SUPERDIETA***RELOADED*****cap2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eu o beau rece, de la frigider chiar. Am auzit prin alte parti ca o cana cu apa calduta bauta dimineata ajuta enorm tranzitul si ajuta la arderea grasimilor. Acum, apa chioara calda la mine nu intra, imi merge bine cu asta rece si o s-o tin asa si dupa terminarea dietei.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu beau apa la temperatura camerei, apa plata, din sticla...nu m-as fi gandit sa beau apa calda, desi am mai auzit
atata timp cat nu este specificat...

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

apa plata la temperatura camerei...

Lidia, multa sanatate puiului....

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu beau apa la temperatura camerei. In nici un caz nu as putea sa beau apa rece de la frigider sau calda. Deci intre si intre...
Mamidestefan multa sanatate puiutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mamidestefan, _giulianna_, felicitari pentru kg in minus!
iulix, sunt cu ochii pe tine!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc de raspunsuri, deci pot continua cu apa la temperatura camerei... Am baut azi dimineata calda si dupa 5 minute m-a luat o durere de burta!!!!!! GROAZNIC!!

Sarumana si spor la slabit!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna,

Lidia, mercic pentru floricica.
Si eu sunt la grupa a doua (adica varianta lunga), nu stiu daca este necesar sa spun

Nu te mai intrista, e cel mai bine ca fiecare sa spuna exact ce simte si cum simte.

De certat , nu se va ajunge la cearta pentru ca toate avem pana la urma acelasi scop si drum...lupta cu kg.

Oricum, este nevoie de cineva care cunoaste cum merge dieta asta si care a mai trecut prin toate astea.

Sanatate celui mic!

Astazi : cafea + apa de dimineata, la pranz pastai fierte cu rosii , cred ca pentru seara o sa cumpar ceva fructe.

In rest apa, eu mai iau pastilute de ananas si ceai verde.

Spor sa aveti la slabit...vad ca toate m-ati intrecut da' tot nu ma las

Criss

Mergi la inceput

Si eu sunt la varianta lunga, 12 saptamani.

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Fetelor,

Eu astazi la pranz am infulecat de-a dreptul un castron imens de ciorba de varza, rece gheata direct din frigider!! A fost DELICIOASA!! habar niu aveam cum se face asa ca m-am dus la piata si am luat o varza ........ ROSIE!! Cand am venit acsa am autat pe net reteta si am vazut ca se face cu varza alba. dar a fost la fel de buna cred! Am facut-o ca pe o ciorbita normala de legume cu bors. Yamy, yamy!!...... sper ca v-am facut pofta!!!

Acum ma delectez cu ciupercute la tava facute asa cum mi-a zis Giulianna. sarumana. Sunt fff bune, mai ales cred pt ca am scapat solnita cu sare pe ele.... si sunt innebunita dupa sare. Acuma merge un pepene....

seara placuta

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Salutare!
Am poposit si eu. Am mai slabit 200 g azi asa ca sunt fericita si sper ca in cateva zile sa scap de porcusor. Am uitat sa precizez ca si eu sunt la varianta lunga de 12 saptamani. Maine la mine e zi de raport asa ca sper ca o sa am cu ce ma lauda. Astazi a fost liniste si pace. De dimi am baut apa si cafea, la pranz tot avand 2 vinete prin casa le-am facut la cuptor cu rondele de rosii pe deasupra, ardei si ciuperci si au iesit de minune!!(a mancat tot familionul din ele... ca a iesit o tava imensa) Mmmmm si acum cand ma gandesc ma apuca o poooofta!!! Iar la cina am halit 1 grapefruit si 1 rosie+1 castravete(nu prea merge combinatia asta, dar tot in burtica intra) Acum ma duc la cu gandul ca sunt mai slaba
Nocom sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, voioasa si sa te bucuri de ea!! E absolut adorabila(iar abia nascuta iti vine sa o papi de dulcica)

Mergi la inceput