Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor am vazut poze superbe azi dimineata, cu M&M-ii nostri, un pupic la fiecare!

Laura si Simona bine ati revenit, mai rau e ca ati adus si virusul cu voi, insa tece pana la urma, raman numai amintirile frumoase .

Laura wow, proiectul bb2 deja!? Eu nu am curaj, Patrick e un mamos care vrea numai in brate, cand vin de la servici vreo 2 ore numai in brate sta si ma cauta la tzatze. Il las jos incepe criza planetara, se scutura copacii de pe strada de atata plans si urlet. Si nu prea as vrea sa risc, am avut o prima sarcina cu probleme, vreau ca la a doua sa ma menajez mai mult, pe cat va fi posibil. L-am programat pe bb2 in jur de decembrie 2011, insa cum va vrea Dumnezeu de-acuma. Eu oricum pana in 2011 nu ma pun pe incercate.

[red]Ylari[red] un pupic special de la noi! Sa stii ca si eu ma supar cateodata pe mama, n-o stiam asa, s-a schimbat mult de tot in ultima vreme, nu intra deloc sa-l vada pe Patrick, i-am trimis cateva filmulete cu el si raspunsul ei a fost : Am vazut un puturos care nu vrea nici sa mearga nici sa vorbeasca. M-au apucat nervii, voiam sa-i raspund ca recita Luceafarul si se pregateste intens pentru Olimpiada de ateltism insa nu vreau sa ma laud.
Oricum Eva poate te simte ca esti stressata si suparata cu mami al tau, asa e Patrick meu, un super-sensibil, inregistreaza orice umbra de depresie si o exteriorizeaza pentru amandoi. Mai am momente cand ma cert cu tac-su, fara sa vada si sa auda el, vin la el sa ma joc, par vesela si fericita, cant si bat din palme, si el incepe sa urle si sa maraie, stie perfect de fapt cum ma simt pe diauntru. Incerc sa-i zic mereu, uite mami e suparata, dar nu are legatura cu tine, tu nu trebuie sa fii suparat. Nu stiu cat ajuta, insa ma ajuta si pe mine, sa ma calmez si am asa un sentiment ca am facut ce trebuia.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Oricum Eva poate te simte ca esti stressata si suparata cu mami al tau, asa e Patrick meu, un super-sensibil, inregistreaza orice umbra de depresie si o exteriorizeaza pentru amandoi. Mai am momente cand ma cert cu tac-su, fara sa vada si sa auda el, vin la el sa ma joc, par vesela si fericita, cant si bat din palme, si el incepe sa urle si sa maraie, stie perfect de fapt cum ma simt pe diauntru. Incerc sa-i zic mereu, uite mami e suparata, dar nu are legatura cu tine, tu nu trebuie sa fii suparat. Nu stiu cat ajuta, insa ma ajuta si pe mine, sa ma calmez si am asa un sentiment ca am facut ce trebuia.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Asa zice si sotul meu si eu nu il cred... mi se pare sf sa ma simta ea asa bine. Mai ales ca azi intr-adevar am fost foarte suparata dar doar pe interior, in rest n-am zis n-am facut nimic, n-am trantit, nimic nimic, eram perfect calma pe exterior. Uf... paranormala lu' mama!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Buna fetelor,

Cu cea mai mare jena intru si eu sa va mai scriu,dar nu am avut timp deloc.Sper ca va mai amintiti de noi .
In ultima perioada am fost tare ocupati si foarte necajiti.Sotul mamei mele este foarte grab bolnav,are cancer la colon,care s-a rezolvat cu un anus artificial ,iar pe cand am crezut ca totul va fi cat de cat bine,dr i-au descoperit cancer si la ficat.Mama este distrusa ,noi ne-am facut rezervare ca sa mergem la ea,in caz ca nu mai tineti minte,mami a mea este stabilita in Franta de aproximativ 10 ani.Saracuta este pe nicaieri ,numai in spital sta toata ziua,este singura si de asta ne-am hotarat sa mergem la ea ,cu toate ca nu vom putea fi de mare ajutor ,dar macar sa fim cu sufletul si fizic sa ii acordam un sprijin moral.Toate si noua si lor ni s-au dat peste cap,dar ce sa facem,asta e viata cu bune si cu rele.Noi incercam sa fim cat mai optimisti si cu ajutorul lui Dumnezeu speram ca totul va fi bine,pt ca nici nu vreau sa ma gandesc la altceva.
CAt despre Eric ,este din ce in ce mai mare,si un mare prapadit,umbla deja de 2 luni si ceva singur ,acum ne ies 2 dintisori si 2 masele deodata,va dati seama ce bine doarme noaptea,iar pe zi ce trece este mult mai atent la tot ce vorbesc cu el si pricepe din ce in ce mai mult iar ca cuvinte spune mama,mami,cand vrea ceva spune dai sau mei,adica mie,pa face ca si calutul ,ca si pestisorul ,da multi pupicei ,si cam atat cat imi aduc acum aminte.In orice caz suntem tare mandri de el .
Nu in ultimul rand vreau sa urez cu o mare intarziere si cu miile de scuze celor care si-au serbatt ziua ,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Va imbratisez cu mult drag sper ca o sa mai intru cat de curand si sper ca nu ne-ati uitat.Va pup si vreau sa va zic ca imi e dor de vremurile in care stateam la povesti.

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!
Am adormit-o pe Sara si am reusit sa vad ceva poze din concediile voastre. Mi s-a facut doar de vacantaaa!!! Dar cred ca vom pleca la inceputul lui septembrie la Paris sau Amsterdam.
Andree Iubita, imi pare tare tare rau ca treceti prin asa ceva.. Imi e dor sa vb, sa-l vad pe Eric. Cred ca s-a facut un baietel scump foc! Sara ii trimite cei mai dulci pupici, iar eu sunt alaturi de tine si te pup
Laura Vreau la intalnire!!!! Pe 22 iulie vin cu Sara la dr sa ii fac gauri in urechi. Deci oricand, dar nu pe 22. Ati stabilit data, ceva? Stii ca si eu vreau bb2 cat mai curand. De fapt, dupa planul vechi ar fi trebuit sa fiu deja , dar uite ca Sara ne-a rasturnat putin situatia.. asa ca am hotarat sa mai amanam pana spre sfarsitul anului.Pana atunci vreau sa mai dau jos 5-6 kg si sa ma tonific putin.
Lori N-am reusit sa dau de tine azi... Vb maine dupa ce veniti de la dr.
Ylari, sa stii ca si Sara are faze din astea de copil nemultumit.. Are momente (sau chiar zile) cand orice as face parca o enerveaza..Cred ca au si ei toane si nu trebuie sa punem la suflet. Sie eu te sustin cu facultatea. Go for it!!
Cleo Sie u am sunat-o acum 2 zile pe Cristina (inais) si mi-a dat ton de ocupat...Oricum daca afli ceva, suna-ma si pe mine, te rog
Azi m-am plimbat cu Sara prin centrul Brezei (care e ff mic) dar am gasit un magazinas cu haine fffff dragute, aduse din Italia, la niste preturi suuuuuper!! Bineinteles ca nu m-am putut abtine si mi-am luat cateva haine (din banii de facturi).
Maine mergem in vizita la prietenul Sarei, David, la Mogosoaia. Se anunta vreme frumoasa, asa ca vom profita ca au piscina si facem o baita amandoua. Sara e innebunita dupa apa, ar sari in orice piscina/baltoaca pe care o vede.

Deci, fetele, pe cand intalnirea??

Noapte buna!!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Buna fetele!
Am adormit-o pe Sara si am reusit sa vad ceva poze din concediile voastre. Mi s-a facut doar de vacantaaa!!! Dar cred ca vom pleca la inceputul lui septembrie la Paris sau Amsterdam.
Andree Iubita, imi pare tare tare rau ca treceti prin asa ceva.. Imi e dor sa vb, sa-l vad pe Eric. Cred ca s-a facut un baietel scump foc! Sara ii trimite cei mai dulci pupici, iar eu sunt alaturi de tine si te pup
Laura Vreau la intalnire!!!! Pe 22 iulie vin cu Sara la dr sa ii fac gauri in urechi. Deci oricand, dar nu pe 22. Ati stabilit data, ceva? Stii ca si eu vreau bb2 cat mai curand. De fapt, dupa planul vechi ar fi trebuit sa fiu deja , dar uite ca Sara ne-a rasturnat putin situatia.. asa ca am hotarat sa mai amanam pana spre sfarsitul anului.Pana atunci vreau sa mai dau jos 5-6 kg si sa ma tonific putin.
Lori N-am reusit sa dau de tine azi... Vb maine dupa ce veniti de la dr.
Ylari, sa stii ca si Sara are faze din astea de copil nemultumit.. Are momente (sau chiar zile) cand orice as face parca o enerveaza..Cred ca au si ei toane si nu trebuie sa punem la suflet. Sie eu te sustin cu facultatea. Go for it!!
Cleo Sie u am sunat-o acum 2 zile pe Cristina (inais) si mi-a dat ton de ocupat...Oricum daca afli ceva, suna-ma si pe mine, te rog
Azi m-am plimbat cu Sara prin centrul Brezei (care e ff mic) dar am gasit un magazinas cu haine fffff dragute, aduse din Italia, la niste preturi suuuuuper!! Bineinteles ca nu m-am putut abtine si mi-am luat cateva haine (din banii de facturi).
Maine mergem in vizita la prietenul Sarei, David, la Mogosoaia. Se anunta vreme frumoasa, asa ca vom profita ca au piscina si facem o baita amandoua. Sara e innebunita dupa apa, ar sari in orice piscina/baltoaca pe care o vede.

Deci, fetele, pe cand intalnirea??

Noapte buna!!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Draga mea te-am sunat cred ca sambata sau duminica sa vorbim si m-a sunat un domn inapoi ca e greseala.Asa mi de doir sa mai povestim .Va pupam si noi cu mare drag

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am plecat pe la 4-5 afara si ne-am intors pe la 10. Buna treaba, l-am obosit de doarme si acum!!

Cu bb2, si eu as fi preferat sa fac nitel sport, sa-mi tonific musculatura burtii, dar nu mai am timp fetele, e criza
Si mi-e si dor de bb, si sunt si curioasa, abia astept sa-l vad, sa fiu iar gravi!
Doloress si Mirci e la fel, numai agatat de mine, nici la ta-su nu vrea cand i-e somn/foame/sete, doar sa se joace nitel si atat...E adevarat ca distanta mica intre fratiori poate duce la riscul de greutate mica la nastere sau de nastere prematura, dar cred ca deja ne-am luat distanta cuvenita!! Fiecare insa stie cum isi planifica lucrurile

Msbb sa porti sanatoasa rochita, te asteptam cu pozici cand scapi de snitelele alea
Andree imi pare rau de necazul pe care il aveti, sper sa fi trecut raul!
Alina_Anto nu s-a fixat inca intalneala, dar Alysh lansase propunerea de serata chinezeasca, o asteptam pana pe 25 sa se intoarca de la mare!! E dupa 22, tu ramai in Bucuresti, sau trebuie sa vii special??? Evident, daca preferati in parc, ne conformam si venim in parc cu toatele, sunt sigura ca si Alyshe de acord! Dar le putem de asemenea face pe amandoua, hai fetele, cat e cald si vara, iar vine toamna iarna si iesim din casa din 2 in 3!
Inais sper ca sunteti mai binetu si Iasmi! Cleo sa ne dai te rog vesti despre ea daca afli!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andree imi pare rau sa aud vesti nu tocmai bune, multa putere mamei tale! Chiar ma intrebam ce faceti si ce face Ericutul-blondutul.

Laura e adevarat, am multi pitici pe creier, sunt multi copii nascuti si la distanta mai mica, si sanatosi tun cu totii, de asemenea o nastere prematura nu inseamna neaparat ca si a doua ar fi la fel. Uite-te la soacra-mea : l-a nascut pe al meu sot la 7 luni, desi a fost primul copil si nu a facut nimic deosebit in timpul sarcinii. Al doilea a venit pe nepusa masa, a fost un accident, l-a facut cat il alapta pe Gabi, si-a dat seama abia cand avea 4 luni de sarcina si a inceput sa miste ca e insarcianta, nu a avut nici o simptoma. SI la a doua sarcina nu s-a menajat deloc, Gabi am inteles ca a fost cel mai dificil copil posibil, am inteles ca urla non-stop, zi si noapte, toata ziua era cu el in brate si il plimba, apoi spala la mana si urca ligheane cu rufe pe scari, etaje intregi. Si al doilea s-a nascut normal la 9 luni, sanatos tun. Dar eu sunt tare sperioasa, din cauza primei sarcini, nu mai vreau sa trec printr-o nastere prematura never ever, asa ca de-acuma suflu si-n iaurt. Cred ca la a doua sarcina am sa ma sui in varful patului si nu ma mai dau jos de-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Mai, vazui neste poz(n)e din Croatia, absolut superbeeeeee. Ale cui? Nu-mi amintesc... si vazui si poze din Belgia-Olanda, la fel de superbe!

Am gasit rezolvasrea problemei cu greva foamei: 2 solutii:
1. O parasc la M&M ca nu papa si de rusine sa o vedeti ce bine mananca! De nu-mi vbine mie a crede. Acu' seara i-am fiert carnita si un cartof, cu oregano, sare si un picut de leustean (si ala uscat ca aici nu gasesc proaspat ), am bagat tot la food processor, cu lapte, unt si un picut (cat un 'buric' de deget) de branzica feta cu verdeata si usturoi si a papat ff bine. Iacata ca asa a papat si carne.

2. Daddy ii da sa pape cand se satura sa pape de la mami. Ce nu a papat cu mine, cu el a papat.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Mai, vazui neste poz(n)e din Croatia, absolut superbeeeeee. Ale cui? Nu-mi amintesc... si vazui si poze din Belgia-Olanda, la fel de superbe!

Am gasit rezolvasrea problemei cu greva foamei: 2 solutii:
1. O parasc la M&M ca nu papa si de rusine sa o vedeti ce bine mananca! De nu-mi vbine mie a crede. Acu' seara i-am fiert carnita si un cartof, cu oregano, sare si un picut de leustean (si ala uscat ca aici nu gasesc proaspat ), am bagat tot la food processor, cu lapte, unt si un picut (cat un 'buric' de deget) de branzica feta cu verdeata si usturoi si a papat ff bine. Iacata ca asa a papat si carne.

2. Daddy ii da sa pape cand se satura sa pape de la mami. Ce nu a papat cu mine, cu el a papat.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

si noi facem cu randul la hranit copilu - cand vaz ca tati nu mai are rabdare (si el cefeaza repede: in 2 min CLEEEO,NUUUU MAI VREEEEAA).

astazi e ziua frantei. Vive la France!!

Andree27, imi pare rau de situatie. Uof... cred ca e cel mai pacatos cancer. Adica demoralizant - anusul contra naturii afecteaza psihic pe unii oameni, mai mult decat chimioterapie & co.

Ylari, sincer, daca ai timp, uita-te pe forum cand ai scris ca esti tu suparata si apoi cand e fata agitata. DIn povestirile tale, io am vazut o coincidenta clara.
si la mine cu mara am observat legatura.

pe de alta parte, sunt oameni f. sensibili, si oameni mai putin sensibili. Parerea mea este ca asta se manifesta de mic copil. Si, asha cum zicea si Felicia, si cum am citit in toate cartile de psihologie, copiii intodeauna se autoinvinovatesc pt certurile/divortul dintre parinti. De aceea apreciez atitudinea lui Doloress, de a ai explica: mami e putin suparata, dar nu e din cauza ta.

edit: alina_anto, cand vii in buc. iesim unde vrei/cand vrei. Mie imi convine si in herastrau la intrare din Aviatorilor, la biscuite. Iau metroul si venim.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Aseara iar mi-a facut mandra figura . Pe la 10 jumate, in loc sa doarma, se fatzaia prin casa.
Ce mi-am mai dorit eu sa invete sa se dea jos din pat - acum mor de ciuda cand o vad ca hop - pleaca din pat .
Aseara de oboseala, cred, ajunsese la rasul ala isteric ce-mi mirosea mie a plans. La un mom dat i-am spus hai sus, m-am asezat in pat si am chemat-o la mine.
Deodata o vad ca pune buza , semn de plans si dai - vedeam ca iar nu trage aer, ca de acum se invineteste - si inevitabilul s-a produs - a leshinat iar. Am luat-o repede in baie, am stropit-o cu apa si atunci de spaima a inceput sa respire si sa tipe.
Io sigur nu apuc 40 de ani in stilul asta. Mor de inima si apoi ma sinucid de ciuda

Ma duc sa fac o - cine doreste? cine pofteste? Si bag capul la cutie

O zi buna sa aveti!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput