Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lidia, te inteleg si nu te judec ( nici nu mi-as putea permite asa ceva ). Nu suna a mama denaturata, ci doar a mama obosita. Eu doar spuneam despre alaptat si rahitism, ca sa nu iei hotararea de intarcare doar din cauza asta. Am inteles ca ai si alte motive, stiu cum e sa te trezesti mereu noaptea si sa nu-ti faci somnul, de cand era Victor mic. Acum cu Dragos mi se pare boierie ( desi si el se trezeste ).

Va doresc noapte buna tuturor!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Woww in sfarsit am reusit sa citesc in mare ultimul capitol

Ange

Paula-Laura

Elsa
Amalia
Crina

Matei de Nocom

Multumim mult pt urarile de 10 lunite! Baytza, Ange, Laura, Anca, Nikole, Ankussa, Nocom si multe Cuscra multi multi ici pentru Davidutul nostru

Aly am terminat cu licenta, totul a fost foarte bine, am fost laudata de comisie, acu sunt si psiholog, insa mai am multe de invatat. Multumesc ca te-ai gandit la mine

300 succes cu jobul

Babymom tinem pumnii pentru maine

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Carla wowww 11 lunitze!

Tudor Simo da si tu un semn mamico! S-ar putea sa venim la Brasov, poate ne vedem

Mario

Radu

Anamona buna intrebare cand mai avem timp de toate? Eu nu merg la servici si tot simt ca nu imi ajunge timpul. Mi-am facut un program chiar gatesc si fac curatenie dupa-amiaza cand doarme Maya, ziua suntem mai mult afara, iar seara cand adoarme ea, calc, pun la spalat, spal vase. Uneori fac mai multa mancare si ne ajunge 2 zile, ramane sa gatesc doar pt pitica si atunci mai am timp pt mine Tati nostru ajunge tarziu, doar inainte de baie, asa ca prea multe nu poate face.
Daca spun cuiva ca nu-mi ajunge timpul nu ma crede.

Nikolici tinem pumnii sa fie totul bine la analize ici pentru Kiki.

Moni ce face burticutza?

Lumi draga ce fac hunii dulci? Mai zi-ne ceva de ei Te imbratisez cu drag!

Gata fug si eu la dus si apoi la somn.

pentru toata lumea!

Edit: Nu mai stie nimeni nimic de MonycaC?

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza, suntem matinale azi dimineatza, avem tren de la 6.00 si avem multa

300 un ic mare pt tine, va fi bine

Lidia spor cu bonele, sa ai noroc , da mi-s racoaica originala [:P], ma bucur ca a acceptat laptele, avem si tort . Referitor la “mama denaturata” tu faci ceea ce-I mai bine pentru copilul tau

Multumim fetelor pentru urari

Ada succes azi

Anamona inainte nu prea apucam sa mai fac si mancare/curat….eram doar cu bebele, acum de cand suntem la mama e ceva mai bine, fac cu drag mancare si toate cele
Incerc sa fac asta dimineata ca sa am toata ziua pentru ea

Carla, Tudor, Mario si Radu

Lumi mai da un semn de viata mami, am hunii si pe tine

Intrebare: ieri din cauza ploii s-a oprit fff des lumina, unde ma pot adresa cu o reclamatie...nu de alta dar aparatele electrocasnice din casa nu stiu cat mai rezista

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Am uitat sa va spun ca pitica mea se uita la desene animate si adora Locomotiva Thomas

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata!
multu de cafea, Angelyna, chiar am nevoie
de 3 nopti..sasha se trezeste urland(si pana acum facea asta)...si nu mai vrea sa doarma...nu-i convine in brate, pe picioare, in pat, sub pat......vrea numai sa urle.atat si nimic mai mult.inteleg de ce nimeni nu ne vrea prin preajma....sau in casa,pe cuv.
ne-am culcat la 5 si ne-am trezit la 6...
fetele si copiii cuminti.

Mergi la inceput

cu intarziere....la multi ani sanatosi pentru doau mamici: ANGELYNA SI PAULA-LAURA.
tot cu intarziere, pentru sarbatoritii de 11 si 12 ale lunii
LUCA, ELSA,MAYA,AMALIA, CRINA !
si...la timp pentru...CARLA,RADU, MARIO, TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Carla, poate e de la dinti... Cam des refrenul "dinti" dar exact asa face si Carla, acum ii ies incisivii din stanga sus. Acelasi gen de noapte l-am avut si noi

Babymom, bafta azi

Lidia, ma bucur ca a acceptat Izabella Aptamilul.

300 mamica ingrijorata.

Hmmmm, curatenie, gatit, calcat ... la noi e in felul urmator. Curatenia generala o fac sambata, il trimit pe al meu afara la plimbare cu Carla. In timpul saptamanii mai aspir cam la 2 zile pentru ca asta mica aduna toate scamele de pe jos, spal etc. Mancare fac in general dimineata, o pun in scaunul de masa cu mine in bucatarie, oricum nu fac nimic complicat din lipsa de timp. Mai noi mancam si noi ce-i fac Carlei, ne-am adaptat dupa ea. De calcat - isi calca al meu, am renuntat la "sportul" acesta . Eu lucrez de acasa asa ca mai mereu sunt cu telefonul la ureche, si acasa si la plimbare etc. Ce frumoasa e viata de mamica

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

ANCA....as vrea sa fie asa..dar noi n-avem nici de leac..ca sa zic asa.
intrebare: Carla, dimineata ...e super vesela? in toate noptile astea am zis:gata, maine mergem la doctor! si dimineata cochilu se trezeste cu zambetu pan' la urechi(ca nu-l tine prea mult...asta e partea a doua, asa e el, genul de cochil"ciufut si ursuz".)
eu ...la cap curatenie stau cam asa: seara spal, fac mancare pt Sasha, unchiu....(io nu prea mananc ca soata, el mananca multa carne,mie-mi plac legumele..dar nu mai am timp sa fac si pt mine, asa ca de la o vreme...singura reteta pentru mine, oua aruncate in tigaie cu branza si rosii.)...cu aspiratorul...deja mi se pare ca am o casa imputita..dar nu am cand. sasha turbeaza de la zgomot(inainte ii placea)vineri seara am incercat sa dau cu aspiratorul(soata era in service cu masina si a fost si toata ziua de sambata)....si sasha urla...se uita spre aspirator...si fugea(in 4labute)...ca si cand il urmarea aspiratorulpan la urma intr-o mana il tineam pe el, cu cealalata manuiam aspiratorul.va dati seama ce curatenie am facut.
noroc ca-si calca singur sotu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ratonelu, da, e vesela dimineata, rade cand deschide ochii si ma vede uitandu-ma la ea din pat. Dar nu sta mult in patut, vrea jos sa exploreze.

Edit: ma bag la un aspirat

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput