Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi ani Angelinna!
La multi ani Paula-Laura!

Multe bucurii si fericire sa aveti alaturi de cei dragi!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Lidia tu o sa incepi serviciul? O intarci pe Iza mica?

Nocom, o fi de la alimentatia vegetariana euforia asta, te face sa te simti mai libera. Eu mai patesc de la cafea.

Lumi pupici.

nicole intra la raport.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

nu am un plan bine pus la punct...sunt flexibila ..depinde foarte mult de ea ...daca trage ..si curge...mergem asa pina in decembrie...dar voi suplimenta cu siguranta cu lapte praf ..din motive de probleme cu calciu..m-am saturat de diagnosticul de rahitism..nu vreau sa se chinuie toata viata ..cum m-am chinuit si eu ..cu calciul asta nenorocit care nu se fixeaza...etc..

si bafta multa miine ..cred ca ai ceva emotii

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

anamona planuiesc sa ma mulg si la serv ca nu vreau sa pierd laptele. Anda stiu ca va fi OK, eu am o problema in a ma rupe de ea. Multumesc pt mesaj. Ma simt de parca m-ar inchide maine, stiu ca sunt si multe aspecte pozitive iesind in lume dar acum asa simt.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ramo, la tine maine e prima zi de servici??? Eu am inteles ca te-ai intors deja. Atunci, bafta pe maine! Ai sa vezi Anda va fi bine daca e pe maini bune ( am inteles ca va sta cu buni, nu? ). Pupici si curaj!

Lidia, impotriva rahitismului cel mai bun lapte e lapele de mama, ca se fixeaza cel mai bine calciu, din cauza proportiei optime dintre Ca si Phosfor. Deci daca asta e motivul pt. care vrei s-o intarci, eu zic sa te mai gandesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

sa va spun ca si sotul meu e stresat ca o lasam pe anda "singura"?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300
Ma simt de parca m-ar inchide maine, stiu ca sunt si multe aspecte pozitive iesind in lume dar acum asa simt.

Cat de bine te inteleg, Ramona. Asa m-am simtit si eu cand m-am intors la servici, cand avea Victor doar 6 luni - eram medic rezident si nu-mi permiteam sa lipsesc mai mult. La spital eram tot timpul cu ochii pe ceas asteptand sa se faca mai repede ora 13 sa pot pleca. Daca cumva aveam treaba peste ora asta, ceva urgente aparute, ma simteam ca un cal naravas tinut cu forta in capastru. Efectiv, nu-mi puteam stapani batzaitul nervos al picioarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom, mult succes maine, o sa te descurci minunat!
la ce radio te duci?

300, du-te SI ODIHNESTE-TE, asta e partea cea mai naspa cu serviciul ca ramai in urma cu somnul rau de tot.

eu una sunt nevoita sa stau pana la ora asta ca sa ma pot mulge de noapte, e portia de lapte cu care se vor face cerealele maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Lidia, impotriva rahitismului cel mai bun lapte e lapele de mama, ca se fixeaza cel mai bine calciu, din cauza proportiei optime dintre Ca si Phosfor. Deci daca asta e motivul pt. care vrei s-o intarci, eu zic sa te mai gandesti.

Eu nu vreau sa o intarc..nu mi-am propus asta ...dar nici nu ma vad facind planton noaptea cu tzitzi in gura ei ..ore in sir..dupa ce ma intorc la munca..
si drept sa spun ...nu prea ma mai tin nici pe mine "balamalele" prea mult..stiu ca suna a mama denaturata..dar asta e realitatea..am o oboseala cronica in mine ...de la atitea nopti nedormite..cu tzipete..urlete..etc...care culmea continua si acum..(incep sa cred ca asa e firea ei )..
incit imi doresc si eu sa ma mai adun putzin..ca parca ..cu alaptatul asta ..sunt mai tot timpul imprastiata.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mamici gospodine si eventual mamici ce lucreaza, am o nelamurire:

cand mai apucati sa faceti si de mancare si curat si sa aveti grija si de bebe?

eu una am ramas in urma rau de tot.....tzuki vrea pe cineva in permanenta cu ea, daca nu se supara rau de tot iar dupa amiaza and sunt eu acasa, doarme extrem de putin, vreo 30 minute....

Mergi la inceput

Anamona, sa nu razi... la Radio Vocea Evangheliei, ca ei au emisiuni despre familie si sanatate.

Despre cealalta intrebare, hmm... ai atins un subiect tare sensibil. Si la mine totul e vraiste, de zici ca a cazut o bomba si le-a imprastiat pe toate. Azi, desi duminica, cat timp a dormit Dragos somnul de dupa-amiaza, am apucat sa spal toate cele trei bai si atat. Le fac pe rand, cat apuc, cum apuc, de cele mai multe ori cu Dragos in spate in mei-tai. Singura chestie de care ma ocup cu consecventa e gatitul - nu pt. ca mi-ar placea, ci pt. ca trebuie.

Mergi la inceput