Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 7
sanziana27 spune:
Nausica din pacate si eu ma alatur tie cu o iritatie groaznica la funduletul lui David, tot asa "zemu-itoare" cum descria si Babymom si la noi sigur nu e de la servetele ci de la scaunele acide (face de cate 3-4 ori/zi)Acum incerc sa-i scot tot ce-i acid din meniul pana trece iritatia. Am patit si la Dragos dar era mai mare el de la rosii facea!
Daca il las cu fundul la aer il cremu-iesc (vad ca numai asa se poate scrie
) face pisu....acum am luat un preparat de la farmacie sa vedem daca reusim sa scapam. Si saracu nu zice nici pas, doamne cat e de rabdator!
Luminita multa putere, e groaznic ceea ce ti s-a intamplat!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze David
nikolici spune:
Neatza fetele,
Sunt daramata psihic, cred ca nu am mai dormit de vreo 3 sau 4 nopti decat asa atzipit si trezit.
Kiki meu mic s-a imbolnvit la mare.Intai am banuit ca este insolatie, cu toate ca nu a stat in soare, poate doar cat a prins-o in apa, insa in rest umbrela...ma rog radiatiile nu doar din soare pe corp direct se fac, cat si din nisipul fierbinte...ma rog nu stiu dc vorbesc coerent.
Ne-am trezit cu ea in miez de noapte arzand, clar temepratura...i-am bagat termometrul de nspe mii de ori...am trecut-o pe panadol.Dimineatza am sunat la clinica noastra si am cerut sa vorbim cu un dr pediatru de urgentza, care ne-a recomandat in continuare panadolul cat si impachetari cu prosoape ude in apa calaie...noi incercasem si cu un dus mai recisor.
Toata ziua a dormit, s-a trezit doar sa planga 5-10 min, sa vomite, sa fc kk bineinteles diaree si sa ceara sanul si inapoi la somn apx.30 ore somn continuu.A doua zi am revenit acasa, nu mai zic drumul cum a fost de la bulgari pana acasa....kk, voma, temperatura.
Acasa, am chemat salvarea care ne-a dus la spital, acolo vax albina, nu mai avea temp...si mi s a zis ca nu pare deshidratata dar daca vreau o poate interna, cu toate ca nu este de internat.
Diagnostic : gastro enterocolita acuta...va dati seama ca am venit acasa decat sa stau in spital asa de amorul artei.
Si am incercat sa o hidratez cum mi s-a zis la 10 min 2 lin de apa, cu forta ca nu mai deschide gura decat la san...pe care dupa 30 min le-a vomitat...si inca de 2 ori noaptea plus diaree.
Ieri iar am ajuns la spital dupa ce am vorbit cred cu toate cunostiintele doctori si doctoritzele care ne-au recomandat prin telefon hidratarea prin perfuzii...si fugi la spital again...si iara la camera de garda unde mi s a zis clar NU ESTE DE INTERNAT, dar v-as interna pe dvs ca sunteti cazuta rau moral...
In fine Karina continua sa faca temeperatura, diaree, insa nu mai vomita...plange intruna si doarme...nu pot s afac nimic sunte legata maini si picioare de ea.Este groaznic cum te simti cand iti vezi bb in starea asta si totusi mi s-a zis ca nu este de internat...nu mai comentez.
Ma sperie rau sa nu fie entero. cu rotavirus.Nu am ce sa fac pana luni cand am sa ma duc la spital sa-i fac coprocultura sa vedem ce iese...pana atunci regim, antibiotic si hidratare fortata
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Nausica, asa cum au spus si fetele, intr-adevar iritatia de scutec poate sa insoteasca eruptia dentara. Acum... indiferent ce o fi cauzat-o, schimbatul servetelelor sau dintii, tu trebuie sa scapi de ea.
Eu zic, ca pe langa pudra Baneocin e obligatoriu sa folosesti o crema grasa cu rol de film de protectie atunci cand fundul sta in pampers, in umezeala. Pt. asta iti recomand Bepanthen unguent ( e cea mai grasa ), eventual alternativ cu lanolina pura daca gasesti. Las-o pe Ania cat mai mult cu fundul la aer si atunci cand e fara pampers pune-i Baneocinul, ca pudra n-are deloc efect protectiv, se dizolva in umezeala scutecului. Evita cateva zile folosirea sapunurilor pe zona afectata, ca sa nu agresezi si mai mult pielea. Spal-o doar cu apa simpla, eventual in care dizolvi putin violet de gentiana.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Nicole, imi imaginez prin ce treci... Imi pare rau de Karina ca trebuie sa sufere. Daca zici ca nu acceapta hidratarea, decat fortata, las-o sa suga non-stop. E cea mai buna hidratre posibila, ca-i aduce si anticorpii salvatori si toate bacteriile prietene care lupta impotriva enterocolitei.
Nu cred ca e rotavirus, ca nu e sezon, mai degraba enterovirus/adenovirus.
Fii tare! Daca te pot ajuta cu ceva, te rog nu ezita. 
Sanatate Karinei!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
angelynna82 spune:
Babytza speram sa fie ok analizele 
Nikolici sanatate multa Karinei si tie putere mamico 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
iepurila spune:
nikolici, sanatate multa puiului 
nausica, si eu vroiam sa-ti sugerezi sa o lasi cat mai mult in funduletul gol.
babytza, tinem pumnii sa fie bune analizele.
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Nausica, asa cum au spus si fetele, intr-adevar iritatia de scutec poate sa insoteasca eruptia dentara. Acum... indiferent ce o fi cauzat-o, schimbatul servetelelor sau dintii, tu trebuie sa scapi de ea. Eu zic, ca pe langa pudra Baneocin e obligatoriu sa folosesti o crema grasa cu rol de film de protectie atunci cand fundul sta in pampers, in umezeala. Pt. asta iti recomand Bepanthen unguent ( e cea mai grasa ), eventual alternativ cu lanolina pura daca gasesti. Las-o pe Ania cat mai mult cu fundul la aer si atunci cand e fara pampers pune-i Baneocinul, ca pudra n-are deloc efect protectiv, se dizolva in umezeala scutecului. Evita cateva zile folosirea sapunurilor pe zona afectata, ca sa nu agresezi si mai mult pielea. Spal-o doar cu apa simpla, eventual in care dizolvi putin violet de gentiana. |
Multumesc, inca o data.
O sa-i dau cu Bepanthen. Zici ca-i mai bine cu o crema grasa decit cu o crema Petrini (sau altceva care sa contina oxid de zinc)?
Te rog mult, Babymom, mai pune-mi o data ordine in haosul asta de creme, pulberi si lotiuni. Eu pina acum am jonglat cu:
- Violet de gentiana
- Nizoral crema (in caz ca e ceva ciuperca)
- Actovegin gel (zice-se cicatrizant puternic)
- Bepanthen unguent
- Baneocin pudra
Tu ce zici sa pastrez din toate astea?
Iarta-ma, te rog, ca te bat la cap, dar eu folosesc una, vad ca nu se schimba nimic in bine, apoi imi zic ca sigur cealalta era mai buna. In plus, uite, primesc alte si alte recomandari si mereu traiesc cu senzatia ca fac eu ceva gresit. Iar fara pampers, iti dai seama, e f greu s-o tin. Doar imediat dupa ce stiu ca a facut si una si alta, o spal si o las cu fundul la aer.
Merci

Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Hehe, fac rost de mercurocrom. Back in business!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
baby_boy spune:
Nicole imi pare asa rau ca treceti prin asta.
De la ce oare sa fii facut enterocolita asta ?
offff..daca pot sa te ajut cu ceva..sa spui.
Multa sanatate Karinutzei..sa-si revina cat mai repede iar tu mamico fii puternica..stiu ca e greu..si e groaznic cand te vezi neputincioasa si nu stii ce sa mai faci..o imbratisare de la mine
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Apropo de scutecele Pampers, ma enerveaza la culme gelul ala, miroase groaznic. Si iara ajung la subiectul Huggies .... |
Eu am libero si nu miros deloc. Imi plac ca par bumbacioase. Nu m-am uitat la iongrediente dar o s-o fac si va spun ce contin...
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...