Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*
Raspunsuri - Pagina 16
Gaza22 spune:
intru repede sa va pup si sa va spun noapte buna
Ina si din partea mea un sfat. Sustin tot ce au zis fetele inaintea mea, dar daca iti e greu sa o faci sa-si schimbe ideile sau sa te asculte, da vina pe Dr, Dr a zis Dr a spus...etc poate asa o sa ia mai in serios regulile pe care le impui tu., si daca mai adaugi si niste efecte negative ca urmare a faptului ca daca nu asculti Dr se poate intampla ceva grav sau macar f serios atunci cu singuranta o sa-i mai clintesti din ideile pe care le are. Stiu ca nu e frumos sa mintim dar uneori... .hai sa-i zicem exagerare sau inducere in eroare. Gandeste-te ca acum ai problema cu ceaiul si poate altele minore dar cand o sa te trezesti ca o sa-i dea laptic de la vaca nefiert si doamne fereste mai pateste bebicu ceva atunci sa vezi cum lasi curtoazia la o parte si o sa te infigi in ea ca o leoaica.Asa ca incearca mai bine de pe acum sa previi decat sa tragi dupa. 
si sper ca nu te-am suparat cu ideile mele.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem doua lunite
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel neata la amiaza, tufete iaca cu ce s-a indeletnicit motanu meu zilele-astea, un montaj http://www.vimeo.com/5524030 Filmarile au fost facute acum 2 luni, acasa la socri. Muzica a compus-o el. Pisicogri, sa stii ca de la bucale-ncoace sint uneori bilete la 200 dus/intors cu klm sau lufthansa. Ayla, vino pe-aci, nu mai sta ascunsa! Si-asa abia ce ne tirim, nu vezi? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
VAAAAAI CHATONEL!!!!!!

Este GENIAL montajul. Foarte frumos! Felicitari! Mi-a adus un mare zambet pe buze!!!!!!!
Florin
Theodor
PetruNew Life Is Born
Gaza22 spune:
Ioana stai linistita bebita papa ff bine, asa are programul si fetita mea desi papa 100-130ml ,chiar uneori i-se face foame si la 2,1/2 asa ca nu-ti fa griji de frecventa meselor. Cu plansul nu stiu ce sa zic. A mea de exemplu dupa ce papa si rade si ne jucam incepe sa planga si nu se linisteste nici in brate nici cu cantat nici cu povestit, la noi asta e semnul ca ii e somn asa ca am invatat sa o las in pace, o pun in patut sau langa mine pe canapea , ii dau suzeta si fata mea adoarme in 10 min. Dar trebuie sa o ignor , ca daca o bag in seama o stimulez prea mult si plange mai rau.
O alta varianta ar putea fi ca ii mai este foame. Sunt unii bebei mai lenesi care mananca in doua reprize. Papa, se joaca un pic, iar mai papa si apoi se culca. Sau poate fi ce a zis Dyana, si sa-i fie dor de mamica. Cel mai important e sa stai calma si sa nu-i faci griji, iti ia ceva timp sa reinveti limbajul bebeilor dar daca esti mamica sigur o sa te prinzi repede.
si sa ne spui cum s-a rezolvat problema. Oricum dupa parerea mea e o fetita cuminte cu un program normal deci nu ai de ce sa-ti faci griji
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem doua lunite
joanna27 spune:
Neata!
LA MULTE LUNI SI ANI PT AMALIA MARIA, RARES
Aris please pune niste poze sau da-mi un pm cu o oarecare descriere cum sa pun copilul in wrap cu fata spre exterior si un pic intr-o parte sa se sprijine cu capul de bratul meu...
ca ma spanzura barbatu cu wrp cu tat ca la-m cumparat si asta si copilul nu vrea decat in brate..
Adee felicitari si pt cununie ,nu stiam decat de boatez sa aveti CASA DE PIATRA si tot ce va doriti.astept sa imi vad nora in poze..
Simina sa cresteti mari.
mazarica si vb lui Dyana abia astept sa vii pe aici sa iti dam sfaturi![]()
Carmenada
fetita plangacioasa....hai fii tare ca mai trec si durerile de burtica si vin altele
.Sa aveti sanatate ca stiu cum e sa tot mergi pe la medici.
Olinska asa cum ti-au zis si fetele e normal sa ai ganduri negre cu nunta dar incerca sa te detasezi si sa te distrezi pt ca e ziua ta..nu tu trebuie sa fii atenta cu altii ci ei cu tine.Eu am fost asa de stresata sa multumesc pe toata lumea si nu m-am putut bucura pe deplin iar acum imi pare asa de rau....Cat despre intimitati cu sot..stai linistita cred ca majoritatea stam prost la capitolul asta...poate doar Simonamami e mai
ca ea parca zicea ca la celalat copil nici nu a asteptata sa treaca 6 saptamani.
Inapreda e usor sa iti dam sfaturi..tu stii cel mai bine ce poti sa ii spui si ce nu soacrei..dar cumva trebuie sa o faci sa inteleaga anumite chestii elementare..ca Doamne feri sa greseasca cu ceva si Ian sa aiba de suferit ca atunci numai amiabila nu o sa fii. Hai capu sus o a gasesti tu o cale sa impaci si capra si varza.
Kea dupa am citit cum dormi tu Keutu..eu zic mersi..ca macar dormim in patut.
In rest ce sa zic la capitolul sani naspa ma insriu si eu ...nu eru mari inainte nici foarte mici dar erau obraznici rau
acum sunt bretele cand sunt goi
..iar de la burta lipita de spate am ajuns la ceva colacei care sper sa dispara totusi cand o sa merg la sala.
Copchilul meu a fost tare ciudat azi..a mancat din ora in ora s- marait si dormit toata ziua...nu tu povesti nu zambete,nu stiu poate de la vreme...asa ma enerveaza ploaia ca nu pot sa stau cu el mult afara si cred ca din cauza asta e miorlait.
Ma duc si eu la
ca intotdeauna eu sunt ultima pe aici.
petrean spune:
Simina felicitari pentru cele 22 saptamani
Floric..da..am folosit la Andrei, insa eu dina stea superflex foarte rar gaseam in romania..si celelate nu mi-au palcut de la huggies(am eu piticii mei), asa ca m-am lasat pagubasa si am tercut la Pampers...ce nu suport deloc sunt cele de la Happy, parca-i pun o plasa..la kur...asa groaznice mi se par

Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Amalia Maria, Rares!!!
Joanna multumesc pt sfaturi 
Iar am o neplacere
Imi iese o masea de minte si ma doare ingrozitor de cateva zile, dar azi dimineata a atins apogeul. Ma doare tot capul, urechea, gatul...Uf e ingrozitor. Nu pot nici sa mananc. Mi-a propus stomatologul sa o scot, dar mi-e asa o frica. Nici sa nasc nu mi-a fost asa de frica 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Dodo-pui spune:

La multi ani!
Amalia Maria,
bebe de Silvia4 
Rares
,
bebe de Alina27

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Floric Cum ati intrat in posesia talonului de concurs? Eu am citit pe pagina de la pr @gambl si campania s-a terminat, faza de trimis cupoane de concurs. Mai ales cand am citit ca , campania se adreseaza mamelor ce au nascut in per 01.ian-31 mai. Sa imi trag palme ca nu am cautat mai mult pe net. degeaba stau toata ziua la butoane. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raru, tziparul lui mami |
Eu l-am primit vineri la posta...dar n-am stiut de concurs si am aruncat fffff multi ursuleti

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui simina_kin![]() ![]() ![]() ![]() Sa curga berea pentru mamicile mele![]() !!!!!!![]() ![]() AM FACUT 22 SAPTAMANI ![]() ![]() ![]() 22+ cu Andreea |
Felicitari!
Mai e mai putin de atat si-ti vedem puiuztul

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
_
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Izia, 23 mars 2009