Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gabitzam, La multi ani fericiti impreuna!!! Foarte frumos ... tort... flori... si Andreiutzu un simpatic!

Mda... si eu ma tot gandesc (am timp pana luni) si tot imi spun ca n-ar fi rau sa il ridic. La urma urmei, sunt fidela produselor, la fiecare tura de cumparaturi sunt nelipsite. Si din nou, la urma urmei ei nu trebuiau sa-l trimita daca eu n-am dat bonul, nu? Of, nu stiu ce sa fac... Imi luasem gandul de la el, chiar i-am cumparat Evei o alta jucarie ca sa nu ma simt vinovata ca n-am mai gasit bonul si nu va beneficia fata de cadou... Si acum dau astia cu bata in balta si-mi trimit coletul... ca sa-mi puna la incercare moralitatea!!! Imi vine sa-i sun sa le zic ce aiuriti sunt.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi !

Gabitza, la multi ani cu sanatate, m-ai dat gata cu Andrei care ti-a dat acadeaua lui cadou. Il pup pe Andrei ca tare a fost dragalas la faza asta. Abia astept sa-mi spuna si mie Vladuc ca ma iubete. Oare o sa-mi spuna ???

Miss, este superb site-ul Daviducului !

Desiree, trimitem un pup Victoriei si niste pofta de mancare. Pupicu' e de la Vladuc, iar pofta de mancare e de la mine ca am in plus muuuuuuuuulta ...

Ylari, du-te si ridica acel colet ! Abia astept sa ne spui ce jucarie frumoasa a primit Eva.

MsBB, abia astept sa vina ziua de maine sa mananc niste tort, sa beau ceva ... eeeee, virtuale, da' ce daca !!! Hai ca deja fac vocalize ca sa-ti cant maine la prima ora.

Mda, am fost la medic astazi. Greutatea si inaltimea nu le-a putut masura pentru ca Vladuc a plaaaaaaans ... A tinut minte ca data trecuta doamna doctor i-a facut buba la putza si cum a dat cu ochii de ea ... tragedie indiana !
In rest ... fontanela cam mare, dinti cam putini, nu bea lapte cat trebuie ... i-a dat calciu, a marit doza de vigantol si ne mai vedem peste o luna. I-am facut si niste analize. Ma rog, sper sa se regleze toate acestea si peste o luna sa fim ok. Doamne ajuta !
Cam atat, fug ca este maraici, l-a extenuat drumul si mai ales plimbarea prin baneasa ca am luat la rand ikea, carefour, mall ... Va pup, papaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Dani, multumim de pupici si trimite si Victoria unul ptr. Vladuc mic si de pofta de mancare, daca ar avea macar a mea pofta, ca si eu aaaaam de prea am!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

azi am reusit si eu sa fac curatenie printre poze aveti ziua lui eric apoi aveti new york si daca mai aveti rabdare catvea poze de la niagara

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

multa sanatate gabitza alaturi de familia ta!!

la multi ani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Salutare fetelor!

Profit de faptul ca Edson doarme cu Stefana si scriu si eu doua randuri.

Getutza, MsBB LA MULTI ANI!!!!

Cleo, nasol ca ti-au furat telefonul

Gabitza, la multi, multi ani de casnicie, plini de fericire si bucurii! Scump tare Andrei!

Desiree, Stefana mai tot timpul e in greva foamei, nici nu prea stiu cu ce traieste.. Mai mult tzitzi manaca, solide asa si asa..Vad ca si tu mai alaptezi. Pe mine toata lumea ma intreaba cand o intzarc

Ca_eric, e un scump Eric! Unde ati stat in New York? Chiar in Manhattan? Noi suntem in Long Island.

Stefana nu are nici un dinte inca Cred ca e singura. Asa ca vineri am fost sa ii facem analizele. I-au luat sange din vena si a plans amarnic. Acum sa vedem cum vor iesi, sper totusi sa nu aiba carenta de ceva.

Va pupam cu drag pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vianne

Salutare fetelor!

Profit de faptul ca Edson doarme cu Stefana si scriu si eu doua randuri.

Getutza, MsBB LA MULTI ANI!!!!

Cleo, nasol ca ti-au furat telefonul

Gabitza, la multi, multi ani de casnicie, plini de fericire si bucurii! Scump tare Andrei!

Desiree, Stefana mai tot timpul e in greva foamei, nici nu prea stiu cu ce traieste.. Mai mult tzitzi manaca, solide asa si asa..Vad ca si tu mai alaptezi. Pe mine toata lumea ma intreaba cand o intzarc

Ca_eric, e un scump Eric! Unde ati stat in New York? Chiar in Manhattan? Noi suntem in Long Island.

Stefana nu are nici un dinte inca Cred ca e singura. Asa ca vineri am fost sa ii facem analizele. I-au luat sange din vena si a plans amarnic. Acum sa vedem cum vor iesi, sper totusi sa nu aiba carenta de ceva.

Va pupam cu drag pe toti!

Noi
www.onetruemedia.com/shared?p=72c03c40028587036492cd&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Stefana
Stefana Eduarda 22 mai 2008

eee, lume noua! ce mai faceti, pui mici?
despre pofta de mancare, welcome to the clubul manechinelor. Poate face fotosinteza .
Mai am o amica, fetitza are 1 an juma si inca o alapteaza. Si dr a intrebat- cand are de gand sa o intarce... zau, io zic ca de invidie intreaba

cat despre carente, sa speram ca singura carenta e cea de dinti. Dar cand o sa inceapa cu ffebra, diaree, agitatie, sa mushte de la dinti.... o sa uiti ca te intrebai de ce nu are dinti

danicris, incearca sa ii dai si combinatii de lactate. adicalea branzica cu legume, iaurt in legume, din astea. Nu contin mult calciu, dar se aduna. Si o sa treaca caldurili astea, si speram sa revina madam Pofta de Mancare pe la noi.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Buna dimineata !

multi ani traiaaasca
multi ani traiaaasca
laaaaa muuulti aaani

cine sa traiaaasca
cine sa traiaaasca
laaaaa muuulti aaani

Adriana sa traiaaasca
Adriana sa traiaaasca
laaaaaaa muuuuulti aaaaani

Sa fii sanatoasa, fericita, sa-ti dea Dumnezeu tot ceea ce iti doresti. La multi ani !

Mergi la inceput

Buna dimineata din nou. Dau eu o si-un fursec pana se trezeste sarbatorita.

Cleo, ii dau zilnic branzica, facuta de mine. Problema este ca inca il alaptez si de aceea refuza alt lapte, iar dimineata nu prea are chef sa stea la tzatza, are la treabaaaaaaaaaa ... La san vrea seara si noaptea, atat. Oricum, azi sunt multumita, a baut de dimineata 150 ml ceea ce este record pentru el. Vreau incet-ncet sa-l intarc desi nu stiu cum voi reusi, plange amarnic seara si noaptea dupa tzatza, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Luati, serviti ....cu mine sarbatoriti
in primul rand o cafea ...

apoi ...

si....

ar merge la o terasa .....

si pt cine nu serveste alcoale asa devreme...

Ce frumos sa te trezesti in ritmuri - multumesc pt cantare Dani , f fain , hai ca pun special, deoparte, o feliutza de tort pt tine

Vianne - multumesc! Multa santate si voua!

Ca-eric - ce familie frumoasa sunteti! Am admirat si eu de la distanta NY si Niagara , am luat parte si la aniversarea lui Eric ! Cum a fost cand ati comandat tortul? Au scris pe el LA MULTI ANI asa, cand-n chineza?
F frumoase pozele, iar cele de la Niagara sunt de tablou!

Gabitza - LA MULTI, MULTI ANI FERICITI

Mihaser - dixtractie placuta la ! Sper ca vremea e mai buna decat aici.

Piggy - multumim pt urarile la adresa sotului ! Bafta cu magazinul online - tre sa-mi clatesc si eu ochii!
pe Ilinca ce te invita la plimbare - acusi fuge singurica

grevista mica de Canada - cam multi adepti in clubul manechinuitelor

Vad ca Eva dupa greva foamei se pune si pe rujat - ce fete avem - Eva bucura-te de jucaria Fisher Price

Adriana - a fost ffff incantat de cadou. A deschis usile din casa si a fluturat scula lunga de 7 m in cele 4 zari . Judecand dupa nevoia de a se lauda la prieteni ce scula de carbon are el, zic ca a fost incantat de cadoo - misiune indeplinita

Ce mai face Iasmi? Robertzel? Tiberiu?Daria?

N-am citit decat ultimele pagini dar tre sa - ma duc sa admir -

Ah, sa nu uit - LA MULTI< MULTI, MULTI ANI GETUTZA !!!! - sa fii fericita alaturi de familia ta, sa ai parte numai de bucurii si multa sanatate!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput