ori mergeam la ei nu aveau nici un ceas in toata casa si se tot puneau unul pe altul sa se uite la video recorder, video care fusese luat din germania si din cind in cind se auto-ajusta dupa ora germaniei, si povesteau ca de muuulte ori au luat teapa cu ora exacta din cauza lui. Asa ca le-am luat un ceas de perete de-ala fitzos, asa, de mall, elegant si scump. Am fi vrut sa le luam o pendula - nasul e amator de chestii "mecanice vechi" dar la vremea aia nu am gasit decit de-alea cu baterii...care nu au nici un haz pt cineva interesat de "antichitati" si "mecanisme" si "roticele". Dar daca nu am fi fost amici si daca nu ar fi fost vesnice discutii cu cit e ceasul si "naiba sa-l ia de video" ..nu as fi considerat ceasul de perete ca fiind un cadou potrivit. Asa, le-a placut si s-au distrat. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri iti multumesc din suflet!!! M-ai luminat

olishka spune:
| citat din mesajul lui chatonel Neata tufete Gaza, montajul l-a avut in cap motanul, io n-am participat decit la partea cu mielutu, c-am facut niste poze tot atunci... in rest el s-a descurcat: pleca cu fetita si cu suportul de camera in brate, se filmau si abia ce o mai distra pe dragoana, c-o aducea rupta de somn Pisigri, va asteptam cind vreti voi afara de iulie la anul, cind vrem sa facem un raliu paris-capul nord. Ilinca, petrecere placuta! Oli, acu zece mii de ani cind m-am maritat cu exu am avut niste nasi faini care tineau la "tavaleala", asa ca le-am dus "plocon" o damigeana de tuica si una de vin si nu mai stiu ce de halit :) le-as fi dus un curcan viu, cum faceau finii bunicii mele cind eram mica (eram fascinata de ce puteau s-aduca ) dar nunta am facut-o in ro si apoi plecam cu totii inapoi in fr, asa ca ar fi fost cam greu sa care curcanu cu mot Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Chatonel foarte tare
Ai plecat cu fostu in luna de miere in Franta si atunci l-ai intalnit pe actualul Olga, mamica lui David iepurasul

simina_kin spune:

Buna ziua!!!!!!!

Sa curga berea
pentru mamicile mele
!!!!!!

AM FACUT 22 SAPTAMANI

22+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Pisigri iti multumesc din suflet!!! M-ai luminat ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Ma bucur ca ti-am fost de folos

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
| citat din mesajul lui aris26 of ati deschis cutia pandorei cu tzitzi vostrii... eu am bafta de o forma tare buna si nu credeam ca o sa-i vad lasati nici la 60 de ani,dar uite ca ceva ceva s-a intamplat. nu e dezastru dar nici la fel nu mai sunt. mai ales cand sunt secati vorba dyannei . dupa bb2 vad eu ce fac. ca doar deaia exista medicina. imediat dupa alaptat o sa vad daca ajuta cremele,in principui sanii sunt sustinuti doar de piele deeeeci ar trebui sa isi revina,daca si-a revenit burtoiul unde modificarea a fost mult mai mare si mai rapida o sa -si revina ei si sanii.olga - uite noi chiar ne-am distrat la nunta noastra. nu m-am agitat cu facutul impresiei bune. cei acre tzin la noi vor sa ne distram nu sa convrsam banalitati cu ei,cei care se suara din punctul meu de vedere nici nu merita atentia mea. sa fie sanatoshi. e nunta mea si vreau sa o traiesc din plin. in consecinta am dansat si am baut non-stop. cine avea chef de mine sa ma invite la dans sau sa danseze langa mine. pe la 2 s-au cam carat aia mai crispati si am ramas doar prietenii buni...a iesit show...cu striptis si dansat pe mese. mult timp am verificat youtubul sa nu cumva sa aparem pe acolo sa stii ca asa a iesit mult mai bine si majoritatea au spus ca nu s-au distrat niciodata la o nunta asa. sa nu faci ce nu ai chef pt ca se vede. si decat nishte oze cu o mireasa crispata dar alaturi de fiecare invitat mai bine mult poze cu tine frumoasa si fericita. pana la urma e mometul vostru nu al rudelor/prietenilor... ![]() petrean - daca miros inseamna ca au parfum. la noi nu merg |
Super!!! Asa nunta imi doresc si eu

olishka spune:
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() ![]() ![]() Sa curga berea pentru mamicile mele![]() !!!!!!![]() ![]() AM FACUT 22 SAPTAMANI ![]() ![]() ![]() 22+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
Felicitari!!!!

anamariame spune:
Fetelor, ma apuca disperarea. Aseara v-am spus ce chinuit a adormit Eva, am tinut-o in brate continuu, si doar in mers, daca schimbam pozitia sau ma asezam incepea sa planga. Nu ii place decat in brate, dar in picioare, cu capsorul sprijinit pe umarul meu, altfel plangea. Am zis ca o fi caz exceptional, ea adoarme singurica, dupa ce papa, insa azi dimineata la 8 ne-a trezit in tipete, la fel, nu am reusit sa o linistesc decat plimbandu-ma cu ea in brate prin casa. Insa a fost foarte agitata, se trezea dintr-o data tipand. Chiar nu am stiut ce sa ii fac, intr-un final am adormit amandoua, ea la mine pe piept. Am luat la rand: papa, pampers, frig/cald. Am cautat-o sa vad daca a piscat-o ceva, daca e rosie pe undeva, gandindu-ma ca s-o fi lovit. Nimic. Nici burtica nu parea sa o doara, vaccinul l-am facut acu 2 saptamani, deci nu e de la el. Ce-o fi? Mi se rupe sufletul cand o vad asa chinuita, azi am plans si eu cu ea. Acum s-a linistit si a adormit. Cele care ati avut plansete fara explicatii, ati gasit pana la urma motivul? Noi nu am avut colici, si nu-s obisnuita cu plansete din astea pe care sa nu le pot linisti
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)

Izia, 23 mars 2009
. dupa bb2 vad eu ce fac. ca doar deaia exista medicina. imediat dupa alaptat o sa vad daca ajuta cremele,in principui sanii sunt sustinuti doar de piele deeeeci ar trebui sa isi revina,daca si-a revenit burtoiul unde modificarea a fost mult mai mare si mai rapida o sa -si revina ei si sanii.