Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 11
nikolici spune:
nocom
lu Mateias!!!Sa-ti traiasca mami puiul drag!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
angelynna si paula
multi multi ani fetelor!!!
Multe lunitze tuturor boboceilor sarbatoriti azi!!!
nikolici spune:
Karinnutza mea inca nu e bine, face kk moale la apx o ora, ziua azi noapte de 4 ori...insa pare in intensitate mai putin.
Cand e treza plange, cred ca are crampe destul de dureroase, insa azi si aseara putin a aplaudat asa cu ultimele puteri, ca de o luna noi aplaudam...insa nu mi-a zambit :(...oricum a fost un semn bun si ne-a adus zambetul pe buze la amandoi.
I-am dat cu fortza 15 ml de banana, urmeaza mucilagiu, supa, ceai de menta si sunatoare ca sa i dau de hac diareii....toate in doze mici sa nu o fortez sa dam pe urma in voma.
Nu a mai fc temperatura de ieri, ceea ce ma linisteste caci am inteles ca si antitermicele sunt mana in mana cu diareea...asa ca raman pe antibiotic si Biotics pt protejarea florei intestinale.
Inca o data va pup pe toate pentru sustinere!!!Conteaza mult pentru mine!!!
laureta spune:
Buna fetelor. Azi avem mancarica de pui si cartofiori noi si Biancu va papa cu noi
. De ceva vreme am bagato la noi in oala din cand in cand![]()
In curand i voi lua lesa so port pe Biancu prin casa ca nu se mai poate, o gasesc cocotzata oriunde
. Cel mai tare i place sa urce pe scaunelul Inisei si pe canapea si se zbantzuie de acolo, sa mori nu alta
Inisu ma intreaba in fiecare zi cand merge la gradi ca ea nu vrea a casa
. De aia si intrebam de cursurile alea de salsa poate o duc undeva ca nu poate sta locului nici ea si o chinuie pe Biancu in lipsa de altceva![]()
Lumi, pupam trupa. Cum sunteti?
Nicolici, i dai si smecta la pui? Pt dureri de burtica pot sa dai picaturile de bebei pt colici sau ceai de colici.Multa sanatate la puiutz inca o data
angelynna si paula La multi ani
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
andreea_and spune:
Angelynna si Paula, La Multi Ani fetelor, sa fiti fericite, iubite si sanatoase, sa va bucurati de minunile voastre toata viata!
Nocom ce baiat mare ai, sa-ti traiasca!
Laureta cred ca e agitatie mare la voi in casa cu doua maimutici energice, dar cred ca iti umple inima sa le vezi asa. Pe Inisu nu poti sa o dai si la un sport?
Nikole ma bucur ca e cat de cat mai bine Kiki, insanatosire grabnica ii doresc puiului!
Alina helou!
Offff nu mai suport ploaia asta
, nu stiu cum sa o mai distrez pe Mina ca se plictiseste in casa, nici in curte nu putem iesi, sper sa mai scada apa sa iesim cu masina macar la un mall ceva, sa schimbe peisajul...
Mamica
de
Mina
Ankussa spune:
Neatza,
Intru pe fuga, sa urez La Multi Ani fericiti si sanatosi Angelynnei si Paulei cat si puiutului lui Nocom, La multe lunite si sarbatoritilor zilei ;-)
Nikole, offf mai mamico, sa dea DD sa se faca Kiki bine super repede si sa zambeasca, mi-ai rupt sufletul cand am citit, pupici frumoasei pisicute.
Nausica, cum mai e funduleata? Sper ca bine, eu cred ca e de la dintoci combinat cu caldura. Eu folosesc Sudocrem, e super, si spalat la fundic cu vata si apa calduta. N-am avut probleme ever.
Fetelor o sa intru mai rarutz din cauza de socrii, dar o sa va citesc tot timpul. Pupam bobocimea.
P.S Lumi ma tot gandesc la tine, cum mai esti? Cum sunt puiutii tai scumpi?
nikolici spune:
Fetelor,
Am uitat sa va zic...noi i-am achizitionat o a doua ie Karinutzei.O puteti viziona in unele poze de la semnatura.
Am intrebat daca ar dori mai multe persoane cum sa procedam...si mi-au dat nr lor de tel sa le spun ce model si marime vrem.
Magazinul este in Breaza unde noi mergem des la bunici, asadar daca doreste careva sa-mi zica.Ia costa in jur de 50 ron.
andreea_and spune:
Am vazut saptamana trecuta in parc o scena si inca nu-mi da pace. O mamica (daca o pot numi asa) statea pe banca si isi savura tacticoasa o inghetata in timp ce copilul ei, mai mic ca Mina cred, la vreo 6-7luni, urla rau, da rau de tot, in carucior. In mod normal nu reactionez, ma gandesc ca fiecare mamica isi cunoaste copilul si e treaba ei daca il lasa sa planga, ma doare inima, dar n-am ce face. La un moment dat, deranjata de plansul copilului (caruia saracul ii putea fi sete, foame, nu mai spun ca era foarte cald afara) se apuca si il smuceste, il arunca efectiv in carut, ii ridica spatarul, impinge in sila carutul inainte si inapoi, evident copilul plange in continuare iar ea nu-si poate savura linistita inghetata. Asa ca jap! ii trage trei palme micutului, il bruscheaza si il impinge inapoi pe spate. Am inmarmurit si eu si sotul, de-abia atunci ne-am gandit sa o filmam, insa cred ca si-a dat seama si nu l-a mai lovit, din fericire pentru el, insa l-a lasat sa urle neconsolat in continuare, evident, savurandu-si inghetata. Imi venea sa ma duc sa o pocnesc sa vada si ea cum e, nu m-a lasat sotul, nu stiu ce as fi rezolvat, insa de atunci nu-mi iese din minte, ce as putea face, ce as fi putut face atunci, s-o reclam, dar cum, ca nu stiam cum o cheama, cine e… Mai avea un copil de vreo 3 anisori cu ea, se juca saracul langa carut cuminte sa n-o deranjeze. Am filmulet cu ea dar nu se vede cand il loveste, doar cum il lasa sa planga…Oare ce pateste copilul ala acasa daca in public n-are nici o jena sa il loveasca asa? Repet, era un bebelus neajutorat, nu un copil mare, capabil sa inteleaga, sa se exprime.
Voi ce ati face/ati fi facut in locul meu?
Mamica
de
Mina
nikolici spune:
andreea_and si eu as ramane socata...insa personal nu m-as baga.Cred ca as fugi de acolo sa nu mai vad scena.Chiar dc cineva i-ar zice crezi ca nu si-ar varsa nervii pe copil cumva mai incolo???
Si te-ai gandit, ca poate nu e mama si e o idioata de bona???
Traiam si printre salbatici din pacate...oameni frustrati, rau.Mi-ar face foarte rau sa vad astfel de scene!!!Insa intervenind, nu cred ca rezolv ceva, poate din contra.