Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 16
babymom75 spune:
Lidia, te inteleg si nu te judec ( nici nu mi-as putea permite asa ceva ). Nu suna a mama denaturata, ci doar a mama obosita. Eu doar spuneam despre alaptat si rahitism, ca sa nu iei hotararea de intarcare doar din cauza asta. Am inteles ca ai si alte motive, stiu cum e sa te trezesti mereu noaptea si sa nu-ti faci somnul, de cand era Victor mic. Acum cu Dragos mi se pare boierie ( desi si el se trezeste ).
Va doresc noapte buna tuturor!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
CosmyB. spune:
Woww in sfarsit am reusit sa citesc in mare ultimul capitol ![]()
Ange

Paula-Laura

Elsa

Amalia

Crina

Matei de Nocom

Multumim mult pt urarile de 10 lunite! Baytza, Ange, Laura, Anca, Nikole, Ankussa, Nocom 

si multe 

Cuscra multi multi
ici pentru Davidutul nostru 

Aly
am terminat cu licenta, totul a fost foarte bine, am fost laudata de comisie, acu sunt si psiholog, insa mai am multe de invatat. Multumesc ca te-ai gandit la mine 
300 succes cu jobul 
Babymom tinem pumnii pentru maine 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
CosmyB. spune:

Carla
wowww 11 lunitze!

Tudor
Simo da si tu un semn mamico! S-ar putea sa venim la Brasov, poate ne vedem 

Mario

Radu

Anamona buna intrebare cand mai avem timp de toate? Eu nu merg la servici si tot simt ca nu imi ajunge timpul. Mi-am facut un program chiar
gatesc si fac curatenie dupa-amiaza cand doarme Maya, ziua suntem mai mult afara, iar seara cand adoarme ea, calc, pun la spalat, spal vase. Uneori fac mai multa mancare si ne ajunge 2 zile, ramane sa gatesc doar pt pitica si atunci mai am timp pt mine
Tati nostru ajunge tarziu, doar inainte de baie, asa ca prea multe nu poate face.
Daca spun cuiva ca nu-mi ajunge timpul nu ma crede. 
Nikolici tinem pumnii sa fie totul bine la analize
ici pentru Kiki.
Moni ce face burticutza? 
Lumi draga ce fac hunii dulci? Mai zi-ne ceva de ei 
Te imbratisez cu drag! 
Gata fug si eu la dus si apoi la somn.
pentru toata lumea!
Edit: Nu mai stie nimeni nimic de MonycaC?
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
angelynna82 spune:
Neatza, suntem matinale azi dimineatza, avem tren de la 6.00 si avem multa 
300 un
ic mare pt tine, va fi bine
Lidia spor cu bonele, sa ai noroc
, da mi-s racoaica originala [:P], ma bucur ca a acceptat laptele, avem si tort
. Referitor la “mama denaturata” tu faci ceea ce-I mai bine pentru copilul tau
Multumim fetelor pentru urari 
Ada succes azi 
Anamona inainte nu prea apucam sa mai fac si mancare/curat….eram doar cu bebele, acum de cand suntem la mama e ceva mai bine, fac cu drag mancare si toate cele 
Incerc sa fac asta dimineata ca sa am toata ziua pentru ea
Carla, Tudor, Mario si Radu
Lumi mai da un semn de viata mami,
am hunii si pe tine
Intrebare: ieri din cauza ploii s-a oprit fff des lumina, unde ma pot adresa cu o reclamatie...nu de alta dar aparatele electrocasnice din casa nu stiu cat mai rezista

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
angelynna82 spune:
Am uitat sa va spun ca pitica mea se uita la desene animate si adora Locomotiva Thomas 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
ratonelu spune:
neata!
multu de cafea, Angelyna, chiar am nevoie
de 3 nopti..sasha se trezeste urland(si pana acum facea asta)...si nu mai vrea sa doarma...nu-i convine in brate, pe picioare, in pat, sub pat....
..vrea numai sa urle.atat si nimic mai mult.
inteleg de ce nimeni nu ne vrea prin preajma....sau in casa,pe cuv.
ne-am culcat la 5 si ne-am trezit la 6...
fetele si copiii cuminti.
ratonelu spune:

cu intarziere....la multi ani sanatosi pentru doau mamici: ANGELYNA SI PAULA-LAURA.
tot cu intarziere, pentru sarbatoritii de 11 si 12 ale lunii

LUCA, ELSA,MAYA,AMALIA, CRINA !
si...la timp pentru...

CARLA,RADU, MARIO, TUDOR
anca81 spune:
Carla, poate e de la dinti... Cam des refrenul "dinti" dar exact asa face si Carla, acum ii ies incisivii din stanga sus. Acelasi gen de noapte l-am avut si noi 
Babymom, bafta azi 
Lidia, ma bucur ca a acceptat Izabella Aptamilul.
300
mamica ingrijorata.
Hmmmm, curatenie, gatit, calcat ... la noi e in felul urmator. Curatenia generala o fac sambata, il trimit pe al meu afara la plimbare cu Carla. In timpul saptamanii mai aspir cam la 2 zile pentru ca asta mica aduna toate scamele de pe jos, spal etc. Mancare fac in general dimineata, o pun in scaunul de masa cu mine in bucatarie, oricum nu fac nimic complicat din lipsa de timp. Mai noi mancam si noi ce-i fac Carlei, ne-am adaptat dupa ea. De calcat - isi calca al meu, am renuntat la "sportul" acesta
. Eu lucrez de acasa asa ca mai mereu sunt cu telefonul la ureche, si acasa si la plimbare etc. Ce frumoasa e viata de mamica 
Anca &
Carla (13.08.2008)
ratonelu spune:
ANCA....as vrea sa fie asa..dar noi n-avem nici de leac..ca sa zic asa.
intrebare: Carla, dimineata ...e super vesela? in toate noptile astea am zis:gata, maine mergem la doctor! si dimineata cochilu se trezeste cu zambetu pan' la urechi(ca nu-l tine prea mult...asta e partea a doua, asa e el, genul de cochil"ciufut si ursuz".)
eu ...la cap curatenie
stau cam asa: seara spal, fac mancare pt Sasha, unchiu....(
io nu prea mananc ca soata, el mananca multa carne,mie-mi plac legumele..dar nu mai am timp sa fac si pt mine, asa ca de la o vreme...singura reteta pentru mine, oua aruncate in tigaie cu branza si rosii.)...cu aspiratorul...deja mi se pare ca am o casa imputita..dar nu am cand. sasha turbeaza de la zgomot(inainte ii placea)
vineri seara am incercat sa dau cu aspiratorul(soata era in service cu masina si a fost si toata ziua de sambata)....si sasha urla...se uita spre aspirator...si fugea(in 4labute)...ca si cand il urmarea aspiratorul
pan la urma intr-o mana il tineam pe el, cu cealalata manuiam aspiratorul.
va dati seama ce curatenie am facut.
noroc ca-si calca singur sotu'.
anca81 spune:
Ratonelu, da, e vesela dimineata, rade cand deschide ochii si ma vede uitandu-ma la ea din pat. Dar nu sta mult in patut, vrea jos sa exploreze.
Edit: ma bag la un aspirat ![]()
Anca &
Carla (13.08.2008)