SUPERDIETA***RELOADED*****cap2
Raspunsuri - Pagina 14
AlexaM spune:
Multumesc de incurajare mamidestefan
Si, ca sa vezi ca ai avut dreptate: dupa ce am stat zile bune la 70.4-70.6kg astazi m-am urcat pe cantar si am vazut 69.7kg...asa ca ma simt bine ca am reusit sa trec de pragul psihologic de 70kg ![]()
Am mai slabit eu o datt de la 74 la 65 in aproape un an cu Monti...si tot asta a fost pragul...
Spor la slabit!
Nu va mai uparati ca supararea ingrasa...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
mamidestefan spune:
Neata la 
Ieri la mine in meniu a fost dezmat...dar mi-a fost foarte foame...asa ca am mincat. peste..oua..pui..de toate..ca muream de foame..dar azi cintarul nu a mai vrut sa se dezmorteasca
..dar nu-i bai..pina la urma tot o sa reactioneze el.
AlexaMMa bucur mult ca ai depasit stagnarea..si la mine in jurul lui 70 a fost un mic blocaj..ajutat cu brio si de rusi..dar a trecut. In plus ..la mine sub 70 deja incepe greul cel greu..adica se urnesc mult mai greu sunculitzele..ca sunt din alea mai profunde![]()
si sa aveti o saptamina excelenta ..mai ales la slabit
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
AlexaM spune:
Mamidestefan, mersi de raspuns 
Eu din mai am inceput sa slabesc ...inainte de superdieta dadusem deja 5kg jos, deci in total aproape 10 kg date jos in 3 luni...asa ca se duce clar din sunculitze..se vede si la maini, umeri, fata, picioare, nu doar la burta..ce mai...sunt o sirena..![]()
Cand am ramas insarcinata aveam 67.5kg..asa ca mai am putin si ajung iar acolo, insa perfect ar fi sa am undeva cam pe la 60-62kg...eheee...vise..
mamidestefan spune:
la 
Azi cintarul arata 68.5kg

..deci 7 kg s-au dus 
..
cred ca pieptul de pui e de vina ..si drumurile multe pe care le-am facut ieri![]()
si spor la slabit
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
AlexaM spune:
69.1kg...yeeeeeeee
inca o floricicaaaa![]()
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM 69.1kg...yeeeeeeee inca o floricicaaaa Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
bravos Alexa

...din mai ai inceput sa slabesti ????? ..moama da ce perseverenta esti ..tine-o tot asa

..eu mai mult de 1 luna jumate nu as rezista cu restrictii la papicadupa cum spuneam dupa blocaj ..kilogramele i-au viteza mai repede
..LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
AlexaM spune:
Felicitari si tie...zici de mine, da' uite ce mai slabesti si tu..
Spor la slabit!
iulix spune:
Hello 
Am venit si eu azi din vacanta. A fost f.f. bine(plimbari pe munte, aer curat, urcat la 1604 m- varful Postavarul), insa a mai aparut in peisaj si nedoritul ingrasat caci de nu m-am putut abtine de la papat. Asadar cand m-am urcat pe cantar arata 86.2 kg. Asta este. Il dau eu jos. Va 
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Felicitari si tie...zici de mine, da' uite ce mai slabesti si tu.. ![]() Spor la slabit! ![]() Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
MULTUMESC ALEXA

Profit de ocazie...ca sa pun si pozici..mai ales pentru fetele care nu ma stiu de la bobocei..
dar care vor sa vad rezultate vizuale cu SUPERDIETA ..
deci
asa aratam la inceput de superdieta ...
asa aratam dupa 3 saptamini...
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) Cu SUPERDIETA... in curind sirena
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui iulix Hello ![]() Am venit si eu azi din vacanta. A fost f.f. bine(plimbari pe munte, aer curat, urcat la 1604 m- varful Postavarul), insa a mai aparut in peisaj si nedoritul ingrasat caci de nu m-am putut abtine de la papat. Asadar cand m-am urcat pe cantar arata 86.2 kg. Asta este. Il dau eu jos. Va ![]() |
Vezi ai grija ...ca acusi de face de un porcusor
LIDIA