Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 18
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Neata mamici ![]() Ada nu este la mare ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze |
nu pot sa cred ...dar sper ca ea e mai bine ...ca ultima data cind ne-am vazut avea o durere de ureche cumplita..Ada ...da-ne de veste cum sunteti..

pe toti treiLIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
mamidestefan spune:
Cit priveste Aptamilul...de bine ce m-am bucurat ieri ..si i-am cumparat si o cutie de Aptamil ...aseara si azi dimineata printzesa mea a refuzat categoric biberonul..deci lupta continua 

LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
mamidestefan spune:
si daca tot am reusit sa intru in dimineata asta ..am sa lansez intrebarea saptaminii
VINE CINEVA LA INTILNEALA DE MIINE DIN IOR ?????????
Eu trebuie sa ma mobilizez neaparat sa mai fac ceva kilometri ...ca incep sa atirne toate pe mine
...si nu prea imi place..asa ca singura solutie e sa bat IOR-ul in lung si-n lat ..pina ma dor picioarele...ca la electrostimulare ..nu prea ma pot duce..
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
anca81 spune:
Lidia, pune-i Izabellei o masura de cereale mai dulci in biberon, poate asa il accepta.
Sper ca Ada si puii sunt bine ...
Nikolici, cum e Kiki?
Anca &
Carla (13.08.2008)
ratonelu spune:
rox.....ce viata! ca s anu mai zic de valentina...
ada, imi pare rau..te asteptam cu vesti...eu care credeam ca estri plecata
lidia,
eu-s la birou.
...
pupam mami de fetite(stii ca-s invidioasa, dea?
)
ada, sper ca nu te mai doare urechea...stiu cum e
ani de zile...am incercat orice remediu...si ma durea in fiecare seara.
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui ratonelu exact asa are si sasha- multe pe spate, unde se prinde scutecul...dar mai are si f multe pe manute./..si sunt f rosii o sa incerc si eu sudocrem- pot sa-i dau fara sa intreb medicul, nu? eu nu mai dezvolt cu curatenia, noi nu stam la casa noastra... apartamentul e naspa, covoare etc...doar o camera cu parchet...deci tot sa aspircarla,mami de putoiu sasha |
Eu am intrebat dr de sudocrem si a zis ca e ok.
In loc de funie primesti ceva incurajari si ganduri bune?

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
Ada sper sa nu fie nimic grav...multi pupici si uarari de bine!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui anca81 Lidia, pune-i Izabellei o masura de cereale mai dulci in biberon, poate asa il accepta. Sper ca Ada si puii sunt bine ... Nikolici, cum e Kiki? Anca & Carla (13.08.2008) |
multumesc

dar sa stii ca ei nu ii plac cerealele cu lapte ...doar cerealele cu ceai (astea chiar le devoreaza)...asa ca nici o sansa sa accepte ceva ce chiar nu ii place.
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
baby_boy spune:
Neata si de la noi
Nici eu nu am o stare zen..sa va zic de ce..ieri vroiam sa fac niste shopping pe net..niste hainute pt. Radu..si ca sa fac asta..m-am tot rugat de sot..sa bagam niste bani pe un card...al lui...ca al meu nu mergea.....si pana la urma il conving..mergem..punem banii...pe la 10 seara..sa finalizez comanda...ma duc sa cer cardul...nu mai e cardul
..il uitase in bancomat....si uite asa s-a terminat o seara cu nervi..si adio comanda de hainute ..plus ca Radu parca m-a simtit ca sunt nervoasa..si s-a agitat si el..Uofffffff
Nicole sper ca e mai bine Karinutza si rezultate bune la analize
Ramo o zi frumoasa sa ai si Anda sa fie cumintica in prima zi fara mami

Ada imi pare rau ca puiutii nu sunt bine..multa sanatate
Pretty voi pe unde umblati?
Ratonelu, Babytza, mamidestefan
si 
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
Neata,
Nikolici cum e puiutza? Ma gandesc la ea! 
300 pai acum sa ma apuce melancolia de la vegetariene, cand tot we am mancat toate bunatatile de la ziua lui fi-miu?!??!
De data asta nu merege!
Oricum vad ca a trecut, dar era asaaaaa, o stare de bine si de liniste... nu mi s-a mai intamplat de muuuuult timp!!! 

Sa sti ca indiferent de ce varsta va avea Anda cand te intorci la servici te simti la fel, eu m-am intors cand Matei avea 2 ani si tot ma sfasia gandul la el. La inceput si el statea cu mama, dar taaare greu a fost oricum. Esti mama si sotie si.....angajata!! daca am putea sta acasa, sa vina banii pe tava, cred ca 80% dintre noi ar sta! Te pup 
cosmy.b multumesc tare mult. Felicitari pentru licenta. daca vrei cobai pe care sa-ti creezi experienta eu ma ofer!!![]()
ratonelu Multumesc mult de urare! Ia lasa-i tu lui sasha o luminta mica aprinsa noaptea sa creada dintii ca e ziua, si sa-l lase in pace!!!
Pupici!
Ada imi pare rau sa aud ca nu sunteti bine. Va doresc sanatate si apoi distractie placuta in concediu!!
lumi 
De muuult timp nu mi s-a mai intamplat ce am patit azi noapte. De la ora 3 la 5 Daria a avut un chef de joaca..... de numa!!!! NU avea somn deloc, s-a trezit foarte vesela si chiuitoare. O ora am purtta-o in brate poate poate adoarme, nimic! Apoi am pus-o in pat cu mine si s-a jucat si m-a calarit pana pe la 5. Apoi intre 5 si 6 s-a tot foit sa adoarma, si la 6 a picat lata. La 7 s-a treit sa bea lapticul si apoi la 9 de tot. Of, of, ce nopti!!! Sper sa fi fost ceva in atmosfera si sa nu se nai repete!!! Acum am ochii in gura si spatele in pioneze! ![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA