Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 6
300 spune:
Ange, nu e chiar asa de groaza, scutecele astea noi nu sunt la fel cu triunghiurile de panza folosite pe vremuri, au straturi absorbante. Dar banuiesc ca si asa copilul ramane u8d la fund si trebuie schimbat la fiecare shushu, ceea ce sa recunoastem e cam incomod pentru o mamamica.
Nausica, tare faza cu funduletul din cada. Aveti o amintire in plus acum. Nu stiu ce sa te sfatuiesc cu iritatia aia, poate daca incerci sa pui niste crema cu vasinilina, gen cea de galbenele, sa-i pui un strat sa stea macar ferita de restul de umezeala chiar daca nu se usuca... Dar nu stiu in ce masura e o solutie. Neaparat trebuie un cicatrizant rapid inainte de orice altceva.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
anamona spune:
Nausica, poti folosi si lanolina in completarea unguentului Bepanthen. Eu nu l-am folosit niciodata pentru prevenire ci doar ca remediu. In mod curent folosesc crema de galbenele de la www.weledababy.net/international/index.php?id=672" target="_blank">Weleda.
Thea s-a iritat saptamana trecuta pentru ca a fost deranjata la stomacel dar i-a trecut intr-o zi cu Bepanthen unguent.
LE: vad ca am fost gand la gand cu 300
Nausica spune:
merci mult, fetelor!
probabil ca nici eu nu mai am rabdare, vreau sa se vada o ameliorare rapid. acum incerc sa rezist cu baneocinul. sa vedem. oricum, am schimbat deja 3 pampersi de azi dimineata, iar la ultima tura de spalat, uscat, dezinfectat, exact cind ma pregateam s-o dau cu baneocin, a facut pipi. oooo, yeah!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
anamona spune:
cat despre subiectul servetele umede, eu le folosesc asa cum folosim si noi hartia igienica. Servetele simple cred ca nu ar fi asa eficiente mai ales la un bebe energic asa cum e Thea.
Oricum dupa fiecare schimbat de scutec, o spal cu apa si lotiunea ei de spalat Weleda.
Doar cand suntem in deplasare si nu avem la dispozitie apa calda, folosim doar servetele. Mi-ar face placere insa sa gasesc unele doar imbibate in apa...la un moment dat gaseam Huggies Pure Water dar cum au o distributie de 2 lei, nu mai reusesc sa dau de produsele lor.
Apropo de scutecele Pampers, ma enerveaza la culme gelul ala, miroase groaznic. Si iara ajung la subiectul Huggies ....
300 spune:
Neata anamona
ma duc sa iau din cafea aia ca-mi e un sooomn....
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nausica spune:
citesc acum pe net ca iritatia asta poate sa fi avut legatura cu iesitul dintilor. cred ca e o varianta mai plauzibila decit ca s-a iritat de la servetele, ca pina acum n-a dat niciun semn ca ar fi sensibila.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
AlexaM spune:
Si scutecele Baby Love sunt ok...la noi merge bine cu ele...
Nikole...multa sanatate bebelinei...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
anamona spune:
Babymom, raspunsul la intrebare este dat de cuvantul Dezamagire.
Mai continui asa selectiv si in virtutea inertiei pana cand o sa mi sw ia de tot.
anamona spune:
nausica, diaria poate fi cauzata de iesitul dintilor, a avut scaune mai dese?
pentru iritatie cauzele sunt multiple, poate a transpirat mai tare intr-o zi, poate a fost mai cald atunci si s-a incins etc....descat servetelele as zice scutecele astea ce tin umezeala inauntru dar de care nu ne putem lipsi deocamdata
babytza spune:
Neata mamici 
Nocom am vorbit cu dr si joi si vineri si abia luni o mai sunam sa stabilim cand ne vedem cu ea sa stam de vorba....e cam miserupista in ultima perioada dr asta....
Imi placea tare mult de ea, dar ceva s-a schimbat la ea . Sper si ma rog ca rezultatele sa fie bune 
Nausica la noi fiecare dintisor a venit anuntat in prealabil de kk mai moale si de fundic iritat, situatie care s-a ameliorat imediat dupa ce dintisorul a spart 

Sper sa se vindece repede Ania 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze