Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani, Adriana (MsBb)! Si o zi frumoasa, alaturi de cei dragi!

Gabi, eu imi amintesc ca parca acum cateva luni ai spus ca aniversati 5 ani de la casatorie - am visat eu? sau a trecut deja un an si eu cred ca au fost doar cateva luni?

Ca_eric, ce draguti sunteti toti. E frumos la Niagara.
Eric e un dragut si tortuletul delicios

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza!!!!!!!!
MsBB LA MULTI ANI, sanatate, fericire, bucurii, Doamne ajuta!!!

Eu sunt pe fuga...
Suntem bine, dar ma doare capul, m-a trezit Eva prea brusc si cu niste plansaturi, cred ca de la constipatie............ Dar am rezolvat-o si acum se joaca in dormitor, eu deja am mancat o farfurie cu supa de rosii
Simonacip, Laura, ce faceti? Cand veniti? Hai, ca imi e dor de voi. Sper ca ati prins si vreme frumoasa, ca ce arata astia de la mare...

Pupici.

Vianne, bine ai venit si pe aici, tinem pumnii sa iasa bine analizele.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

cu la micul dejun - adio cura, fetelor![ pup] la MsBB, bucatareasa, sa fii sanatoasa, fericita, implinita, si mai ales sanatoasa, la multi multi ani!

danicris, nu mai stiu cate mamici aici alapteaza... ele te pot consilia.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana, la multi ani fericiti, sa ai parte in cei 100 de care care mai vin numai de bucurii, ma simt tare norocoasa si bogata ca te-am cunoscut, chiar daca nu ne-am vazut... imi esti tare draga!

Gabi la multi ani fericiti si voua, noi facem pe 23 iulie 4 ani de cositorie

Noi suntem ok, ne ies cu putere inca 2 dinti, pspam mai bine, ma lupt sa-l pacalesc sa bea sucul de fructe+legume dat de dermatolog si stau cu inima stransa pana marti cand mai mergem la un dr.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani! MsBB Multa sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de comoara ta Andra si de cei dragi.

Nu am mai scris de vreo 2 saptamani pt ca din pacate am intrat si noi in clubul copiilor bolnavi.
Raceala Juliei a debutat marti, ca sa culmineze miercuri seara cu insuficienta respiratorie.Urla si nu putea sa respire.
Am fost la urgenta, i-au facut aerosoli, injectie si apoi ne-au internat.Diagnosticul: laringita.Ne-a zis doctorul ca la copii asa mici e periculoasa cu risc de asfixiere (brrrr).Toata noaptea de miercuri s-a foit si se trezea respirand greu.Eu nu am avut pat in spital, dar oricum in prima noapte nu as fi putut dormi pt ca am stat langa patutul ei si o mai plimbam in brate pt ca am observat ca respira si se calma mai repede asa.Sambata ne-au externat.Continuam tratamentul cu antibiotic, dar acum e muuult mai bine si s-ar juca non-stop.I-a revenit si pofta de mancare care i-a disparut cand era in spital.A suferit pt ca avea branula in piciorus si nu puteam sa o in calt si sa o las pe jos, asa ca 3 zile nu a umblat deloc.Ii ies si 2 masele, si urla din cauza de durere de dinti, de plictiseala, de oboseala.Mie imi venea sa urlu din cauza conditiilor din spital, din cauza bolii Juliei.Au fost cele mai naspa zile ale noastre.Bine ca au trecut.
Nu am reusit sa va citesc, dar voi citi din urma sa vad ce-ati mai facut.

Multa sanatate tuturor

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

salutari dintrul cimpulung foarte ploios,

am intrat sa urez LA MULTI ANI lui MsBB sa iti pastrezi simtul umorului, sa fii sanatosa si fericita alaturi de pufitza si de sotz si, cu voia ta, si de urmatorii prichindei!

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Buna fetele,am reusit sa intru putin d p tel. Maine venim si noi ac. Am tinut neaparat sa zicem LA MULTI ANI CU SANATATE LUI MSBB!!! Sa ramai tot asa vesela si plina d viata, sa ne mai incanti si p noi. Va pupam dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani cu mult drag pentru Adriana (aka MsBB) !!! Sa fii sanatoasa, draga mea, [plina de viata, cu multe bucurii, o familie sanatoasa si fericita si mult drag de viata!

Un pupic pentru Julia saracuta de ea, sanatate multa!

Adriana, nu te inseli, ca noi ne aniversam de doua ori In martie am avut cununia civila si in iulie am avut nunta la biserica. E bun inca un prilej de aniversare, flori si tort, nu?

Lori, te pup, mi-e dor tare de voi si de plimbarile noastre.

Dani, si eu ma straduiesc sa-l obisnuiesc pe Duducu cu laptic formula. Mi-a acceptat Aptamil Junior, de-abia ce a inceput sa-i placa, dar recordul a fost de doar 100ml. Tzitzi ii dau doar peste noapte, de cate ori vrea. La culcarea de seara cateodata il pacalesc cu biberonul de lapte sau apa, si daca e suficient de obosit adoarme si fata tzitzi.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

special pt MABB- ADRIANA la multi ani si multe bucurii alaturi de familia si sa ramai la fel de frumoasa si voioasa , sa ne incanti pe forum. la multi ani!!

multumim fetele pt aprecieri la adresa noastra vianne, msbb, adriana.

vianne noi am stat in queens , dar am fost in manhatten si in connecticut la ocean .

msbb torul a fost facut la o cofetarie poloneza, astia scriu orice in orice limba pt ca tu le scrii pe foaie ce vrei sa apara pe tort. a fost atre bun...cu pere...yammyyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani!!!!!!!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Getutza si Msbb

Piggy fff interesant site-ul de incaltaminte! Mi-a placut un model si vad ca preturile sunt ok! La urmatoarea pereche stim acum de unde sa luam.

Ca_eric ce frumos e tortul sic red ca si gustos! E un scump Eric!

Lilly uff prin ce ai trecut. Pupici multi pt Julia si bine ca a trecut totul cu bine.
Msbb ma bucur mult ca i-a placut sotului tau surpriza.

In rest din pacate nu ma laud cu vesti tocmai bune. Eram asa fericita ca i-au trecut bubitzele si ca analizele i-au iesit bine inclusiv urocultura si....am dat de alt necaz. Joi seara ne-a invitat seful la Palatul Stirbei din Buftea. Ne-a invitat pe toti anjagatii asa ca am zis hai sa ies si eu ca sigur se descurca al meu sot cu Tiberiu. Am ajuns la petrecere si la 10 seara ma suna Ovidiu disperat ca s-a oparit Tiberiu. M-a luat repede o colega si am fugit inspre Grigore Alexandrescu.Mi s-a parut atat de lung drumul, parca a fost drumul groazei. Cand ii facea cerealele cu apa, a pus in bol apa fiarta si a turnat din punga cateva cereale dupa care s-a intors dupa lingurinta timp in care a pus bolul mai in mijlocul mesei sa nu ajunga Tiberiu. Intr-o fractiune de secunda asta mic a nimerit cu degetelele in bol si a cazut totul pe fata si pe haine. Cand am ajuns la spital deja era cu piticul in masina. Am zis ca urlu de durere, era bandajat tot toracele, pulpa de la picioruslui stang si mana stanga, iar pe fata dat cu unguent. Se vedea clar ca plansese pana la epuizare, era terminat. Asa o durere si frica si groaza nu vreau sa mai traiesc niciodata. Ovidiu era terminat parca a imbatranit cu 100 de ani si tot timpul imi spunea ca e numai vina lui, ca ce i-a facut....Am reusit sa ii ridic moralul si treptat m-am linistit cand am vazut ca pe fata nu s-a ars. Vineri dimineata cand am mers la schimbat de bandaj am vazut ca pe pulpita la picior nu are nimic si drept urmare i-a dat bandajul jos. Acum avem la manutza si toracele e bandajat tot. E oparit doar pe partea stanga in dreptul la tzatzica si putin mai jos mai sunt cateva locuri unde e carne vie iar la manutza stanga doua degetzele. Doctorii au zis ca nu e grav ca nu ramane cu urme si pt ei e un caz minor. A avut arsuri de gradul I si II. Ma bucur ca vad ca nu il doare, el e bine ca si stare generala si ii dam nurofen si antibiotic si trebuie sa avem grija sa nu doarma pe burta iar la doua zile mergem la bandajat. Acum m-am mai linistit si voi sta acasa cateva zile. Abia astept sa se vindece de tot!

Mergi la inceput