Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Apropo de intimplarea din parc, cu asa-zisa mama, eu nu stiu cum as fi procedat la fata locului. Cind vad scene din astea monstruoase, ma blochez de furie si reactionez in cele mai ciudate feluri. Dar cred (gindind obiectiv si relaxat, din exterior) ca varianta cea mai buna ar fi fost sa o filmezi pe respectiva si sa-i spui: "Nu cred ca esti mama lui, iar daca esti bona, mama lui trebuie sa stie asta, asa ca voi duce filmarea la Politie". Cred ca e cel mai normal lucru pe care l-am putea face, ca mame.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ca sa stiti si voi, Cipi e de acord.
Din principiu. Cam cu orice.
Cine ne vede, poate chiar sa-si inchipuie ca avem un dialog articulat.
Sta la ea in tarc si zice:
- Ba-ba-ba-ta-ta-na.
O intreb:
- Ce faci Cipi, vorbesti?
- Da.
- Spui tata?
- Da.
- Si mama?
- Da.
- Ia spune: Ma-ma.
- Da.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nausica ii va trece iritatia curand. Si eu m-am panicat rau de tot cand a avut Carla iritatie, parca ma durea sufletul cand ii schimbam scutecul si vedeam cat e de rosie.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Seara buna,

va multumesc din suflet pentru urarile de LMA adresate puiutului meu mai mare, angelyna, andy.p, nikolici, andreea_and, ankussa. Sa ne dea DD la toate puiuti sanatosi si fericiti!

ANGELYNNA
PAULA

MULTA SANATATE SI FERICIRE, O VIATA MINUNATA ALATURI DE CEI CARE CONTEAZA PENTRU VOI!!!

ELSA, MAYA, AMALIA

luminita o imbratisare calda pentru tine si un gand bun!! Ma gandesc des la tine si la puii dragi!!

monica burticutza draga, esti bine? Cum mai stai cu paranoia? A inceput voinicul sa dea la ficati? Abia astept sa ne mai povestesti cum esti..

In seara asta sunt foarte euforica, nu stiu... am asa o stare de calm si bineeee, de pace si impacare, imi vine sa-i trezesc pe toti din casa si sa le spun ca-i iubesc!!!...Oare ce-o fi?

Somn usor bobocei si mamici de bobocei!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi
poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300, succes maine la servici, o sa vezi totul o sa fie bine cu Anda :)
e normal sa te perpelesti cred, si eu am trecut prin asta, ba chiar nu am dormit toata noaptea iar la servici mi-a stat mintea numai acasa...
Prima zi e cea grea, dupa aia o sa vezi lucrurile intra in normal.

Sa incerci sa te mulgi totusi la servici, chiar daca scoti putin e important si atat. Andei ca lichid cat nu esti acasa ii mai poti da si zeama de supa.

Si mai poate sa mai fie o chestie, la servici o sa te mulgi dupa mai mult timp si din ambii sani, asa ca poti avea o surpriza foarte placuta in ceea ce priveste cantitatea.
Eu seara scot 40 ml dintr-un singur san ( ca celalalt e pt supt) dar la servici scot minim 120ml din ambii sani

Hai curaj mamico, ca se poate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

da chiar, ce s-a intamplat cu Ada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

da chiar, ce s-a intamplat cu Ada?

e la mare ...sper ca sunt bine sanatosi cu totii

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc ceva ciudat...

De ceva timp tot suntem in discutii cu o tanti mai in virsta ..care a fost bona (ultimul copilas pe care l-a avut a inceput cresa ..si ea a ramas pe liber "fara preaviz" )....
intentionam sa o luam pentru Izabella.

Azi noapte am visat ca nu am mai vrut-o pe ea ..ca am ales una mai tinara..si mai rabdatoare..

In seara asta, am sunat-o sa o intreb daca incepem de miine (asa ramasese la ultima discutie cu ea)..si cind colo ..surpriza..cica are ceva probleme cu un nepotel de la vilcea...etc..scuze..
ca se gindeste sa incepem de la 1 august..

asa ca am ramas cu ochii in soare..si cred ca apuc alta cale..in cautarea unei bone ..pe care sa o supraveghez cel putin o luna inainte de a o lasa singura cu Izabella.

deci daca aveti ceva info ..recomandari..etc ..le astept cu mare interes

Mergi la inceput

Paula
Si un special din partea Izabellei ..care azi a acceptat de la tati 60ml de laptic APTAMIL ..bine.. baut cu chiu cu vai...dar pina la urma e important ca l-a acceptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Angelynna la multi ani si tot ce iti doresti tu!

Multumesc mult de urari, fetelor, sunteti niste dragute

300 o sa fie bine pana la urma ,ai sa vezi important e sa fi tu tare

Lidia tu te reintorci la munca in curand?

ma duc sa apuc sa si dorm de ziua mea

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput