Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidestefan spune:
Sunt singura pe aici
...bate vintul ?
fug la SUPERDIETA![]()
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
anamona spune:
lidia, mult succes in cautarea unei noi bone.
cea cu care erai in discutii, cand credea ea ca te anunta ca nu mai vine? ce nu imi plac mie oamenii astia care nu au cuvant....uf uf mai mai
mamidestefan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Paula-Laura Angelynna la multi ani si tot ce iti doresti tu!Lidia tu te reintorci la munca in curand? Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
Septembrie ..octombrie...sa vad cum o "rezolv" pe Izabella
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
babymom75 spune:
Hello girls!
Maine am emisiune la radio despre primele ingrijiri ce se acorda nou-nascutului in maternitate si am niste emotiiii... Sa-mi tineti pumnii, da?
De asta azi n-am prea avut timp sa intru pe la voi, ca mi-am pregatit "discursul".
Anamona, ma bucur ca dezamagirea ta nu e chiar atat de mare si nu ne-ai parasit de tot. 
Chiar nu merita...
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona lidia, mult succes in cautarea unei noi bone. cea cu care erai in discutii, cand credea ea ca te anunta ca nu mai vine? ce nu imi plac mie oamenii astia care nu au cuvant....uf uf mai mai |
multumesc mult
...de oameni de astia mi-e cam frica ...mi-as dori sa gasesc pe cineva care sa stea cu ea pina la 3 ani...sa nu plece dupa o luna doua ...dar stiu ca vreau cam mult
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
Nocom spune:
lidia ce bine ca a acceptat iza lapticul!!! Un stres in minus penru tine. Bravo!!!
ma duc la nani, ca sunt rupta!
Somn usor!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
babymom75 spune:
Lidia, vad ca te pregatesti sa te intorci la munca. Si eu am inceput sa ma gandesc la asta. Poate prin octombrie-noiembrie, desi nu stiu cum voi putea face garzi, ca Dragos inca e dependent de supt noaptea. Vom vedea noi pana atunci... desi n-as vrea sa-l intarc asa repede.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
mamidestefan spune:
angelinnaaaaaaaa si tu esti racoaica...moama ce de racoaice suntem..toate una si una ...alese pe sprinceana ![]()
si 

ceva tortulez
...sau sampanie
nu ne dai si noua ???????
LIDIA
de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?
300 spune:
Lidia tu o sa incepi serviciul? O intarci pe Iza mica?
Nocom, o fi de la alimentatia vegetariana euforia asta, te face sa te simti mai libera. Eu mai patesc de la cafea.
Lumi pupici.
nicole intra la raport.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...