SUPERDIETA***RELOADED*****cap2
Raspunsuri - Pagina 5
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 neatza! nu am mai dat demult pe aici. M-am tinut cat m-am tinut dar in we am calcat pe bec, a venit mama, eu am stat, dormit si mancat Ieri dimineatza aveam 70,4, nush daca merit o, dupa graficul meu(ajunsesem la 69,7) |
primesti o floricica ..mai ales pentru sinceritate
Avind in vedere ca inca nu ai primit (raportat al treilea kg pierdut) a treia floricica ..nu e cazul sa fie si un porcusor linga..asa gindesc eu..
daca cineva nu e de acord ..sa spuna acum!
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui claudinna hello! merci ca m-ai trecut in lista! nici eu nu stiu ce si cum sa fac...dar sunt in a 6-a saptamana, practic... am plecat de la 92 kg, am slabit cam un kg pe saptamana, dar am mai si calcat pe bec...asha ca nu stiu cate flori si cati porci merit de acum incolo sunt decisa sa ma tin de treaba, desi...evenimente de sarbatorit am muuulte! blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Sunt un pic dezamagita ...haideti mai fetelor cititi si voi acolo pe prima pagina mecanismul SUPERDIETEI...ca altfel e vorba de orice altceva decit superdieta..
Superdieta poate tine 6 sau 12 saptamni...deci ori este varianta A (scurta)..ori varianta B (lunga)..
eu nu vad cale de mijloc..
daca vreti o slabire pe termen lung ...respecti principiile de baza ...altfel ..probabil ca o sa slabiti...dar sansele de a pune la loc sunt foarte mari...
E foarte important sa treceti pina cele trei etape
etapa 1: desfiintare echilibrului existent (1 saptamina)
etapa 2 : coborirea necesarului alimentar (2 saptamini)
etapa 3 : stabilizarea nivelul de echilibru nou creat.(3 saptamini)
Am pus in paranteza durata etapelor pentru varianta scurta ...in cazul celei lungi totul se dubleaza..
Deci Claudinna ori esti in ultima saptamina daca tii varianta scurta...ori esti la mijlocul etapei 2 ..daca tii varianta lunga..
Te rog mult sa ne spui pe ce varianta vrei sa slabesti!!!
Nocom spune:
mami de stefan de acum inainte astept floricelele la fiecare minus 600 de gr, daca pentru plus 600 de gr am primit un porcusor!!!
sa vedeti acum cate floricele o sa am.....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nocom mami de stefan de acum inainte astept floricelele la fiecare minus 600 de gr, daca pentru plus 600 de gr am primit un porcusor!!! sa vedeti acum cate floricele o sa am..... mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
daca tu te-ai suparat ..la faza cu porcusorul...atunci stergem toate floricele..si porcusorii...si lasam lista doar cu raportarea saptaminala de greutate...si gata ..
asta ca sa nu mai fie nici o suparare...si sa fie toata lumea multumita.
scopul meu a fost unul constructiv ...dar daca a iesit altceva ...putem sa renuntam la modalitatea asta de monitorizare a kilogramelor..
asa ca va rog mult sa va exprimati care vrea sa scoatem lista cu floricele/porcusori.
Nocom spune:
Nu-i vorba de suparare, nu sunt chiar asa de stresata...
Eu nu vreau sa se schimbe nimic, e normal sa avem cate un simbol pentru fiecare kg pierdut sau luat, dar regula era la fiecare kg luat sa primim cate un porcusor, nu?
Poate mesajul meu a sunat cumva... dra eu vroiam sa spun ca nu-l merit si ma calca pe nervi de cate ori il vad acolo la numele meu...mai mai ca imi vine sa ma apuc de mancat, macar sa-l merit!! ori nu asta este scopul...
in alta ordine de idei, ia baga tu repejor aici meniul tau pe ziua de ieri, ca vad ca arzi kg, sa vad si eu ce tre sa consum, ca parca nu se mai duce nimic.
poze cu noi
poze DARIA
iulix spune:
Hello lume!!! Eu nu stiu cum si ce fac de ma ingras Desi ma tin de dieta(bine ieri si azi am papat 2 covrigi pt. ca sunt plecata din localitate si e cam greu sa gasesc ceva de papa bun cand te grabesti) si fac si pe . Astazi am pus iar 300 g... Desi de dimi am baut apita si am papat un mar, la pranz am mancat 2 covrigi, k in lipsa de altceva..., iar acum pe seara am mancat niste rosii goale, asa de ciuda... Ma gandeam ca atunci cand am mancat mai organizat s-au vazut rezultatele. Sa aiba asta vreo legatura? Bine ca nici dupa apa nu ma omor... Sa fie si de la asta?!Oricum sunt f.f.f. suparata si dezamagita Of of!!!
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nocom Nu-i vorba de suparare, nu sunt chiar asa de stresata... Eu nu vreau sa se schimbe nimic, e normal sa avem cate un simbol pentru fiecare kg pierdut sau luat, dar regula era la fiecare kg luat sa primim cate un porcusor, nu? Poate mesajul meu a sunat cumva... dra eu vroiam sa spun ca nu-l merit si ma calca pe nervi de cate ori il vad acolo la numele meu...mai mai ca imi vine sa ma apuc de mancat, macar sa-l merit!! ori nu asta este scopul... in alta ordine de idei, ia baga tu repejor aici meniul tau pe ziua de ieri, ca vad ca arzi kg, sa vad si eu ce tre sa consum, ca parca nu se mai duce nimic. mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
Eu recunosc ca sunt un pic stresata ..de situatia tatalui meu..
asa ca poate am rabufnit nitzel..
ideea e ca floricelele date nu se mai iau inapoi..(adica nu uite floricica ..nu e floricica)..daca se ia in greutate de adauga porcusori..odata revenita pe linia de plutire (adica acul cintarului arata din nou pierderea de greutate dinainte de porcusor)..dispare porcusorul...asa incit cu putin efort putem avea o listutza fara porcusori.
In cazul tau ..ai avut o pierdere de 4 kg ..ca urmare 4 floricele...apoi ai luat in greutate ..in asa fel incit pierderea totala era de 3.6kg ..deci nu puteau ramine 4 flori..
am adaugat porcusorul...recunosc relativ usor...dar eram convinsa ca esti ambitioasa si in 2-3 zile revii la superdieta ..si scapi de ...
sper ca m-am facut inteleasa..
daca nu ..spune-mi cum vrei sa fii in listutza ..si eu asa pun...ca sa nu mai fie nici o suparare (desi am functionat asa pret de multe saptamini cind am tinut SUPERDIETA data trecuta ...si nu s-a suparat nimeni )
Meniul meu de ieri
mic dejun : cafea decof +indulcitor; 2 grepfruit-uri
gustare 3 mere mari
prinz: salata cu multe legume (varza, morcov, rosii, ardei, marar, ceapa, telina, otet de mere...fara ulei)+ ciupercutze la steamer (sunt yac...dar merg pe linga salata asta imensa)
gustare 2 mere
cina : salata de morcovi cu rosii si otet de mere (mie imi place foarte tare..
seara tirziu inca mi-era foame ..asa ca am mai bagat 7 masline ..bune rau.
Nocom spune:
iulix te rog nu te dezarma, dupa asta o sa urmeze o perioada de pierdere mai mare. Eu asa am patit!! Fii tare, noi suntem aici. Nici o dieta nu este usoara, daca ar fi fost toate eram acum super modele, dra cu muuuulta vointa o scoatem noi la capat. hai fii tare, si eu ma chinui sa dau jos ce am pus in 2 zile de dezmat. Lupti alaturi de mine???
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
moaaaaama, mamidestefan dra tu ai un adevarta festin acolo!!! Eu n-as putea manaca 3 mere odata nici daca mi le bagi cu forta!!! HMMMM, oare eu unde gresesc? Poate pentru ca nu beau DELOC apa, in afara de cei 0,5 l de dimineata?!?!?
Cata apa bei / zi?
asaaaa, cu floricelele si porcusorii am inteles, nu vreau nicicum sa se modifice lista, oricum astazi il merit am exact 79,5 kg, deci am pus la loc 1 kg in cap. Incerc sa scap de el cat pot de repede. Astazi insa mi-a fost foame incontinuu, nu stiu ce am avut, chiar am mancat non stop. ma ncam pana nu mai puteam si dupa 10 minute imi era foame iar... si tot asa...nu stiu ce s-a intamplat. Abia astept sa vad cum sunt maine.
Noapte buna!
Aoleooooo, maine e zi e raport!!! Sper sa nu ma fac de ras!!!!
poze cu noi
poze DARIA
_giulianna_ spune:
Propun si eu ceva.
Hai sa trecem pe prima pagina numai floricelele aferente cantaririi saptamanale. La fel si porcusorii. In fiecare miercuri, zi de raport, cine a slabit primeste floricica, cine a stagnat nu primeste nimic iar cine a luat in greutate primeste porcusor(i).
In felul asta, i-am usura si mai mult munca Lidiei, careia ii multumesc ca are grija de noi.
Cantarirea zilnica poate influenta starea de spirit, o constipatie ne poate da impresia ca ne-am ingrasat.
Hai sa evitam discutiile in contradictoriu, sa facem cumva sa fie bine pentru toata lumea.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami