Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

lidia, tin pumnii sa gasesti o bona cu suflet mare.
babymom, emisiune?deci o sa avem vedete printre noi superr! bafta multa!
Nocom, cu intarziere ..la multi ani lui Matei, sa fie santos si cuminte!
nausica, sper ca v-a trecut...funduletul!
Nikolici, ce face Karinutza? cum mai sunteti?
Ram, esti prima zi la munci?sa treaca ziua repede.
Rox, dormi, ha?
Andreea, am citit si eu despre ...idioata aia din parc! sarmanul copil. o gramada de copiii sufera din cauza animalelor de paarinti, bone ori alti adulti din preajma lor.
lumi, eu+terorist ne gandim la tine.

Mergi la inceput

bitza, cum mai e prin plimbarine e dor de tine.
cristina
oana, vecinaaa...o sing vecina am si eu dupa tradarea angelynei....si nu ne-am intalnit niciodata.
de fapt, eu nu prea am cand sa ies cu copilu...mai departe de un bloc...ca si incepe ploaia.in fiecare seara.
oare alexaM...ce mai face?
anca, deic n-au probl cu dintii...doar se distreaza pe seeama noastra.ori dintii dau doar noaptea, pe intuneric, sa nu-i vada nimeni?
gata, c-am inchidere de luna.
feliii...pe unde esti?

Mergi la inceput

vorb singura.
sasha inca mai are bubitele alea(v-am tot stresat si sapt trecuta)...in specialpe maini pe are...oare are alergie la ceva-de care se atinge? daca ar fi de la alimnte , ar fi si pe burtica...stiu eu.
ii mai apar si pe spate....dar cele mai multe sunt pe manute.

Mergi la inceput

alexaM, am citit acum ce-ai scris.scuze de stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

mamici gospodine si eventual mamici ce lucreaza, am o nelamurire:

cand mai apucati sa faceti si de mancare si curat si sa aveti grija si de bebe?

eu una am ramas in urma rau de tot.....tzuki vrea pe cineva in permanenta cu ea, daca nu se supara rau de tot iar dupa amiaza and sunt eu acasa, doarme extrem de putin, vreo 30 minute....

Dificil...eu una fac curatenie seara dupa ce se culca MAtei sau dimineata cand pot plec ceva mai tarziu la serviciu.

Eu trebuie sa matur (ca sa aspir nu pot ca doarme puiul) si sa spal pe jos zilnic. Ma ajuta si sotul si mai face el curatenie la bucatarie dimineata inainte sa plece la munca (7 dim) cand eu si Matei dormim. Curatenie asa mai serioasa fac in weekend cand suntem 2 acasa si ne putem impartii sarcinile, de obicei eu fac curat si sotul sta cu Matei si se joaca.
Mancare fac seara dupa ce adoarme Matei.
De obicei noi ne culcam pe la 12-1 noaptea. Pt mine e mai ok ca ma trezesc in jur de 8 dar sotul se trezeste pe la 6:30...asa ca oboseala cronica e la el. Exceptie face facptul ca eu ma trezesc noaptea pe cand el nu...
Incercam sa ne descurcam...fiecare familie isi gaseste formula proprie de functionare cred.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

alexaM, am citit acum ce-ai scris.scuze de stres.

carla,mami de putoiu sasha

Si Matei are niste bubulitez pe spate si solduri (exact pe unde se prinde scutecul), cred ca de la transpiratie. Sunt in relief se simt la mana si sunt si putin rosii...Au inceput sa treaca (crema de galbenele si sudocrem).

Sper ca noptile astea "cu dinti" sa fie cat mai rare...

pt o mamica rabdatoare si iubitoare!

Mergi la inceput

Ramo multa bafta la serviciu si incearca sa nu iti faci prea mult griji.
Eu una nu m-am muls niciodata la serviciu...ce-i drept e ca lipsesc in general cam 6 ore de acasa...si in continuare alpatez fara completare de LP. ... Insa Matei cred ca isi face plinul noapte...suge cam de 3 ori pe noapte.

In ultimul timp e chiar foarte mamos...Eu am avut mai multa treaba decat de obicei la munca asa ca am lipsit cate 7-8 ore zilnic de acasa si poate din cauza asta...asa ca m-am hotarat sa nu mai plec mai mult de cateva ore 3 zile pe saptamana...in felul asta voi sta mai mult timp cu el si sper ca va fi mai relaxat...acum tre sa ma vada tot timpul...altfel e agitat ...asta cand sunt acasa, ca dupa ce plec imi spune mama si soacra ca nu are treaba...nu imisimte lipsa...nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Lumi...ne gandim la tine...sper ca transmitem ceva energii pozitive

Mergi la inceput

exact asa are si sasha- multe pe spate, unde se prinde scutecul...dar mai are si f multe pe manute./..si sunt f rosii
o sa incerc si eu sudocrem- pot sa-i dau fara sa intreb medicul, nu?
si noi tot p-atunci ne culcam...doar ca eu ma trezesc la 6-la 7 sunt in birou....oricum, sasha nu doarme mai mult...ma refer la noptile lui"bune".
eu nu mai dezvolt cu curatenia, noi nu stam la casa noastra...apartamentul e naspa, covoare etc...doar o camera cu parchet...deci tot sa aspirdaca aveti funie, am io sapun.cheia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Ramona iti doresc o zi linistita si fara prea multe griji pentru printesica

Lidia ma bucur ca papa Iza lapticul

Babymom bafta azi la radio !!!

ratonel am avut trezire la 7 apoi nu stiu cum de a stat cuminte si pe la 8 l-am convins sa mai adoarma putin Acum a facut ochisori si o sa ii dea mama sa pape, eu plec sa fac procura la notar ca maine imi pleaca fata in Italia cu tati

anamona la noi e mai simplu acum cu curatenia. Ori il las pe jos si imi vad de treaba ori il pun in premergator si bag la greu Papa fac de regula cand doarme ca in bucatarie inca nu m-am organizat cu aranjatul obiectelor la nivel superior

Luminita o imbratisare pentru tine si pentru hunii pretiosi

Ada nu este la mare Puii nu se simt foarte bine si a amanat plecarea cu cateva zile ...poate intra mai tarziu si va da ea mai multe detalii

La multe lunite Carla de Anca , Tudor de Simo f , Mario de Maryb , Radu de onutzu !!!!!!

Nikolici cum e printesa azi ?

Nausica cum e Ania cu iritatia ?

Angelyna, Felicia, Laura, Bitza, Andy g, Cristina, Alexa

Legat de scena din parc, sunt fara cuvinte Am vazut de multe ori faze de genul asta si nu pot decat sa imi imaginez cum se poarta acasa cu puii mici Eu personal le-as rupe o mana acestor femei....

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput