Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
MsBB spune:
Ma apuc si eu acum de crosetat un mesaj, dar cine stie cand voi apuca sa-l termin, sa-l trimit.
V-am urmarit de dimineata, m-am trezit ca o adevarat sarbatorita la 9 si , dar asa, printre picaturi, ba am mai intors un snitel, ba am mai sters o faianta, ba am citit cate un rand- doua, ba m-am inverzit , ba m-am ciufitzit la fie-mea .
Se vede treaba ca dejeaba mi-am pus o dorinta in gand daca n-am suflat in lumanarea din tort . Mi-am dorit sa fiu gospodina, sa fie casa luna, papa gata - si dupa iesirea de aseara, cand am admirat numai duamne si doamnisoare una si una - si o cocoana bela
Intradevar, in acest moment , miros ca o adevarat gospodina , put pana in maduva oaselor a snitele , da' ma gandeam in timp ce-mi ardeam buricele deshtelor in tigaie, intorcand la snitele, ( apropo, am deste de hipopotam , dau afara din tigaie) ce bine si frumos ar fi sa fac o tura de shopping, sa ma boiesc cu toate cremele pe care azi de nervi le-am aruncat la gunoi , sa ma fac si io mumoasa si coconoasa
Mda, cum si fie-mea e grevista, am zis sa-i fac ceva nou, special . Snitele din dovlecel. Sunt la a 2-a incercare. Mai am pana la 10
Prima data cand le-am facut - de lene , le-am taiat ase, cu toporu' , am zis ca le arunc in tigaie si gata distractia. Ei, ash! Bibileste-le, gadila-le, pudreaza-le, ooaze-le si stai si le bronzeaza cand pe-o parte , cand pe alta. Da' acu' is expert , au iesit gustoase numa ca am stat de mi-a iesit fum pe nas, in bucatarie e ceata, aragazu' arata ca la o intalnire a presedintelui cu fanii , "ooat" tat , vase mii si mii jegoase - dar deh, acu sunt o doamna , tastez la calc cu destele arse
Ca tot ma intreba Dani cum a fost ...
Pai cam ase ...
Urmand traditia celorlanti ani, am sarbatorit ziua noastra la comun, nici pe 10 cand e ziua sotului, nici pe 12 cand e ziua mea, ci pe 11 sa impacam si varza si capra . Deobicei petrecem ziua de 11 in compania prietenilor, cunostinte, cu intreaga lume iar pe 10, respectiv 12, cu persoanele mai dragi si mai apropiate.
Sambata ne-am gratarit dar ne-a cam maturat vremea asta acasa iar ieri mai, asa, in tzatza familiei . Si cum spunea, cu cei dragi !
Apropo, sunt o duamna, da? Miros a snitzele si-s arsa toata pe maini dar imi clatesc ochii cu frumosi trandafiri pe care i-am primit de ziua mea . Am primit multe cadouri frumoase de la prieteni iar sotul meu - de teama sa nu o dea in bara , m-a scos la shopping .
Fusese inainte la magazinul cu pricina, a zapacit vanzatoarele de cap, a studiat el bine marfa si apoi m-a adus tinta sa probez. Cu toate ca nu eram io f incantata de ce am vazut , asa , la prima vedere, cand am probat rochia am ramas impresionata, deci, asadar si prin urmare - am rochie
Asa, sa revin la voi - fuficient despre moi - ce-am citit a fost mai mult un "mountain rouse" - ba m-am bucurat sa vad urarile din partea vostra, m-ati impresionat pana la lacrimi , ba m-am tuflit toata cand am citit ce a patit Tiberiu , ba m-am bucurat sa vad ca v-ati intors de la mare/vacanta , ba m-am dezumflat sa aflu ca fam Laurei si Simonei se bat pt , ba m-am bucurat sa vad ca Iulia si-a rupt din timpul ei sa-mi scrie LMA , apropo, ii urez si eu LA MULTI ANI mamei tale , ba am aflat ca s-a supi Felicia , de ce oare am eu impresia ca am pierdut ceva? . De ce mereu mi se pare ca am ratat eu ceva de te indispune?
Din pacate am , asa , un feeling ca in cazul Iasminei no news, nu-e good news, sper sa ma insel - so asteptam vesti
Tre sa zis ca m-am uitat la poze si iar intru-n boale . Ma fac verde si-mi doresc sa cresc si IO MARE sa apuc sa vad macar o parte din frumusetile lumii.
Am vazut o Mara superba , poze de vis de la Mihaser , ce frumos pare sa fi fost , am admirat si Simonix-ul la mare , tare de treaba si gasca pari a fi , am revazut-o si pe Victoria tare preocupata de igiena bucala , am vazut si harnicutzul Iusti
Vreau sa-i dau un special lui Lori, pt ca m-a emotinat rau de tot si nu in ultimul rand deschid sampania si impart pupici in stanga si-n dreapta : Dani , Gabitza , Simonix , Desiree , Socrate , Adriana , Belleane , Mihaser , Miss , Simona , Laura , Cleo , Ylari , Iulia , alina-anto , Lilly , Stefany , Doloress , Piggy , Ca-eric , Andrada - pe toateeeeeee va pup si va multumesc pt urari
Hai ca dau send, nu de alta dar n-are nimeni rabdare sa citeasca ditai romanu - cred ca iar m-am intins pe enspe pagini
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
chinabulina spune:
am mai incercat sa scriu un mesaj, dar s-a trezit gogo din cauza tastaturii ... sa vedem daca reusesc acum...
andrada, am citit ce a patit Tiberiu si mi-a stat inima. ma bucur ca nu e nimic grav, totusi. un gand bun de la noi
am vazut ca s-au intors simona si laura, putin mai usoare, cred, datorita enterocolitei . sa va fie de bine concediul, chiar daca cu aventuri... de kko . si asteptam poze. si de la voi si de la socrate si de la iulia... cat pe ce sa uit sa amintesc de pozele lui simonix (vorbesti serios ca acolo-i vara? ) si ale marei in parculet, la nisip
si mihaser a revenit pe meleaguri autohtone si s-a executat repede cu ceva poze. frumoasa vacanta, frumosi copii!
noi, desi vremea a fost cam nasoala, in weekend am petrecut cu mami si tati de Andra, 3 zile ca-n povesti . si, apropo, nu stiu cat farmec are sau nu are forumul pentru ceilalti, cu ce va ajuta sau nu pe voi... dar noua ne-a adus niste prieteni dragi, cate unul pentru fiecare membru din familia mea: mie pe MsBB, lui Teo pe Andra, iar lui tati al nostru pe tati de Andra
edit: vad ca intre timp a aparut si vecina. eu am trezit cupilu' cu tastatura, asa ca ce zici de-un parc?
georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Ylari scumpa, cum adica sa-ti vezi de treaba ta, ce vrea sa zica??/ca o deranjezi???sanatate multa mamei tale si copil mai linistit!!! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 |
Nu stiu Laura ce a vrut sa spuna. Of...
Oricum totul e foarte aiurea, s-a schimbat foarte mult mama, fata de anul trecut. Parca au venit extraterestrii si au schimbat-o, parca nu e mama... Nici nu ma mai suna, a inceput sa ma sune dupa ce am intrebat-o vis-a-vis de treaba asta si atunci simt ca o face fortat, imi vorbeste numai de problemele ei de sanatate, nu ma intreaba nimic, daca sunt bine, ce face fata, nimic nimic altceva. In fine. Dar azi chiar m-am suparat, cum adica sa imi vad de treaba mea? Pai atunci nu mai imi spune ca ai probleme, ca si sanatatea ei ma preocupa si devine problema mea. Of...
Eva a adormit. A fost cam suparici. Nu stiu de ce ca incerc sa nu o supar cu nimic, ma joc cu ea, ii arat toate alea, ii cant, totul ca sa fie linistita, nu tip la ea sau sa plang cum faceam inainte, si degeaba, e maraici rau de tot. Vad ca i-a dat o masea de jos si una de sus (au spart gingia) poate urmeaza si celelalte si de aia.
Fecian, eu nu cred deloc ca forumul asta si-a pierdut farmecul, dar scrie fiecare in functie de timpul disponibil. Dimpotriva, pe mine forumul ma ajuta mereu sa depasesc mai usor anumite probleme, sa inteleg multe lucruri, sa gasesc raspunsuri, uneori fara sa pun intrebarea, doar vazand experientele altora. Te pup, si pe scufundac la fel!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
[red]Emycor[/rea] am auzit de bine de Talitza. Acolo au stat niste prieteni cu care am mers, sper sa aveti noroc! nasol ca tr sa incepi sv mai devreme...
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Adriana_78 spune:
Cleo, asa e, ca proiectilul iese copilul prin geam - eu mereu ma contrazic cu sotul, eu zic ca la viteza mica nu pateste nimic, el nu si nu, ca si la 30 la ora e periculos.
mai eu cred ca Iasmi e la plimbare prin parc cu Daria, ca si Micaela cu Daria absenteaza
Belleane, nu pot sa-ti dau multe detalii, ca sotul meu a comandat-o de pe net, da nu stiu inca de pe ce site. Pe ea scrie Gelateria Gaggia, nimic mai mult
Adriana
P.S. fetelor, cand ne mai vedem si noi?? chiar mi-e dor de copilasi (si de voi, bine-nteles)
Fain e asa la un loc cum a fost la gradi aia de la ziua dariei
aelita spune:
FECIAN cat de frumos ai povestit aventurile din Ro !!!cred ca au fost innebuniti bunicii sa isi vada nepotelul !
pozele sunt absolut superbe!ce peisaje frumoase aveti acolo!piticutul e un frumos si-un zambaret .
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
YLARI spune:
citat din mesajul lui mihaser Neata! Am ajuns si noi aseara din voaiaj...Am pus poze aici! Azi m-am trezit dis de dimineata ca am casa data peste cap! MsBB! Sa ne traiesti! Va pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Fooooooaaaaaaaaaaarte frumoaseeeeee!!!!
Sa va fie de bine concediul!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:
citat din mesajul lui Adriana_78 Cleo, asa e, ca proiectilul iese copilul prin geam - eu mereu ma contrazic cu sotul, eu zic ca la viteza mica nu pateste nimic, el nu si nu, ca si la 30 la ora e periculos. mai eu cred ca Iasmi e la plimbare prin parc cu Daria, ca si Micaela cu Daria absenteaza Belleane, nu pot sa-ti dau multe detalii, ca sotul meu a comandat-o de pe net, da nu stiu inca de pe ce site. Pe ea scrie Gelateria Gaggia, nimic mai mult Adriana P.S. fetelor, cand ne mai vedem si noi?? chiar mi-e dor de copilasi (si de voi, bine-nteles) Fain e asa la un loc cum a fost la gradi aia de la ziua dariei |
deci fie dim. pe la 9-11 - venim in Herastrau cu metroul (desi e full - incapem si noi cu carutz, sper...)
Fie dupa 4-5.... dar mai mult de 1-2 ore nu putem sta.
si io am chef de o socializare...
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
aelita spune:
MSBB ce m-a distrat mesajul tau
La multi ani,sa fiti fericiti !!
baga poza cu rochia!
mi-am adus aminte ca eu cautam rochii de nebuna,si nu mi se potriveau,si am luat una si era stramba,si trebuia sa o duc inapoi...si a venit barbatu-meu ,acum vreo 2 saptamani,cu doua rochii cadou asa fara ocazie,la ochiul lui luate,si mi s-au potrivit !
MIHASER ai niste copilasi superbi,fetita e o acadea !!!peisaje super,tu la fel !
mi s-a trezit flacaul,s-a dat jos di pat ca de obicei,fara zgomot,si vine pash pash ,ma trezesc cu el langa mine de imi sta inima!!
si apoi radeeeee !!!
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
ca_eric spune:
andrada da multumim, a fost bun tortul, cu pere si ceva piscotele ...yamyyy..vai de mine..saracu tiberiu, pupam sa treaca. poate nu raman urme la arsurile gr I
multumim lilly, doloress, desiree, lauritza,
am vazut si noi poze superbe cu fecian, simonix, cleo, mihaser,
nu mai stiu...ca sunt azi cam beata de cap. va pup
simo, laura ce nasol cu enteroviroza aia...speram sa treaca repede, pupam puiutii