Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ratonelu multam de urari , poate sa fie de la dintisori, sa stii ca ne-am puta intalni…doar sa stabilim unde

Anca si la noi sta fierul de calcat asa de décor

Babytza

Lidia mai incearca, poate totusi revine la ganduri bune

Baby_boy copii nostri ne simt cand suntem suparati

fetele

Mi-s bucatareasa acus si copilu face nazuri ca na…

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

cristina, dar l-ati recuperat-blocat....nu?
adik n-ati pierdut ....
nocom....ma gandisem la o suzeta...cu lanterna
poate-i pacalesc
promite daria? nu cred, e doar printesa cuminte!
angelyna, problema nu e unde...ci cand.
de dim eram deresiva..nitelus.e asa bine in week-end...cu baietelu'.
aa....si vrea numa' la tacsu in brate....poate stie ca ma termian spatele, nu ca nu ma vrea si nu ma iubeste..nuuuuu

Mergi la inceput

eram "depresiva"..nu deresiva...ala era trenu care deraia.....ma grabesc...si scriu o gramada de prostii.iertare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Da, fetelor, Ania e mai bine, multumim. Imi mai vine si mie inima la loc. Ulceratiile se vindeca mai greu, dar in rest nu mai are aproape nimic.

Luminita

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

fetelor

Alexia isi face primul somn dupa ce a mancat banana cu piscot(am uitat sa iau biscuiti) si a baut si lapte..eu altfel nu o pot culca.

Nausica ma bucur ca e mai bine Ania

Lumi ma gandesc la tine

Nikolici voi cum sunteti?

Ramo iti tin pumnii azi sa treaca repede si bine

Ada off va si multa sanatate.

Nocom chiar ca ai avut o noapte de pomina

Cristinaam patit si eu asa odata,noroc cu Andy ca m-a atentionat ca am uitat cardul si m-am intors

Carla,Ange,Roxana,Lidia,Cosmy

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nausica o sa treaca iritatia, stai linistita. Eu i-am suflat vre-o saptamana in fund (la propriu) fica'mii pana a cedat nenorocita aia de iritatie. Am folosit crema de galbenele alternativ cu bepanthene si cel mai important multa apa, si multe paturici din alea absorbante ca lasam pe fica'mea la fundul gol.
Mult succes!

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

salutari de la Est.

nausica pupam funduleata sa treaca mai repede
Nikolici cum e Karinuta. Sper ca mai bine.

Ada multa sanatate puilor. Da-ne un semn

Lumi, toate suntem aici!!. Sper din tot sufletul sa treci mai repede peste durerea ta. De fapt cred ca nu vei trece niciodata. dar ...pup hunii minunati

Ramo mamica stresata. Va fi bine cu puiul mic. Stiu ce simti. Si eu, v-am zis sunt in cautare de bona. nici un feed-back pana acum. desi dupa povstea din parc.....

Despre curatenie. e un subiect foarte sensibil pt mine. pt ca simt ca sunt depasita total. va spuneam ca am studiat 3 zile oferta de aspiratoare. ma intereseaza unul cu putere mare de aspirare ca am nistecovoae latoase. acum studiez problema mopurilor.....orice ca sa-mi usurez un pic treburile. daca aveti idei, sfaturi, le astept cu maaare interes

Mergi la inceput

laura, deci la voi liniste
irina, iepurila
nikole...baga niste informatii despre printesa, tu n-auzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri, n-am vrut sa va intristez, dar chiar m-a marcat scena si mor de ciuda ca n-am nicio putere. Am revazut acum filmuletul cu mai mare atentie, se intrevede prin copertina carutului cum il loveste, am reusit totusi sa surprindem un pic. Cred ca il voi pune pe youtube sperand ca era bona si ca o va recunoaste cineva. Mi-e frica sa nu starnesc cine stie ce si tot copilul acela sa sufere…

300 Ramona imi pot doar inchipui cat de greu iti este, sfaturi n-as putea sa-ti dau ca n-am fost pana acum in locul tau. Bine ca ai pe cineva de incredere care sa stea cu Anda si ca pana la urma e o perioada relativ scurta. curaj mamico, cred ca tie iti va fi mult mai greu decat Andei.

Ratonelu cum e Sasha cu papica, mai bine?

Sper ca Ada si puii ei sunt bine!

baby boy ce frustrant, te cred si eu ca te-ai enervat. De unde ii iei hainutele?

Nocom am patit-o si noi asa cu Mina de doua ori saptamana trecuta, trezire la ora 5 si m-am chinuit doua ore s-o adorm. Cadeam din picioare si trebuia sa dansez si sa ii cant, cum scrie la carte (No cry sleep solution), de imi venea sa ii dau cu cartea in cap lu tanti aia (a nu se intelege gresit, in 98% din cazuri chiar functioneaza metodele ei).

Babymom bafta la emisiune!
Babytza cum a fost la petrecere?
Cosmyb felicitari pentru licenta!

Aly c, Angelynna, Anca, Nikole, Nusha, Nausica, Laura, Andy g

Carla, mai ai o luna si faci un an, mi-amintesc prin ce emotii am trecut la odisee cand te-ai nascut. De-abia astept luna viitoare..
La multe lunite si pentru Radu, Mario si Tudor!

Mamica de Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Yellow,

noi ne-am intors de la Predeal, am fost la casa unor prieteni cu scopul sa ne reunim toti "frantzujii" inainte ca fiecare sa se duca care pe unde.
Noah a suportat fff bine drumul, desi de la Azuga incolo se circula in coloana cu 5km/h, s-a plictisit si l-am luat la tzitzi, nu l-am mai lasat in scoica ca nu era risc la viteza melcului si a dormit la tzitzi.
La munte i-a placut, s-a jucat, i-am dat prima oara putin painica sa pape, pepene pt prima oara, yummya papat legumite, nu i-am dat din ce papam noi, gratarel.
Prietena noastra avea un pui mic mic de o luna. O scumpete. Am pus cateva poze aici

Ne-am intors seara tarziu dar puiu meu s-a comportat impecabil, am fost f mandra de el.

Azi am servit cafeaua de dimi cu o burtica superba. Monica. Cele care ati vazut-o stiti deja, are o burtica superba, absolur superba. Mi s-a facut dor de bebe mic mic cu miros de lapte si de burtica. Moni o sa fac tot posibilul sa intru sa te vad cu bebe, noi vom fi in concediu o luna intraga in Fr, in august, apoi in septembrie aranjam casa, dar vad eu cum fac sa mai intru din cand in cand ca mor de curiozitate sa te vad cu bebe in brate. Parca vad ca Alexandru va avea ochii tai frumosi.

Apropos de ochi, ce ochi frumosi are Mina, Andreea_and, e minunata micuta. Pacat ca ne-am vazut pe fuga asa, mi-ar fi placut sa fi vb mai mult dar ai vazut ce obosit era Noah (si sotzul meu)Imi place fff mult de tine, se vede ca sti o persoana f tonica si optimista.

Citesc din urma si revin. Azi pot, ca maine fac bagajele pt mare, nu o sa mai intru o vreme ceva mai lunga apoi.

Anca, credeai ca am uitat, eu nu uit niciodata.

La multi ani, frumoasa Carla!!!!
Sa fii sanatoasa, pui mic!!!

Stiu ca de obicei urez pe private, dar azi s-a nimerit sa intru.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“To fill the hour -- that is happiness.” (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput