SUPERDIETA***RELOADED*****cap2
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
criss spune:
Buna dimineata,
Am ajuns si eu intr-un tarziu ....astazi dimineata cantarul arata 72.7, deci am slabit dupa 3 saptamani 2 kg si un picut. Io-s multumita, ar fi bine sa continui sa slabesc.
Este grozav cum ati reusit sa slabiti asa de mult, bravo voua. Acuma, eu am mai "gustat" cate un cartof sau cate un iaurt cand chiar muream de pofta...probabil ca chiar nu trebuia.
Pe de alta parte, am o munca sedentara, asa ca trebuie sa ma declar multumita cu performanta mea.
Astazi mi-am pus in cap sa mananc la pranz o salata mixta si seara doar ceva compot de ananas. Noroc de caldura asta ca nu mi-e foame :)
Claudinna, asteptam reteta de la prajitura.
Va pup si va doresc week end placut
Criss
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nocom spune:
Bravo criss Credeam ca ne-ai parasit. Ma bucur ca reusesti sa slabesti asa cum iti doresti!!
Si eu astept reteta de prajitura de la claudinna!
WE placut
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
claudinna spune:
mai fetelor, a iesit bunicica prajitura, dar zau ca nu stiu daca se potriveste pe dieta
am scris-o pe blog, gasiti adresa la semnatura
astept sa va dati cu parerea
eu mi-am propus sa citesc capitolele vechi cu superdieta, dar uite ca iar ma apuca miezul noptii si nu reusesc...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
mamidestefan spune:
Constat inca o data ..cu tristete ..recunosc ..ca e din ce in ce mai slaba activitatea pe aici..mi-e cam dor de atmosfera care era alta data la SUPERDIETA..mai ales cind am tinut-o prima data
..
dar probabil ca s-a schimbat ceva..sau lipseste ceva..
Pentru mine ..pare din ce in ce mai usor..adica cu pui..peste..oua ..lapte..in meniu..chiar nu mai pare sa fie o dieta..ci mai degraba un stil de viata sanatos..cu multe salate..si restrictii la dulciuri..fainoase.
Dar pentru cine o tine prima oara..sunt convinsa ca nu e chiar simplu..
Gata..ca sunt cam intrata in butoiul cu melancolie
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Cu SUPERDIETA... in curind sirena
Nocom spune:
Neata,
La mine au venit rusii deci cantarul m-a cam injurat de dimineata..si eu pe el..
mamidestefan nu trebuie sa fii suparata de atmosfera de aici. eu am vazut ca suntem muuuult mai putine ca data trecuta, deci e normal ca activitatea sa fie mai putin intensa! Si cred ca esti de acord cu mine, ca si tu, ca initiatoare, dai cam rarutz pe aici, deci nu poti astepta de la altii sa dea mai mult ca tine, nu? Sper sa nu fie cu suparare, caci si eu am constatat de multe ori ca vb singurica la acest subiect si nu a fost f placut.
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
claudinna spune:
deh, nimic nu e ca prima data...
iti dai seama cum ma simt eu ...cand tu spui asha ceva...ca un musafir nepoftit
ca daca gazda n-are chef de tine...nu prea-ti mai arde de nimic, iti iei jucariile si pleci...exact asha voi face eu acum!
nu ne putem ridica la inaltimea primului topic...asta e!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
AlexaM spune:
Fetelor....isi spune cuvantul frustrarea cauzata de dieta?...
Cand m-am inscris pe acest forum (si pe altele) nu am vazut nicaieri obligatia de a posta un anumit nr de posturi...care e problema?
Stilul asta de viata e camk cel obisnuit mie...probabil asta e si motivul pt care nu mai dau jos...doar 4.5kg pana acum...
Spor la slabit!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna deh, nimic nu e ca prima data... iti dai seama cum ma simt eu ...cand tu spui asha ceva...ca un musafir nepoftit ca daca gazda n-are chef de tine...nu prea-ti mai arde de nimic, iti iei jucariile si pleci...exact asha voi face eu acum! nu ne putem ridica la inaltimea primului topic...asta e! blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Se pare ca postarile mele adresate tie direct..sau indirect..
iti provoaca o avalansa de sentimente negative..
ma intreb de unde ..si mai ales de ce ?
intentia ultimei postari a fost de a mai "dezmorti" putin topicul...dar pentru a doua oara imi rastalmacesti cuvintele.
LIDIA
![](mamica.gif)
![](punk.gif)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nocom Neata, La mine au venit rusii deci cantarul m-a cam injurat de dimineata..si eu pe el.. ![]() mamidestefan nu trebuie sa fii suparata de atmosfera de aici. eu am vazut ca suntem muuuult mai putine ca data trecuta, deci e normal ca activitatea sa fie mai putin intensa! Si cred ca esti de acord cu mine, ca si tu, ca initiatoare, dai cam rarutz pe aici, deci nu poti astepta de la altii sa dea mai mult ca tine, nu? Sper sa nu fie cu suparare, caci si eu am constatat de multe ori ca vb singurica la acest subiect si nu a fost f placut. ![]() mami de ![]() ![]() poze cu noi poze DARIA slabesc cu superdieta |
timpul e mai limitat de data asta ..dar a fost si dorinta mea de a nu mai interveni atit de des cu mustrari ..porcusori ..si alte cele..pentru a nu supara pe nimeni
![](floare.gif)
promit sa imi revin ...asa macar in a 2 a jumatate a dietei..
iar daca vor fi suparari...imi asum toate rosiile..castravetii..si alte legume permise in superdieta
![](icon_smile_big.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
![](punk.gif)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui AlexaM Fetelor....isi spune cuvantul frustrarea cauzata de dieta?... Cand m-am inscris pe acest forum (si pe altele) nu am vazut nicaieri obligatia de a posta un anumit nr de posturi...care e problema? Stilul asta de viata e camk cel obisnuit mie...probabil asta e si motivul pt care nu mai dau jos...doar 4.5kg pana acum... Spor la slabit! Matei Gabriel povestea nasterii Matei Gabriel 24.08.2008 foto |
nu te ingrijora..poti sa treci printr-un palier de stagnare ...o sa treaca el...si or sa se mobilizeze kilogramele din nou
![](icon_smile.gif)
LIDIA
![](mamica.gif)
![](punk.gif)