SUPERDIETA***RELOADED*****cap2
Raspunsuri - Pagina 16
nicolae68 spune:
Buna.Felicitari fetelor care s-au tinut de dieta si au reusit sa slabeasca.Eu va urmaresc de mult timp,incerc sa tin si eu dieta,dar nu reusesc,este foarte greu mai ales cand ai mult de dat jos.Am 90 kg,41 de ani,1.68m ,m-am mentinut multi ani la 80-82kg ,dar din decembrie si pana acum 2 luni din cauza problemelor de sanatate am luat aproape 10 kg,si nu reusesc sa le mai dau jos.Dieta mi se potriveste(cu multe fructe si legume),dar nu am deloc ambitie sa ma tin de ea,dar de astazi gata,nu se mai poate,de dimineata aveam iar 90 kg,dau jos 2-3 kg si in cateva zile cu inghetata si pepene rosu le si pun repede la loc
.Sunt foarte hotarata,asa nu se mai poate,ma primiti in clubul vostru
?
iulix spune:
Buna dimineatza fetelor!! Eu astazi am mai bifat inca o victorie!!!
Am mai slabit inca 300g, deci am 85.5kg. Maine este zi de raport si sper ca o sa am cu ce ma mandri. De dimi am baut apita si am papat niste rosii si acum molfai un mar. 
nicolae68 spune:
Pepenele stiu ca nu este bun la dieta,dar cel galben ?Eu beau 2-3 l/zi apa minerala carbogazoasa,apa plata nu pot sa o inghit decat daca imi este sete,si dupa fructe si legume nu imi este sete niciodata
.
AlexaM spune:
Bine ai venit Nicolae68.
Si pepenele galben este interzis...asa spuneau fetele.
E o dieta buna. Mie mi s-a parut usoara si a dat si rezultate satisfacatoare. Eu am mai mancat ceva pepene verde si se vede ca puteam slabi si mai mult, insa vezi mamidestefan care a slabit f mult pt ca a tinut dieta exact...
Spor la slabit!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
andy_galro spune:
Lidia te rog frumos pe mine sa ma stergi din lista....nu pot sa tin pasul cu voi din muuuulte motive personale. Multumesc!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
nicolae68 spune:
Si tu ai slabit aproape 5 kg in 3 saptamani,eu cred ca este foarte bine mai ales daca ai mai calcat si pe langa dieta.Astazi imi este foarte foame,imi lipseste foarte mult inghetata pe care o mancam dupa salata de la pranz.Trebuie sa am ambitie,in fiecare zi treceam pe la magazin sa cumpar ceva dulce fetei mele dar acasa le inparteam pe din doua,de astazi nu mai cumpar nimic care sa ma tenteze,nu rezist daca le am in frigider.
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicolae68 Si tu ai slabit aproape 5 kg in 3 saptamani,eu cred ca este foarte bine mai ales daca ai mai calcat si pe langa dieta.Astazi imi este foarte foame,imi lipseste foarte mult inghetata pe care o mancam dupa salata de la pranz.Trebuie sa am ambitie,in fiecare zi treceam pe la magazin sa cumpar ceva dulce fetei mele dar acasa le inparteam pe din doua,de astazi nu mai cumpar nimic care sa ma tenteze,nu rezist daca le am in frigider. |
Da..e f bine.
Iti urez sa ai multa ambitie

asa de incurajare!Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui nicolae68 Buna.Felicitari fetelor care s-au tinut de dieta si au reusit sa slabeasca.Eu va urmaresc de mult timp,incerc sa tin si eu dieta,dar nu reusesc,este foarte greu mai ales cand ai mult de dat jos.Am 90 kg,41 de ani,1.68m ,m-am mentinut multi ani la 80-82kg ,dar din decembrie si pana acum 2 luni din cauza problemelor de sanatate am luat aproape 10 kg,si nu reusesc sa le mai dau jos.Dieta mi se potriveste(cu multe fructe si legume),dar nu am deloc ambitie sa ma tin de ea,dar de astazi gata,nu se mai poate,de dimineata aveam iar 90 kg,dau jos 2-3 kg si in cateva zile cu inghetata si pepene rosu le si pun repede la loc .Sunt foarte hotarata,asa nu se mai poate,ma primiti in clubul vostru |
Welcome in the CLUB ..Esti in listutza

Primele zile sunt cele mai grele..asa ca trebuie sa maninci mult cantitativ ..din alimente permise..dupa aceea se dimunueaza si poftele..si rezisti mai usor tentatiilor...totul este sa nu te infometezi..si sa ai tot timpul ceva permis la indemina ..sa poti rontzai ..daca simti ca ti-e foame.
Spor la slabit!

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui iulix Buna dimineatza fetelor!! Eu astazi am mai bifat inca o victorie!!! Am mai slabit inca 300g, deci am 85.5kg. Maine este zi de raport si sper ca o sa am cu ce ma mandri. De dimi am baut apita si am papat niste rosii si acum molfai un mar. ![]() |
te astept miine dimineata la raport...bafta multa

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena