SUPERDIETA***RELOADED*****cap2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

moaaaaama, mamidestefan dra tu ai un adevarta festin acolo!!! Eu n-as putea manaca 3 mere odata nici daca mi le bagi cu forta!!! HMMMM, oare eu unde gresesc? Poate pentru ca nu beau DELOC apa, in afara de cei 0,5 l de dimineata?!?!?

Cata apa bei / zi?

asaaaa, cu floricelele si porcusorii am inteles, nu vreau nicicum sa se modifice lista, oricum astazi il merit am exact 79,5 kg, deci am pus la loc 1 kg in cap. Incerc sa scap de el cat pot de repede. Astazi insa mi-a fost foame incontinuu, nu stiu ce am avut, chiar am mancat non stop. ma ncam pana nu mai puteam si dupa 10 minute imi era foame iar... si tot asa...nu stiu ce s-a intamplat. Abia astept sa vad cum sunt maine.

Noapte buna!

Aoleooooo, maine e zi e raport!!! Sper sa nu ma fac de ras!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

apa multa ...poate chiar 3 litri..intre mese ..inainte de mese...cind imi simt stomacul mai gol..dai cu apa..

e extrem de important sa speli bine rinichii...asa ficatelul trage in plin si topeste sunculitzele..
in lipsa de apa..rinichii se cam chinuie..iar ficatul se leneveste..
tot secretul in slabit este ca ficatul sa traga grasimile si sa le transforme in energie..deci un ficat lenes..face slabirea mai greoaie..un ficat bun ..mobilizeaza grasimile imediat

merele le iau cu mine ..si le maninc cind apuc ..cite una ..cite una ..nu odata...desi mi s-a mai intimplat sa maninc 2 odata..ca mi-era o foameeeeeeee..si trebuia sa ii dau stomacului de lucru

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Propun si eu ceva.
Hai sa trecem pe prima pagina numai floricelele aferente cantaririi saptamanale. La fel si porcusorii. In fiecare miercuri, zi de raport, cine a slabit primeste floricica, cine a stagnat nu primeste nimic iar cine a luat in greutate primeste porcusor(i).
In felul asta, i-am usura si mai mult munca Lidiei, careia ii multumesc ca are grija de noi.
Cantarirea zilnica poate influenta starea de spirit, o constipatie ne poate da impresia ca ne-am ingrasat.
Hai sa evitam discutiile in contradictoriu, sa facem cumva sa fie bine pentru toata lumea.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

e o propunere care mi-ar usura mie munca ..e adevarat...dar pe de alta parte piederea saptaminala este monitorizata clar in tabelasul cu saptaminile...chiar nu isi mai are rostul listutza cu floricele..

in plus asta ar slabi interesul fetelor...care probabil ar intra doar saptaminal...iar scopul topicului este sa ne incurajam ..cit mai des...pentru mine fiecare floricica conteaza..si ma motiveaza enorm..cintarirea saptaminala este doar formala..

asta este parerea mea
si recunosc ca efortul meu de a up-data e uneori destul de mare...dar asta ma ajuta si pe mine sa ma mobilizez..altfel as fi foarte tentata sa mai calc strimb

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Hello lume!!! Eu nu stiu cum si ce fac de ma ingras Desi ma tin de dieta(bine ieri si azi am papat 2 covrigi pt. ca sunt plecata din localitate si e cam greu sa gasesc ceva de papa bun cand te grabesti) si fac si pe . Astazi am pus iar 300 g... Desi de dimi am baut apita si am papat un mar, la pranz am mancat 2 covrigi, k in lipsa de altceva..., iar acum pe seara am mancat niste rosii goale, asa de ciuda... Ma gandeam ca atunci cand am mancat mai organizat s-au vazut rezultatele. Sa aiba asta vreo legatura? Bine ca nici dupa apa nu ma omor... Sa fie si de la asta?!Oricum sunt f.f.f. suparata si dezamagita Of of!!!

superdieta functioneaza pe principiul cu cit maninci mai bine ...cu atit slabesti mai bine ...
atunci cind te infometezi organismul intra in stare de alerta ..si scade consumurile...in asa fel incit atunci cind primeste ceva ..depoziteaza in grasimi ...ca sa reziste pe timp de "criza"

daca maninci bine (din alimente permise ..desigur)..organismul primeste mesaje ca totul trebuie sa functioneze normal...si avind in vedere ca nu ii ajung caloriile isi trage din rezerve = grasimi...ficatul le transforma in energie ...si uite asa slabim..

secretul : ca sa slabesti ...nu te infometa..trebuie sa te simti satul = cu stomacul plin..

asa ca eu am tot timpul cu mine apa si mere ...in caz de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

buna dimineata fetelor!! Si felicitari tuturor pentru kilogramele pierdute!! Eu nu mai pot tine pasul cu voi si am venit sa spun ca trebuie sa ma retrag deoarece am aflat ca sunt insarcinata . Asa ca va trebui de-acum sa ma mut pe la alte topice
Va doresc la toate muuulta ambitie sa mergeti mai departe si sa ajungeti la kilogramele mult visate!

Pupicei si sa adunati cat mai multe floricele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neata fetelor...

Dupa o perioada de stagnare de 4 zile, revin si eu cu inca un kg dat jos, si sunt tare fericita ca n-am renuntat!

Si Liviu a dat inca un kg jos...suntem niste slabuti...

Spor la slabit!

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

ate 09 FELICITARI!!!!! Pai ai super motiv sa te lasi de dieta!!!!! BRAVO!!!! sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!! Poate ar trebui sa intri in continuare dar telul tau sa fie porcusorii si nu floricelele.... Glumesc. Cat mai putine kg in sarcina iti doresc!!

AlexaM bine ca inca mai scazi. Chiar daca usor, e totusi bine, eu asa zic!

Si pentru ca azi e zi de raport, am 79,5kg, deci un minus 3 kg fata de inceput dar plus 1 kg fata de minimul avut! Asat este, mergem mai departe!!

cuscra cum esti? Te mai recunosc pe strada?

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

deci, mamidestefan, sunt in etapa a doua, varianta B. stiu ca nu am fost foarte clara, imi cer scuze!

si eu sunt un pic dezamagita pentru ca nu ma asteptam sa fiu apostrofata ca la scoala. m-am alaturat voua sa ne sustinem reciproc...

voi trece peste asta, ca poate sunt eu prea sensibila. deci continui alaturi de voi!

pentru ca am vazut ca putem sa spunem si cantaririle din timpul saptamanii, azi m-am cantarit si am 85.5 kg.
mi se pare o scadere cam brusca in 2 zile, dar ma bucur si ma tin tare pe pozitie!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ate, FELICITARI!!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

claudinna bine ai venit alaturi de noi!!!

WOW!! 2.2 KG in 2 zile!!! Ce tare esti? Cat ai slabit de la inceput, 8? eu as am facut calculul cu cate 1 kg/satamana plus astea 2.... ar fi super!!! Vreau si eu sa ajung asa...

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare.

Apa de dimineata trebuie sa fie calda? Asa am auzit la cineva!

si inca una

Corbitele de legume nu sunt recomandate? Ca nu v-am auzit pe niciuna de asa ceva....

si daca tot am inceput......

giulianna cum faceai tu ciupercutele la tigaie?

Sarumana pentru raspunsuri... daca or fi....

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput