Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

a, ok, 1 sapt - cam putin si te-am uitat

deci ati bifat toate pe Madam GrevaFoamei, da?
O lasam pt urmatoarea grupa de cupii de la scutece.

Ylari, a vrut sa fie o gluma!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

maxim 2 luni
ce, credeai ca scapi de greva foamei?
tu ai ramas si eva lui Ylari

Da, speram ca am scapat. Of, 2 luni???!!! Pai eu o iau razna daca asa imi face 2 luni! Desi, azi a papat binisor ciorbita de cartofi, fara gram de carne, biensur. Macar Eva are de unde sa faca greva foamei (Ylari, o spun cu drag, sa nu te superi) dar eu ma uit la Victoria... ce sa dea jos? Ca si asa, dupa graficele lu' peste cica e slaba; dar pediatrul a zis ca dupa graficele a nu'sh ce societati internationale de breastfeeding e in grafic!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

OOOO, stai asa, ca acu' am citit ca Eva a fost deja grevista! O saptamana! Inseamna ca Victoria astepta sa vada daca se ingrasa destul sa treaca la greva; si daca tot a vazut ea ca nu se ingrasa, a trecut la greva, anyway! Poate am si eu norocul lui Ylari si ii trece intr-o saptamana. A, v-am zis ca fi-mea e vegetariana? Scuipa si cea mai mica bucatica de carne! In schimb, baga la fructe de mare!!! A papat pana acum peste, creveti si rac facuti la bbq (crevetii si racii). A stat sambata seara numa' langa nasa-sa pana i-a papat crevetii si apoi a ignorat-o iar pe biata "Madrina", care vesnic sufara ca Victoria e tot dupa nash-su si pe ea o ignora. Se vede treaba ca secretul e mancarea... ai mancare-vin, nu ai-ptr. ce sa vin la tine?!? Iaca, santajista si materialista de la un an, deja.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

a, ok, 1 sapt - cam putin si te-am uitat

deci ati bifat toate pe Madam GrevaFoamei, da?
O lasam pt urmatoarea grupa de cupii de la scutece.

Ylari, a vrut sa fie o gluma!

Iubita, m-am prins, stai linistita, dar mi-a fost lene sa caut mutra aia care se rostogoleste de ras! Nu m-am suparat ca doar nu sunt intr-o ureke.
Fug ca mi-a firat Eva rujul........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Desiree, pai mananca sau nu Victoria? a papat cirbita de cartofi - e bine, nu prea suna a greva foamei. Copiii mai au per. cand mananca mai putin sau deloc si a doua zi recupereaza.

A mea nu a facut niciodata greva foamei, insa de cand e mica mananca cant. mici, portii de vrabiuta

MsBb, cum a reactionat sotul la cadou? l-ai nimerit?

Socrate si eu am gasit pensiunea aia, chiar ieri m-am uitat la ea, insa pana la urma am rezervat tot aici unde am fost pt. sf. lunii.
Blue Wave e dincolo de strada, adica trebuie sa traversezi mereu o strada circulata ca sa mergi la plaja si noi vrem mai aproape de plaja.
Ati inchiriat 2 familii un apart.? sau doar pt. voi un apart? ca in living e doar o canapea extensibila, nu stiu cat de comod pot dormi 2-3 pers pe ea

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineata, sa taie greatza.

deci desiree, si fiica mea e erbivora. Stii cum o mai pacalesc? ii dau perisoare de piept de pui in mana. Si ...ii mai mestesc io mancarea, de la mine din gura e interesant sa caute si sa vada daca primeshte ceva. Ani de zile mi s-a parut un lucru urat, acum sunt fericita ca mananca si asha carne - ierbivora ca maica sa nu e sanatos - organismul meu are carente de multe chestii....

Msbb, ma apuc sa fac o prajitura. De ziua ta sa te servesc si io cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Stiti cand v-am povestit eu ca m-au sunat ca am castigat o jucarie de la Fischer Price la un concurs Nestle? Dar trebuia sa trimit bonul prin fax ca sa se convinga ca pe bonul cu nr respectiv trimis de mine prin sms exista produse Nestle. Ei bine nu am gasit bonul, asa ca nu l-am trimis. Ziceau ca am 10 zile la dispozitie sa trimit bonul. Acum am primit avizare sa ma duc sa ridic coletul. Ce sa fac? Il iau? Ca eu bon sa justific castigarea jucariei nu am. Ce naiba, nu trebuiau sa astepte aia sa vada daca trimit bonul si dupaia sa-mi trimita jucaria? Eu nu m-as duce, daca dupaia ma "cauta" aia sa le dau bonul?

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, eu l-as lua coletul. Tu ai castigat si nu mai ai bonurile, eu aveam bonurile si n-am castigat

Ieri am implinit 5 ani de la nunta mea cu Costi. Cu intarziere de o zi au venit azi si florile si tortul. Un tort Biscotini de la Agapitos, mooori mancand la el. Si un buchet de tuberoze si alte flori.
Andrei a venit si el cu o garofita roz si mi-a dat-o si mi-a zis ca ma iubeste si mi-a dat acadeaua lui cadou

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Desiree, pai mananca sau nu Victoria? a papat cirbita de cartofi - e bine, nu prea suna a greva foamei. Copiii mai au per. cand mananca mai putin sau deloc si a doua zi recupereaza.

A mea nu a facut niciodata greva foamei, insa de cand e mica mananca cant. mici, portii de vrabiuta

Adriana

Si mananca si nu; adica, mananca o zi binisor, apoi 2-3 zile mai nimic. Uite, acum, a papat un sfert de breakfest.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam
...

Andrei a venit si el cu o garofita roz si mi-a dat-o si mi-a zis ca ma iubeste si mi-a dat acadeaua lui cadou

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Ah, ce frumos! Mai ales cadoul-acadea.

_

Mergi la inceput