SUPERDIETA***RELOADED*****cap2
Raspunsuri - Pagina 15
AlexaM spune:
Excelent Lidia!
Felicitari!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM Excelent Lidia! Felicitari! ![]() Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
multumesc mult
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
iulix spune:
Buna dimineatza fetelor. Astazi cantarul a aratat cu - 400g, deci am 85.8 kg. Cu toate astea ma cam mir ca am mai slabit pt. ca ma pe cap niste musafiri lunari si de obicei eu eram cam balonata. Asa ca mamidestefan am inceput din nou sa dau jos
. 
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui iulix Buna dimineatza fetelor. Astazi cantarul a aratat cu - 400g, deci am 85.8 kg. Cu toate astea ma cam mir ca am mai slabit pt. ca ma pe cap niste musafiri lunari si de obicei eu eram cam balonata. Asa ca mamidestefan am inceput din nou sa dau jos ![]() |
asa ..asa ..da-i inainte ..nu te lasa .

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
Cafeluta
..vrea cineva ??????
Ca tot e zi de raport ...cintarul meu arata azi 67.8kg

..un total de 7.7kg pierdute...ma simt mai usoara ...simt ca prind aripi ![]()
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
iulix spune:
Multumesc mamidestefan. Am intrat pe webshots sa te vad dar nu am putut sa maresc imaginile. Oricum si din cele mici se poate vedea diferenta. Bravo!! 
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui iulix Multumesc mamidestefan. Am intrat pe webshots sa te vad dar nu am putut sa maresc imaginile. Oricum si din cele mici se poate vedea diferenta. Bravo!! ![]() |
multumesc
am incercat sa le incarc pe flickr...dar nu prea se deschide contul..asa ca am renuntat..poate pina la sfirsitul SUPERDIETEI ..reusesc
LIDIA
mamidestefan spune:
Cafea
..bea cineva cu mine ????
Azi am reusit sa ajung la 67.5kg...adica un total de 8kg pierdute..

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
AlexaM spune:
Lidia ...te sufla vantul...
Felicitari...eu tot la 69kg sunt ...
Spor la slabit!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Felicitari...eu tot la 69kg sunt ... Spor la slabit! Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
Sa stii ca in ultimele zile am baut cite o cana de suc de varza facut la robot...iar in rest multa salata si piept de pui...ca imi era dor
ca la mine.. dupa cum scriam ..sub 70..kg se "miscau" mai incet.
LIDIA