SUPERDIETA***RELOADED*****cap2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Am si eu ticker...

cam slabute raportarile astazi, nu?

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Hmmmm,

Ce se intampla????

Nu mai scrie nimeni la superdieta? Nu mai raporteaza nimeni miercurea????
Am pierdut eu ceva???

Sa sting lumina?

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

si eu sunt un pic dezamagita pentru ca nu ma asteptam sa fiu apostrofata ca la scoala. m-am alaturat voua sa ne sustinem reciproc...

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

eu imi cer scuze...imi pare rau ...

cred ca incepind cu aceasta postare ma voi limita doar sa up-datez listutza...

te rog sa te uiti pe listutza si sa imi dai datele care lipsesc..sau sunt gresite...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna seara,

In sfarsit am reusit sa citesc si eu ce ati scris in ultimele doua zile...eu zic ca este bun si porcusorul cand ne ingrasam...macar simtim ca ...nu am facut bine. Ma rog, asta este punctul meu de vedere.

Cand am papat lucruri interzise, mamidestefan m-a apostrofat si zau ca m-am rusinat si m-am ambitionat sa nu mai calc pe langa...dar asta functioneaza la mine. Nu trebuie sa ne simtim jignite...ne sustinem una pe alta. Mie din cand in cand imi vine sa o las mai moale dar cand vadd in ce ritm slabiti...ma stradui si eu...Asa ca:

In sfarsit, dupa a doua saptamana cred ca imi merit si eu floricica, am slabit in doua saptamani , in total 1.400 kg si ma bucur.
(am 73,600 kg)
Deci in a doua saptamana - 600 gr.

Sa raportez meniul meu:

In fiecare dimineata: apa, cafea (chiar doua ), cateodata ou fiert.
Pranz : salata cu saltata verde, porumb, rosii, masline si morcovi, cateodata anghinare din conserva.
Sambata si duminica mananc mancare gatita: dovlecei, conopida sau pastai
Seara: ori rosii cu castraveti ori cate un fruct.
Daca mi se face pofta (ca foame nu prea mi-e) mananc ananas din conserva.

Mai scrieti si voi cam ce pregatiti de mancare, ne mai inspiram.

Va pup si va doresc spor la slabit.
Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nocom, eu am mancat supe de legume, cam orice lguma a fost permisa, am pus al fiert
acuma, eu nu am experienta acestei diete dinainte, dar am slabit mancand asa.

cat despre kg alea 2, sa vad daca ma stabilizez sau mai slabesc in continuare, ca nu prea imi veni a crede

mamidestefan, noi avem nevoie de experienta ta, de sustinerea ta! poate te razgandesti, ca tu esti "motorul" acetui topic!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna dimineatza fetelor!!! Ate felicitari!!!! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bb sanatos si voios!!! Nocom multam de incurajari sunt inca pe baricade si luptam impreuna Clau sa imi dai si mie reteta cum sa slabesc si eu asa repede... Ca sa dau raportul am mai slabit 400 g, dar ca sa fiu sincera de la ultimul raport am mai pus pe mn 1 kg, asa ca am 86.9 kg (am revenit de unde am plecat ) deci merit un . Insa am cam terminat cu drumurile si am sa revin in forta!!! Si acum sa va zic ce am mancat ieri.
Dimineatza: apa+ mar
Pranz:niste covrigei ca iar am fost plecata...
Seara:salata de vinete cu 2 rosii. Acum am terminat de baut cafeaua si inainte apa si cred ca o sa ma duc sa imi fac o salata ca am cam uitat de ea. Ma gandeam ca la cum merg lucrurile poate prelungesc per. 1 cu inca o saptamana ca sa ma pot tine de ea adica sa fie 3 sapt. in loc de 2-a, dar sa vedem cum evolueaza lucrurile saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

mamidestefan, noi avem nevoie de experienta ta, de sustinerea ta! poate te razgandesti, ca tu esti "motorul" acetui topic!

blog cu basca

Razvan

daca 2 oameni au fost deranjati de "modul in care pun eu problema"..sau de tonalitatea mea...
asta ar trebuie sa imi dea de gindit..si sa renunt la a ma mai exprima natural...
eu am creat acest topic de la origini..si nu imi doresc sub nici o forma sa apara polemici..certuri..sau discutii aprinse aici..mai bine ma retrag de tot decit sa se ajunga la asa ceva.

In alta ordine de idei am atins pragul de 5 kg pierdute..cam prea repede,..cred eu ..dar probabil ca mai contribuie si problemele cu care ma confrunt..de ex..in noaptea asta am facut planton linga Stefan care s-a chinuit cu febra 40 si peste.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Neata!

Lidia kg zboara nu gluma! Felicitari!

Pentru tabel, in a doua saptamana am 70,6 si mai vreau o floricica. Daca mai e pe d-astea

Cuscra ciupercutzele le pun pur si simplu in tigaie cu sare. Fara ulei fara nimic, isi lasa ele zeama. Cand incepe sa scada zeama...sunt facute si bune rau :)

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Apropo de ciupercutze, ...

am facut ieri o tocanita de ciupercutze yummyyyy rau: http://amalia-mylife.blogspot.com/2008/06/mancare-de-ciuperci-tocanita.html

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Mmmm, Yamyyyyy, 2 retete super cu ciuperci!!! sarumana giuli si Alexa

Si totusi , nu stie nimeni cum trebuie sa fie apa de dimineata, rece sau calda?!?!? Voi cum o beti?

poze cu noi poze DARIA

slabesc cu superdieta

Mergi la inceput