SUPERDIETA***RELOADED*****cap2

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Bravo fetele ...cu floricele ...andreutza si alexa..

ce bine e cind mai pun cite o floricica pe prima pagina ..parca mai iau si eu o gura de aer proaspat..si rezist mai bine ..in blocajul asta

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cu SUPERDIETA... in curind sirena

Mergi la inceput

alexa , iulix Multumesc mult ..Izabella e inca in investigatii...ne chinuim sa ii facem o urocultura..dar vai steaua mea ..ca nu reusesc sa colectez ce trebuie ...fie nu face..fie nu pun eu bine pungutza...etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolae68 spune:

Buna dimineata,86.5 kg,am reusit sa-l vad pe 86 dupa luni de zile,e chiar superdieta,nu s-a exagerat cand i s-a dat acest nume.Astazi apa,fructe,salata cu multe legume +batoane de surimi+masline.La cina cred ca o salata mare de varza +rosii+castraveti.Eu nu am renuntat la uleiul de masline(inca)si vad ca merge foarte bine.Lidia,m-am hotarat,am sa merg pe varianta lunga a dietei,trebuie sa pierd multe kg si cred ca aceasta dieta ma va ajuta.Eu de obicei nu ies pe nicaieri,servici-casa,casa-servici (cu masina bineinteles sa nu obosesc,in fiecare zi imi gasesc scuze de a merge cu masina)dar ieri am mers la coafor,trebuia sa ma tund,si acolo cunostinte,slabe bineinteles,mi-au facut o teorie,ca nu se poate,ce probleme de sanatate...,ce ca asa imi e neamul ..ai mancat mult...daca ai ambitie se poate...ca si cutarica s-a ingrasat si arata de 60 de ani...M-am simptit tare prost,imi venea sa le omor.In mare parte au si ele dreptate dar nu este chiar asa de simplu cum li se pare lor mai ales ca sunt cu 10 ani mai mici decat mine ,nu imi cunosc exact povestea,dar trebuie sa ma mobilizez si sa reusesc.Nici mie nu-mi vine sa cred ca am putut sa ajung la aceasta greutate,cateodata parca nu ma recunosc cand merg la cumparaturi si trec prin dreptul la vreo vitrina cu oglinda,vin acasa plina de nervi,zic de maine la dieta ,doar astazi maninc ceva bun ca ma simpt slabita ,si astfel am ajuns unde am ajuns.Va ,sanatate,si spor la slabit,vorba Lidiei :in curand o sa fim toate sirene

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicolae68

Buna dimineata,86.5 kg,am reusit sa-l vad pe 86 dupa luni de zile,e chiar superdieta,nu s-a exagerat cand i s-a dat acest nume.
.Va ,sanatate,si spor la slabit,vorba Lidiei :in curand o sa fim toate sirene

Ce plin de optimism e mesajul tau..BRAVO ..hai ca se poate...sa ajungi si la rapoarte care incep cu 7....acusi ..acusi..

Iti tin pumnii si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Bravo Nicolae68!!!! ITi suntem alaturi si iti tinem pumnii sa ai ambitie in continuare.

Daca te simti slabita...incearca spirulina. Eu iau si imi si alaptez baietelul...laptic e in continuare la fel.
Stiu ca si mamidestefan face la fel...
Chiar e buna spirulina...

Maidestefan, sper sa aflati cat mai repede ce e cu Iza si sa se faca bine repede...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM

Bravo Nicolae68!!!! ITi suntem alaturi si iti tinem pumnii sa ai ambitie in continuare.

Daca te simti slabita...incearca spirulina. Eu iau si imi si alaptez baietelul...laptic e in continuare la fel.
Stiu ca si mamidestefan face la fel...
Chiar e buna spirulina...

Maidestefan, sper sa aflati cat mai repede ce e cu Iza si sa se faca bine repede...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

daaaaaaa..si eu sunt cu spirulina 500 mg ..6 pe zi...ajuta si la laptic..si la nesomn...si la slabit..si la stres...etc..

multumesc mult alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Zi de raport: 83.7 kg.
Nicolae68 ma bucur ca te tii de dieta si ca ai ambitie. Multa bafta in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wwgvEQr/ - tickerul meu!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Zi de raport: 83.7 kg.
Nicolae68 ma bucur ca te tii de dieta si ca ai ambitie. Multa bafta in continuare!!!

FELICITARI PENTRU PERSEVERENTZA .......
incet ..incet ..dar mergi inainte ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolae68 spune:

Buna dimineata,multumesc pentru sustinere.Astazi 87.4kg,nu am calcat pe langa dieta dar ieri toata ziua am singerat(nu stiu daca imi vine cm.sau este de la chistul hemoragic care imi da dureri si mici sangerari,voi vedea astazi cum imi este si o sa-mi dau seama).Spirulina de 500 chiar am in casa,am mai luat dar nu m-am tinut de ele(luna de luna iau 10 de zile fier + magb6 + calciu sandoz iar la nevoie cand nu-mi revin dupa un ciclu foarte abundent mai iau si supradyn ).Sunt la servici asa ca la fel :fructe,salata cu rosii,dovlecel(imi place foarte mult in salata crud,nu stiam ca se poate manca asa eu il faceam clasic prajit in tigaie)+masline +batoane de surimi.Multi din partea mea si spor la slabit.

Mergi la inceput