Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 8
andreea_and spune:
Nikole off, imi pare asa rau pentru puiul mic ca e bolnavioara. Multa sanatate va doresc, tine-o la san cum ti-a zis Guru, cred ca e cea mai buna solutie si pentru hidratare si calmare. Voi ati facut vaccin pt rotavirus?
Nausica nu vreau sa te ametesc si eu cu sfaturi in plus
, iti spun doar experienta noastra. Pt Mina eu folosesc Weleda crema preventiv si sunt foarte multumita. S-a iritat odata destul de rau (nu foloseam Weleda) si am dat cu Bepanthen care nu i-a facut nimic, a functionat, spre surprinderea mea, banala crema cu galbenele de la plafar, dr. Baciu.
Sanziana si Anca stiu ca a folosit un preparat recomandat de Kid, poate o ajutati si pe Nausica cu reteta.
Anamona Huggies pure servetele am mai gasit la selgros dar am impresia ca dispar de pe piata, mai aveau cateva la Pantelimon. Ce sursa ai pentru Weleda, in afara de babypoint?
Eva super pozele cu Noah, sa poarte sanatos sandalele, ca vad ca deja le uzeaza la greu
.
Babytza multa sanatate mamei tale si ma rog sa ii iasa analizele bine. Astept mielul sub forma de cotlete
.
Frumoasa tare Daria de Nocom, seamana cu mama.
300 ce e cu bravo?
Si Mina o pupa pe Anda
.
Nici eu nu mai suport mirosul de la Pampers, cred ca o sa caut Libero sa vad cum sunt, nu prea am vazut. Huggies nr 4 nu mai imi plac, sunt mai scortoase decat pampersul asta nou cu elastic.
Mamica
de
Mina
Nausica spune:
Nicole, imi pare tare rau ca tu si Kiki treceti prin asta. Imi inchipui ce-o fi in sufletul tau, daca eu pentru o bubitza ma perpelesc aici.
Totusi, aud din ce in ce mai des chestia asta cu enterocolita, la oameni care se duc cu copiii la bulgari. Oare care ar putea fi cauza? Ca doar Karinei nu i-ai dat mincare de la restaurant.
fetele, sa le treaca burticatia si, respectiv, ingrijorarea.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
300 spune:
Andreea_and am status :bravo din cauza Anei care bate foarte des din palme si e ft caraghioasa cu fata aia ghidusa a ei. Intoarcem pupicul Minei.
Nicole, mult san si multa putere. Sa ai grija putin si de tine, sa mananci, sa te hidratezi macar, ca de linistit nu stiu cat reusesti ca e tare greu sa iti vezi puisorul bolnav. O imbratisare de la noi...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
mamidestefan spune:
Nikoleeeee...as vrea sa te sun ...dar am constatat ca nu am nr tau..
si fii tare
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
nikolici spune:
Multu mult de sustinere, nu mai ziC ca you GIRLS are the top of the top!!!
Nici dc as vrea nu pot sa nu o alpatez, este singurul lucru care o calmeaza din urlete.Insa pe langa lapte trebuie sa-i dau si apa, ceai, compot.
Eu sunt legata la pat, caci ma simte cand vreau sa plec si incepe showul!
Am casa vraiste, calc pe bagaje, de abia acum l-am trimis pe sotz sa cumpere ceva de mancare si pentru noi, ca ne-am saturat sa cheltuim pe mancare comandata.Am fost lipiti langa ea.Nu mai zic ca am bazait amandoi, pe rand sau in tandem.
Cat despre boala, nu as putea sa spun de unde, decat sa fac niste presupuneri.Noi am fost pe borcanshe, dar imi e greu sa cred ca au avut ele ceva, ci ma gandesc ca le-am luat cu mine pe plaja si poate s-au alterat cumva cu caldura...asta in caz daca este de la alimente si nu este entroc. infectioasa.
IMI E DOR DE ZAMBETUL KARINUTZEI MELE!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
Nikole. Multa putere si optimism ca si Karinutza te simte. Si simte ce simti tu. Ai incredere in ea ca se va face bine repede. Stiu ca vorbesc acum fara sa fi trecut prin asta, dar stiu din experienta ca partea psihica este ffff importanta.
Muuulta sanatate la puiutz.
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
aly_c20 spune:
Intru dupa vreo 10 zile si.....
Luminita, supermamica scumpa, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea incercare
. Fii tare!
Nicole, te inteleg perfect : "IMI E DOR DE ZAMBETUL KARINUTZEI MELE!!!"! Eu am repetat vreo 10 zile "mi e dor sa l vad pe Sebi zambind"!
Sper sa nu fie nimic grav.Multa sanatate Karinei, iar tie sa ti dea Dzeu multa putere!
Alexia, bravo pentru primii pasi!
Ankussa, Vladut e un copil superb. Dne ce oki frumosi are
.
Rox, am vazut pozele de la mare! Eu te declar "cea mai sexi mamica a forumului
". Multa sanatate mamei tale, Sa dea DD sa fie analizele bune.
Gabi,
ici pentru Lucas! Sebi ii simte lipsa
. Distractie placuta!
Joy
, u pe unde mai umbli?![]()
Cosmy, ai terminat cu licenta?
Anca,
ici pentru strengareata Carla! Cred ca e asa scumpica dormind in picioare
!
Am pus un
Va pup pe toate! Week end placut in continuare!
[size=1]
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
iepurila spune:
Nausica, iata postarea lui KID (
) de la acea vreme. Poate te ajuta:
"Anca da, asa se fac bibitzele alea la un moment dat...de fapt e ultima faza...din pacate aveti o iritatie avansata asa...Incearca cu solutie de bicarbonat (sa reduci aciditatea din zona) las-o cu funduletul afara si iti scriu aici o reteta pe care eu am facut-o la farmacie la prima sarcina si a fost mana cereasca (tot asa, buibite rosii, sangerande, ultima faza a iritatiei de scutec, ne-a trecut f bine cu aceasta reteta scrisa de socrul meu, D-zeu sa il ierte, a murit acum 2 ani, a fost un medic pediatru extrem de respectat):
Talc / 5 g
Oxid de Zinc /5 g
Apa de Calce / AA 5 g
Nistatin 2 tb
Neomicina 0,5 g
Lanolina 10g
Vaselina 20 g
DS Extern
poti intreba la o farmacie care are laborator sa poata sa o faca, e o crema excelenta pentru faza asta...ce ti-am zis eu Mustela si restul din comert nu prea dau rezultate asa repede, sunt mai mult preventive asa (cand e in faza de piele rosie, fara ulceratii). Eu inca nu am facut crema asta, nu am avut nevoie, dar cand o sa am o sa o fac negresit, e f f buna. O scrii exact asa cum am scris-o eu, cu / si grame si tot".
Nausica spune:
Merci mult, Iepurila, si eu imi aminteam ceva de crema asta a Simonei.
Acum am facut rost de mercurocrom (merci, Maria]! si am spalat-o cu apa, apoi cu apa cu bicarbonat, si i-am dar doar cu mercurocrom si cu putin Baneocin. Acum doarme in fundul gol.
Sper sa fie bine, va tin la curent!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Nicole, poate o avea legatura cu apa de mare. Nu stiu, zic si eu, ceva cauza trebuie sa fie. Eu nu pot sa zic ca am multi prieteni cu copii, dar trei dintre familii au stat cu copiii in spital (cu enterocolita) dupa ce s-au intors din Bulgaria. Ma rog, sau o avea legatura cu caldura, cu marea in general.
Oricum, multa sanatate Karinutei si tie curaj si rabdare.
Nausica si Ania
poze