Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*
Raspunsuri - Pagina 15
Monnvas spune:
INAPREDA daca tii musai sa bea ceai (desi io cred ca nu tii) incearca cu Milutee de la Milupa. E deja indulcit, dar nu cu zahar. Si se prepara f usor ca e granulat.
Ma inscriu si eu in clubul "copii incredibil de cuminti". 

Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3
inapreda spune:
Diana, mi-e tare frica / ca nu o sa mai vrea sa stea cu copilul. Oricum, ea nu e bunica lui Ian (mama sotului meu a murit) si, practic, nu are nici o obligatie. E o femeie de la tara, de treaba, nu zic nu dar, desi nu are decit 49 de ani, are niste idei cam...idioate pe alocuri. O alta ar fi sa-l trezesc noaptea pe bb sa-i dau papa, in conditiile in care el de la 2 luni doarme neintors pina la 5, 6 sau chiar 7 dimineata. Sau sa inceapa ea sa-i faca o supica. Sau sa-i pun sapca lui bb etc etc 

Nu-l las mult cu ea dar mi-e tare de ajutor cind sta o ora, 2 si eu am de rezolvat "treburi urgente". Sau cind vine si-mi calca 2 zile non stop
De zis, o sa-i zic dar nu prea stiu cum si in plus, nu stiu ce modalitate sa gasesc ca SA FIU SIGURA ca nu o sa mai aiba ea intentii din astea binevoitoare. Si la tine situatia e delicata ca n-ar fi bine sa ranesti sentimentele "bunicesti" ale femeii. Iti doresc succes. 
Floric eu folosesc scutece Huggies si consider ca sint mult mai bune din toate punctele de vedere dar nu Huggies-ul clasic
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Diana, mi-e tare frica / ca nu o sa mai vrea sa stea cu copilul. Oricum, ea nu e bunica lui Ian (mama sotului meu a murit) si, practic, nu are nici o obligatie. E o femeie de la tara, de treaba, nu zic nu dar, desi nu are decit 49 de ani, are niste idei cam...idioate pe alocuri. O alta ar fi sa-l trezesc noaptea pe bb sa-i dau papa, in conditiile in care el de la 2 luni doarme neintors pina la 5, 6 sau chiar 7 dimineata. Sau sa inceapa ea sa-i faca o supica. Sau sa-i pun sapca lui bb etc etc ![]() ![]() ![]() Nu-l las mult cu ea dar mi-e tare de ajutor cind sta o ora, 2 si eu am de rezolvat "treburi urgente". Sau cind vine si-mi calca 2 zile non stop De zis, o sa-i zic dar nu prea stiu cum si in plus, nu stiu ce modalitate sa gasesc ca SA FIU SIGURA ca nu o sa mai aiba ea intentii din astea binevoitoare. Si la tine situatia e delicata ca n-ar fi bine sa ranesti sentimentele "bunicesti" ale femeii. Iti doresc succes. ![]() Floric eu folosesc scutece Huggies si consider ca sint mult mai bune din toate punctele de vedere dar nu Huggies-ul clasic Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09 Botez Ian Poze Bebe Ian camera bebe |
Ina, tare greu cu soacrele, sau de fapt, cu orice persoana care sta in preajma copilului si in speranta ca te ajuta mai rau face. Nu ai decat sa ii explici ca Ajutor inseamna si colaborare cu tine. Sa te intrebe ce si cum nu sa faca de capul ei. Stiu e tare greu si delicat momentul. CAt despre faptul ca, convietuiti...asta e, nu vrea sa te ajute sa fie sanatoasa dar si asa ajutor sa faca ce vrea. Pai, asa poti sa-l duci la cresa ca tot nu iti sunt respectate regulile tale.
Hugies de care recomanzi?
Raru, tziparul lui mami
inapreda spune:
Monica
tu ai folosit ceaiul respectiv? Nu as vrea sa-l obisnuiesc inca cu gustul dulce. Ian si apa nu prea bea, desi pediatra mi-a spus sa-l fortez
Ye, ye, da' cum???
| citat din mesajul lui Monnvas INAPREDA daca tii musai sa bea ceai (desi io cred ca nu tii) incearca cu Milutee de la Milupa. E deja indulcit, dar nu cu zahar. Si se prepara f usor ca e granulat. Ma inscriu si eu in clubul "copii incredibil de cuminti". ![]() ![]() ![]() Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) CAND 1+1=3 |
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui dyana27 simina uaauuuuuuuu, 22 de saptamani??? pai sa crestei mari in continuare, sa te vedem cu un burtoi maaaaaaaaareeeee, cum aveam noi ![]() (ce dor imi eeeeeeeeee!!!!!!!![]() ![]() ); si dupa aia abia astept sa te vedem cu mazarica la purtator, si sa te bibilim toate, sa vii la noi sa te plangi de toate alea si noi sa-ti sarim ca babele atotcunoscatoare in caputul tau![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
ptiuuu ca bine zici

Ps: burtoiu al am deja

22+ cu
AndreeaMariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
inapreda spune:
Floric noi folosim Huggies Superflex, mi se par foarte absorbante, subtiri, comode. Sunt din cele cu Winnie the pooh pe ele.
In ceea ce o priveste pe "soacra", nu pot folosi argumente de bun simt (sau, pe care eu le consider ca atare) pentru ca ea stie mai bine dar a crescut 2 copii care sint acum mari si bine merci. Nu intelege nici macar de ce sterilizez, " eu la ai mei le-am dat lapte direct de la vaca, nici nu trebuia fiert ca spalam bine tzitza inainte"
Ea sta cu copilul pentru ca ii e drag (sau, cel putin, mie asa mi se pare) si actiunile ei au ca scop binele lui Ian. Oricum, desi povestim muuuuuuuuuuult (vine la mine la tigara ca barbat'-su = socrul meu nu o lasa sa fumeze) nu pare sa inteleaga argumentele mele. 
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
dyana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
ptiuuu ca bine zici ![]() ![]() ![]() Ps: burtoiu al am deja ![]() 22+ cu AndreeaMariana bebe www.youtube.com/watch?v=j7-T012iONw" target="_blank">Pentru sotul meu!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!! |
da daaaaaaa!!!! s-o crezi tu!!! daca-ti imaginezi ca acuma ai burtoi.... stai sa vezi ce poate sa se dubleze de acu' incolo

; eu ma uit la poze si nu-mi vine sa cred, ziceam eu ca am burtoi de la 17 saptamani, si cand ma uit.... acu' am burta mai mare decat atunci

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
dyana27 spune:
a, si am uitat sa-ti zic: cu cat e mai mare, cu atat o sa-ti fie mai draga burtica ta

;
minunea noastra David
T_Ioana spune:
Buna seara doamnelor!
Imi cer scuze pentru interventie dar mi-ar prinde tare bine cateva informatii de la voi.
O matusa de a mea a fost nevoita sa plece la Bucuresti pentru 2 zile si m-am oferit sa am grija de micuta ei pana marti cand se intoarce. Fetita este de varsta ghioceilor (e nascuta in 28.03.2009) si m-am gandit ca voi sunteti in miezul problemei si ma puteti ajuta. Ideea e urmatoarea: papa foarte bine, e chiar dolofanica (nu stiu cate kg are, maine chiar o sa o cantaresc de curiozitate) dar mi se pare ca papa cam des la 3 ore cate 90 ml laptic (papa Nan fara lactoza pt ca a avut niste probleme urate cu burtica). Eu i-am facut de fiecare data mai mult in ideea sa rareasca mesele dar se pare ca asta e portia ei la aprox. 3 ore. O alta chestie e cu plansul de la nani. Dupa ce papa e vesela, razacioasa, cumintica aprox 1/2 ora dupa care incepe sa maraie, scanceasca si in final plange cu lacrimi de crocodil spre groaza mea, pana o adorm(in brate evident
). Cam asa doarme un bebe de 3 luni jumate, dupa fiecare masa cate 1/2 ora si tot cu scandal?
Poate o sa vi se para ciudate nelamuririle mele dar nu mai stiu ce facea fiul meu la 3 luni jumate, efectiv nu mai tin minte cat manca, cat dormea (stiu clar ca de la 23 la 6 dormea, inca de la 6 saptamani) si vad ca fiecare copilas are ritmul lui propriu. Ideea era sa ma lamuriti daca totul e ok, daca si ai vostri puisori cam la fel procedeaza sau asta mica are un programel mai haotic
....
Multumesc anticipat si sanatate tuturor ghioceilor vostri
!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
dyana27 spune:
ioana e ok cat mananca, unii manaca mai multicel la 3 luni, dar depinde de copil; si daca papa la 3 ore... e super bine; plansul poti sa-l pui si pe seama lipsei de mami langa ea; tu o culci dupa fiecare masa???? pai al meu nu doarme decat maxim de 2 ori pe zi (din ce stiu eu de la fete si ai lor la fel); e normal sa vrea in brate, e totul schimbat pentru ea, se simte straina, si doar in brate simte ceva siguranta; cu plansul nu stiu ce sa-ti spun, incearca sa o captezi mai mult cu jocuri, cu cantecele, arat-i chestii colorate... poate functioneaza;
minunea noastra David