Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 12
andreea_and spune:
Nikole si eu m-am gandit ca ar putea fi bona, de-asta as posta filmuletul undeva, poate o vede cineva cunoscut, insa era duminica, bonele stiu ca lucreaza mai mult in timpul saptamanii cand sunt parintii la munca...
Cred ca ai dreptate, as fi agravat probabil situatia, dar tot imi doresc sa fi putut face ceva pentru sarmanul copil.
Mamica
de
Mina
anca81 spune:
Andreea, exact la ce s-a gandit Nikolici m-am gandit si eu - poate e bona. Eu sincer cred ca as fi intrebat-o de ce il loveste, nu m-as fi putut abtine. Terifiant, efectiv mi-a urcat sangele in cap cand am citit
, ce dobitoaca.
Nikolici,
Kiki.
Anca &
Carla (13.08.2008)
nikolici spune:
andreea, anca bona sau nu...sa le fie rusine de frustrate ce sunt.Eu mai degraba as lua o la palme, pumni decat sa-i adresez ceva...dar spre binele bebelusului mai bine nu ma bag.
Nici nu vreau sa-mi mai imaginez scena...ca ma doare.
Imi aduc aminte de bona care a fost filmata de catre parinti cum le batea fetitza ca facuse pisu...fara cuvinte.Pt mine cuvantul bona fara sa cunosc persoana...nu exista.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
aly_c20 spune:
Angelynna & Paula
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multe, multe bucurii!
La multe lunite si sarbatoritilor de azi!
Laureta, Angelynna, Anca
Andreea, cum e? Ati scos si voi barca? Legat de scena vazuta...

Luminitza
Laureta
, sa va fie de bine masa. I a placut Biancai papa?
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
nushulica spune:
vai mi s-a urcat sangele in cap de draci
cum ma sa bati un copil?si mai ales asa mic
eu sincer ma luam de ea,,,macar o intrebam ce are copilul,de ce plange?pun pariu ca habar nu avea ce disconfort avea puiul mic
offf...si ea manca inghetata sa se racoreasca,auzi@
angelyna,paula LA MULTI ANI!MULTA SANATATE SI FERICIRE
de
DavidPoveste
300 spune:
La multi ani Angelynna!
La multi ani Paula!
Sa va bucurati de minuni si muuulta sanatate!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
laureta spune:
Eu probabil as fi vorbit cu femeia aia. As incerca cu bune cu totul ca in mine as fierbe
aly Biancu a papacit ghiveciul de pui, tot

SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
300 spune:
Io-s cam intoarsa pe dos ca trebuie sa plec maine, am trecut prin toate starile posibile: angoasa, groaza, furie, tristete, resemnare... Acyum sunt la ultima.
Ma bucur ca am cu cine-o lasa pe ANda si ca soacra-mea e antenta cu ea dar o sa-mi fie dor de ea si va fi greu sa nu sun din ora-n ora acasa. Ei asta e, nu-s prima mamica care se duce la munca, nu?
Incerc sa las lapte dar din pompa scot cam 40ml pe sedinta. Dupa 10 minute m\pun mandra la san si trage vartos, laptele e acolo, il simt, dar parca am capac.
Legat de faza din parc... nu prea stiu cum sa reactionez in asemenea momente. E posibil totusi ca animala aia sa fi facut tot posibilul ca bebe sa aiba ce-ii trebuie: sa fi fost schimbat, mancat, bbaut ... si sa plangga in continuare. Inteleg depresia post partum, dar totusi, ca mama cand iti iei campii mai degraba iti dai tie trei palme si te dai cu capul de banca, respiri si o iei de la capat. Urata scena. M-am hotarat (chiar in momentul cand scriu) sa intervin cand vad asemenea enormitati indiferent de consecinte. Sunt persoane a caror furie ajunsa la paroxism devine incontrolabila... unele sunt si mame din pacate.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Multumim fetelor de urari
, sunteti dragute 
Paula
sa fii fericita, sanatoasa alaturi de familia ta 
Nikolici multa sanatate Karinei
, e o scumpa pustoaica 
Andreea_and
acelasi lucur am patit si eu azi cu distratul
dar a dat o fuga p-afara putin
Uofff ce de intamplari cu bebelusi
…mai mult ca sigur as fi reactionat
Laureta ghiveci zici 
Am avut curentul oprit pana acum
iar Crina a avut placerea sa mangaie o vrabiuta
a plans cu lacrimi cand am dus vrabia afara 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
Nausica spune:
Fetelor, multumesc mult pentru intrebare, Ania e mai bine astazi, slava Domnului!
Anca, stiu ca am incercat prea multe creme, dar crede-ma, m-am speriat.
Ania n-a mai patit niciodata asa ceva, am schimbat-o de muuulte ori in parc, in masina, in carucior, e foarte obisnuita cu servetelele umede. Cind se irita un pic de tot, adica se inrosea usor pe o portiune mica, ii dadeam cu crema de galbenele. Daca nu dadea inapoi pina la urmatoarea schimbare de scutec, ii dadeam cu Bepanthen. Si intotdeauna a cedat, n-a tinut mai mult de o zi. Iar acum, cind am repetat ce stiam, am tinut-o la aer, n-am mai folosit de o saptamina servetele umede, m-am panicat si atunci am mai incercat citeva variante, pentru ca, nu numai ca nu se ameliora, dar parea sa se agraveze de la o zi la alta.
Nu stiu ce sa zic, sper din toata inima sa nu se mai intimple asta vreodata, dar daca mi se va mai intimpla, voi fi mult mai cool si voi merge cu un singur tratament pina la capat. O sa va spun care a fost acela cind voi fi sigura ca am scapat de tot, pina atunci tineti-mi pumnii.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)