SUPERDIETA***RELOADED*****cap2
Raspunsuri - Pagina 9
claudinna spune:
seara'!
intrai sa dau raportul ca sunt tare mandra de realizari: 85,2 kg la cantarirea din seara asta (noroc cu cantarul lui julix, ca al meu e varza rau...tr sa-mi iau neaparat cantar bun!)
eu am mancat azi asha:
dimineata: apa+cafea cu indulcitor (scosesem din frigider si un iart dietetic, dar am uitat de el)
pranz: supa de rosii + tocanita de legume
cina: 3 mere, niste corcoduse si cateva bucatele de pepene rosu, ca muream de pofta
prin parc am mancat si niste pufuleti, alaturi de Razvan
eu cred ca secretul slabitului asha de rapid la mine (in ultimul timp) este si alergatura cu Razvan
ma hamaleste toata ziua si are numai idei din astea gen: urcat scari, fugit catre un punct, apoi intoarcere brusca...
luati aminte!
noapte buna!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Nocom spune:
Neata!
Am dta si eu jos kg pe care il luasem saptaman trecuta, astazi am 78.4, deci in total 4,1 KG Parca deja am o zi ma buna...
claudinna deci asta e secretul! Sa-mi fac copilul mare cat mai repede, ca a mea nu merge inca in picioruse... De maine o pun la treaba!! NUmai sa nu slabeasca ea, in locul meu...
iulix multumesc mult, si eu sunt mandra de ea!! Spor la slabit in continuare! Te asteptam cu raportul!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
claudinna spune:
bravo, Nocom!!
ce bine m-am simtit si eu cand m-am suit pe cantar!!
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
mamidestefan, e f bine in lista!
am uitat sa va spun ca eu am zi de raport lunea
blog cu basca
Razvan
iulix spune:
Hello!!! Incep intai cu raportul: - 500g asta insemnand 86.5kg!!! Sper ca maine sau cel tarziu poimaine sa dau jos de tot kg. in plus(nu de alta dar ii sta tare rau purcelusului acolo ). Astazi am papat 1 grapefruit de dimi +apa si putin mai devreme niste vinete la cuptor de ieri ca au mai ramas + pepene galben ca e prea bun. Diseara cred ca o sa adopt tot o papica f.f.f. dietetica, adica 1 grapefruit si muuuulta apa si eventual o rosie sau castravete daca imi da prea rau tarcoale fomita.
Nocom la ciorbita de varza ai mai pus si alte legume?
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Hello!!! Incep intai cu raportul: - 500g asta insemnand 86.5kg!!! Sper ca maine sau cel tarziu poimaine sa dau jos de tot kg. in plus(nu de alta dar ii sta tare rau purcelusului acolo ). Astazi am papat 1 grapefruit de dimi +apa si putin mai devreme niste vinete la cuptor de ieri ca au mai ramas + pepene galben ca e prea bun. Diseara cred ca o sa adopt tot o papica f.f.f. dietetica, adica 1 grapefruit si muuuulta apa si eventual o rosie sau castravete daca imi da prea rau tarcoale fomita. Nocom la ciorbita de varza ai mai pus si alte legume? |
pepenele verde si galben =alimente interzise
Slabirea reala (adica grasimi)incepe abia de la 2 kg date jos..pina acolo e doar o variatie temporara a lichidelor retinute in organism...
fa tot posibilul sa elimini interzisele..daca vrei o slabire reala....eventual gusta din exceptionale ..daca nu rezisti.
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cit am slabit pina acum ?
iulix spune:
Salutare! Dar ce liniste pe aici.... Fetelor ati luat vacanta????
Eu tot la 86.5 kg. am ramas(intre noi fie vorba mi se pare super in conditiile in care am fost la tara si bunica mi-a dat sa pap tot felul de bunatati, iar azi am serbat pe Sfantul Ilie...) Insa sper ca in curand sa scap de astea 5oog si sa incep adevarata slabire. Astazi am papat de dimi rosii cu castraveti, iar la pranz salata de castraveti cu marar,masline, 1 copanel la gratar si niste tort. Insa de maine ma pun iar la dieta. Va
Nocom spune:
Salutare,
Am lipsit motivat! Am fost la mare! De data asta nu a mai fost asa de bine ca data trecuta, nu m-am tinut mai deloc de dieta Copii astia si prietenii m-au tot ispitit, si..... numa pe laturi am calcat. Deci sigur nu voi fi prietena cu cantarul cateva zile
Sorry!!!
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
iulix spune:
Buna dimineatza!!! Eu in dimineatza asta am fost f. fericita. Cantarul a aratat 85.7 kg. Deci am scapat de purcelus si am mai slabit inca 200 g. Yuuuppppyyyy!!!!!!! De dimineatza am papat 1 grapefruit, am baut cafea si apita(intai apa si pe urma celelalte).
http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wwgvEQr/ -Cat am slabit!!
Nocom spune:
Neata,
M-am cantarit si cica am luat doar 300 gr!!! Bine, din experienta mea de pana acum, de cate ori mancam aiurea nus e vedea a doua zi la cantar ci abia peste 2 zile, deci maine cred ca o sa plang...
iulix la ciorbita de varza am mai pus morcovi, pastarnac, patrunjel si telina, insa nuami morcovii i-am mancat, restul nu-mi plac, le-am pus doar pt gust! Pofta mare!
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta