SUPERDIETA***RELOADED*****cap2
Raspunsuri - Pagina 19
nicolae68 spune:
Buna dimineata.Dimineata aveam 87,6 kg
,de acum incepe greul,la 87 am mai ajuns aproape in fiecare luna dar de trecut nu am reusit.Poate acum am sa reusesc.Salata de vinete mananc si eu astazi,imi place foarte mult,nu o fac cu maioneza dar pun ulei destul de mult,sa iasa gustoasa pentru toata familia.Cred ca ar cam trebui sa ne facem salata separat doar cu o lingura de ulei dar nu stiu daca mai este la fel de gustoasa
.Deci:dimineata:apa,cafea,mere,
la pranz:salata vinete cu rosii
cina:cred ca tot salata de vinete daca mai gasesc![]()
iulix spune:
Nicolae68 salata de vinete eu o mananc fara ulei, doar cu putina ceapa. Si sincer iti zic ca e yaaaacccc!!!!
Dar pt. ca tinem superdieta merge si asa, nu? 
nicolae68 spune:
Eu la orice salata pun o lingura-doua de ulei din masline.Nu pot sa inghit fara ulei,nu aluneca
,dar am sa incerc vinetele fara ulei doar cu rosii, poate merg
.
AlexaM spune:
Ieri a fost zi de raport la mine si...tot 69 kg am ...
Astazi tot asa...
Tin pana la sfarsit dieta, dar, din pacate, se pare ca asta a fost pt mine...
Sunt multumita oricum.
O sa continui cu Monti...vedem poate mai pleca ceva kg...
Spor la slabit!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Ieri a fost zi de raport la mine si...tot 69 kg am ... Astazi tot asa... Tin pana la sfarsit dieta, dar, din pacate, se pare ca asta a fost pt mine... Sunt multumita oricum. O sa continui cu Monti...vedem poate mai pleca ceva kg... Spor la slabit! Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
Sa stii ca si eu m-am cam blocat la 67.5...chiar nu stiu ce se intimpla..ca eu data trecuta cind am tinut..parca nu ma tineau blocajele atit de mult..
eu inca mai sper sa se mai duca ceva..dar parca nu ar da semne sa vrea..
cred ca un pic de sport ar ajuta..dar cum stresul a fost maxim zilele astea..nu prea mai imi arde si de sport..poate doar ceva plimbari prin parc..dar si alea pe fuga.
si sper sa ne deblocam odata 
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
AlexaM spune:
Lidia, multa sanatate Izei. 
Sper sa fie totul ok...
Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa-mi spui.
iulix spune:
Salutare. eu astazi am mai slabit 300g. Am avut 83.7 kg. Nu prea imi place, dar asta e...
Lidia ce mai face Iza?
andreutac spune:
Neata,
Am 57 kg!!!!

Un kg jumatate in 3 zile mi se pare super, insa cu siguranta la asta a contribuit si invazia rusilor.
Regimul nu mi se pare foarte greu de tinut, desi poftesc la destule chestii interzise, cum ar fi si mancarica Evei. Azi ii fac ciorbita de perisoare si cred ca imi va fi destul de greu sa nu gust un pic.
In rest, nu pot renunta la cafeluta de dimineata indulcita cu o lingurita de zahar si nici nu reusesc sa beau mai mult de 1,5-2l apa/zi.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
AlexaM spune:
Dupa 1 an si 9 luni au venit rushii si la mine si au speriat inca un kg![]()
Deci mai vreau o floricica!
Dupa o stagnare de o saptamana....
Spor la slabit si multa ambitie fetelor...stati pe baricade...
Nicolae68, cum te descurci? Ai reusit sa rezisti?
nicolae68 spune:
Buna,merit bataie,ieri am avut 87.1 dar aseara am fost la o onomastica,cu o masa taraneasca
(friptane de porc,pui,carnati,mici,cartofi taranesti....
si lista continua)bineinteles ca nu am rezistat,am baut si un pic de suc,asa ca de dimineata 87.6
,astazi:fructe,salata si multa apa.De renuntat nu renunt,trebuie sa reusesc sa scap cel putin de kg pe care le-am pus din decembrie si pana acum.Am mers in oras sa-mi cumpar si eu cateva bluzite,nu am avut ce sa-mi iau,ce imi placea nu ma incapea
,ce ma cuprindea nu era pe gustul meu
,asa ca am venit cu mana goala
.Va
pe toate .