Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 9
Nausica spune:
Scena de vara:
Cipi, sus in camera ei, doarme in fundul gol. Afara ploua linistit, tuna din cind in cind. Noi ne-am facut o oala de popcorn (huooo, din alea cu unt, de pica greu la pipota), ne-am luat cite-o bere si ne pregatim sa ne uitam la un episod din Grey's Anatomy. Aaa, sa nu uit. Pucca (careia i-e frica de tunete) s-a ghemuit la picioarele mele, iar eu stau cu picioarele pe blana ei.
Ce mi-as putea dori mai mult? (Sa i se vindece Aniei fundul)
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Nicole, poate o avea legatura cu apa de mare. Nu stiu, zic si eu, ceva cauza trebuie sa fie. Eu nu pot sa zic ca am multi prieteni cu copii, dar trei dintre familii au stat cu copiii in spital (cu enterocolita) dupa ce s-au intors din Bulgaria. Ma rog, sau o avea legatura cu caldura, cu marea in general. Oricum, multa sanatate Karinutei si tie curaj si rabdare. ![]() Nausica si Ania poze "Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon) |
Eu nu prea cred ca asta e cauza.
Radu a stat si la soare..a bagat la greu apa din mare..si din piscina..a facut si excese la mancare...adica fura 2-3 cartofi prajiti de la noi din farfurie..si uite ca n-a avut nimic.
Eu incep sa ma intreb cu borcanelele alea...de ce zic asta..Radu are preferinta pt. fructele la borcanel..pere nu prea se mai gasesc..portocalele..pe trecute, marul nu e favoritul lui..si nu pot sa-i dau mereu banane..asa ca i-am dat borcanel..de la nestle..sunt cremoase..fine..ii plac mult.
Dar..ne-a iesit o bubita..eu am zis ca l-a piscat tantarul..peste 2 zile..2 bubite..pe maini..picioruse...am fost la dr. si a zis ca a facut o alergie la ceva..am luat zyrtec si calciu gluconic..aproape au disparut..insa stau si ma intreb..n-o fii fost de la borcanelele cu fructe?
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
nikolici spune:
lumi

Spune-ne ce ti fac hunii pretiosi...spune-ne ceva, orice.Ne este gandul la tine!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Paula-Laura spune:
buna si de la noi!
Nikolici imi pare tare rau ca e bolnavioara kiki, sper sa se faca bine cat mai repede!
Nausica si voua insanatosire grabnnica! Sunt enervante iritatiile astea 
Babytza 
Noi am fost joi sa ne vada doctora,in continuare nu are gatul imflamat, urechiusela sunt ok, ceva mucisori in nas...deci tuse inexplicabila(care tine de aproape o luna) asa ca am primit trimitere la orl si analize pt eventuale alergii.Astazi i-au luat sange puiului meu mic, care e cel mai curajos copil
A plans putin cand i-a bagat acul si la sfarsit ca nu mai avea chef sa stea imobilizat. Am fost tare mandra de el si nu i-a ramas niciun semn! Acum asteptam rezultatul9mie mi-a ramas o vanataia din cauza celei care mi-a luat sange). Intre timp am renuntat la orice sirop de tuse sii ii dau doar zyrtec si aerosoli cu adrenalina, parca e ceva mai bine, dar nu cu mult.
In rest scoate untul din noi toata ziua, ca vrea sa merga prin casa tinut de maini, daca mergem afara trebuie sa stam doar la leagane/tobogane, etc ...un mic titrez ![]()
bobocimea
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
laureta spune:
Vreme de soamne ca altceva nu putem cu doi cupii![]()
Lumi te pup apasat
nausica, ooof puiul mic, pupam fundic bolnavior sa se faca repede bine
nicolici multa sanatate puiului
aly_c20 dulce foc miscaretzul
Ma duc sa bucataresc
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
anamona spune:
nikolici, multa sanatate karinutzei.
bine ca nu ati apelat la serviciile lor medicale si ca ati fost totusi relativ aproape de casa.
cu tzitzi o sa se faca mai repede bine, o sa vezi, se hidrateaza cel mai bine..bine ca ai sa ii dai:)
enterocolita e o boala frecventa la mare, anul trecut toti bebelusii pe care ii stiam au facut-o, toti s-au facut bine si au ramas fara urmari. fii tare ca ii transmiti starea ta micuthei
pupici si inca o data sanatate
anamona spune:
andreea_and, am o sursa relativ recenta, ultima comanda am facut-o prin ei, am asteptat cam multisor vreo 5 saptamani dar preturile sunt f bune asa ca a meritat asteptarea.
daca vrei mai multe detalii, da-mi te rog un PM
anamona spune:
ca tor vorbeam de pampers, am cumparat pachetul premium de la carrefour.
nu mai are gelul ala nesuferit, miroase o idee mai discret si par mai absorbante. Am primit cadau o paturica si o rama foto( inscriptionata cu pampers de proasta calitate)
m-am uitat si dupa libero dar nu am vazut...unde se gaseste?
Nocom spune:
Buna seara,
Multumesc andreea pentru aprecieri. Si eu o vad taaaaare frumusica, dar na, sunt subiectiva pana la Dumnezeu! 
Nausica si eu am folosit crema de care zicea iepurilla, aceeasi reteta ne-a dat-o si noua dr cand era Matei mic si a avut efect. Este fff buna. Eu zic sa mergi pe ea si sper sa rezolvati cat mai repede! Pupici pe funduletul Aniei!
nikoleOfffff, prin ce trece kiki mic!!! Draga de ea!! Nu stiu daca mai conteaza cauza, dra poate fi si de la iaurt, caci vara se altereaza repede... asta in cazul in care ii dai iaurt... Sper sa treaca repede si sa nu mai fie chinuita saracutza. Multa putere tie si lui tati!!! Stiu ca doare cand puiul mic sufera, din experinta proprie, din pacate! Muuuulta sanatate 
Astazi a fost ziua puiului meu, a implinit 5 anisori!!!

E asa de mare si de dulce!!! Il iubesc de mooor!! Acuma dorm amandoi puii rupti de oboseala dupa o zi de muuulta joaca si lumeeeee...... babytza multumesc!
Va pup si va doresc noapte buna!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
300 spune:
anamona libero gasesti in cora si in real. in cora am gasit megapack si iesi f bine la pret. pe pachet nu scrie ingrediente... banuiesc ca nici la pampers.
nocom, cu oarecare intarziere
lui Matei!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...