ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 8
monalac spune:
PATRICIA,SA TI TRAIASCA FECIORUL SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
BUN VENIT,PUI MIC,SA FII SANATOS SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE ACEASTA LUME!
lbelciug spune:
Patricia, Felicitari inca o data! Sa ne scrii cand poti, astept cu nerabdare vesti.
Andrutza, ma bucur sa aud ca v-ati simtit bine la mare, sarcina usoara in continuare. Ce adice barza? Te rog sa ne arati poze cu Simonica; cred ca e tare frumusica. N-am mai vazut-o de la intalnirea de Craciun organizata in primul an de viata al bradutilor.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
sirimie spune:
Patricia, felicitari! Sa fie mincacios si sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Noi sintem in vacanta la mama mea, am acces limitat la internet.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
lbelciug spune:
Simona, unde locuieste mama ta, in ce oras? Lui Vladut ii place? Mai scrie-ne cand ai timp... Poze de la botezul Monicai ne poti arata?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
sirimie spune:
bestutza are dreptate despre rivalitatea intre frati
daca ai pupat pe cel mic trebuie sa il pupi si pe cel mare, daca sinteti afara si cel mic vrea acasa nu trebuie sa ceri celui mare sa mergeti pentru ca asa vrea cel mic, ci sa inventezi alt motiv. cel mare trebuie sa aiba parte de multa atentie si sa nu i se spuna nimic ce l-ar face sa se simta neglijat din cauza celui mic.
Am blog si poze in album
Despre Andrei
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andrutza Va pup si eu, am revenit dupa un bine-meritat concediu la mare, Sun tin concediu de odihna pana la 1 septembrie, cand o sa intru in prenatal, asa ca am scapat de servicul meu cel imputit si suprasolicitant !!! Va rog mult sa ii transmiteti Patriciei multe multe felicitari si din partea mea, ma bucur tare mult ca totul a decurs bine. Acum urmeaza Adita, dupa care, imediat, eu. Sa de D-zeu sa fie bine la toata lumea. Bestutza, am citit cu mare atentie ce ai scris, eu te-am considerat foarte curajoasa cand ai ramas insarcinata atat de repede dupa primul copil, pe vremea aceea, mai ales pentru ca si la mine a mers totul bine la nastere si aveam mare incredere in Tutunaru, as fi vrut si eu sa mai fac unul, dar m-a temperat sotul meu. Uite ca pana la urma s-a intamplat si la mine, insa am observat deja unele greseli, zic eu, in comportamentul fata de Simona, in sensul ca eu am crezut ca e bine sa o implic in pregatirile pentru fratiorul ei si sa ii povestesc cum osa avem impreuna grija de el. Consider ca e bine un pic si cum am procedat eu, doar ca trebuie intotdeauna sa ii arat ca si ea e la fel de importanta. E cam greu acum - toata ziua ma feresc sa nu ma loveasca in burtica, obosesc repede din cauza bebelusului, la mare stateam putin cu ea in apa si nu ne dadeam in masinute impreuna din cauza bebelusului etc. Va pup, sper sa intru mult mai des acum ca sunt in concediu prelungit Andrutza 26+ si Simonica ei draga (n. 17.01.2005) |
sarcina usoara in continuare si bb sanatos!
Am blog si poze in album
Despre Andrei
bubu05 spune:
Patricia, felicitari!!! sa va traiasca baiatul, sa fie sanatos! refacere rapida!
Adita, foarte frumoase pozele de la munte si ce casa mare si frumoasa!! s-o stapaniti sanatosi!
adita spune:
Felicitari Patricia
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
BESTUTZA spune:
BUna dimineata,
Patricia,felicitari! Ce nume frumos!Sa ai un bb sanatos si sa va bucurati de copii!
Andrutza, felicitari pentru bb! Nu stiu daca a fost vorba de curaj , ci mai degraba de vointa lui Dumnezeu! a venit cand ne asteptam mai putin, pentru ca noi lucrasem serios in perioada in care stiam ca statistic trebuie sa apra un bb! Oricum acum mi se pare incomparabil mai usor , in sensul in care ii pot lasa singuri in curte si eu imi pot face alte treburi! Nu cine stie ce, dar macar sa imi bag rufe, sau uite ,sa scriu un mesaj dimineata!
Tot la Tutunaru mergi? In ciuda celor citite l-am vizitat acum o luna ,la spital , pentru o problema foarte grava a finutei mele. A fost la fel cum il stiam, acelasi om deosebit, un profesionist desavarsit.Diagnosticul pe care l-a pus ,introducrea de lichid in burtica prin amnioinfuzie ,promtiudinea cu care a primit-o m-a facut sa cred in continuare ca cele citite de mine sutn doar niste incompatibilitati pacient - medic!
Adita, ce sa mai spun, m-ai topit cu pozele! Sunt ....extraordinare! I le-am aratat si sotului meu....Unde ati fost?
Sa ne spui si noua cum procedezi cand mergi undeva in gazda si spui ca mai vii cu 4 copii? Noi am fost cu cei ai nasilor la Bran si cand auzeau ca suntem cu 4....
Liviana, am vazut si pozele voastre!E minunat ca putei avea casa vaoastara, asa mult sptiu pentru copii si asa bine aranjat!Trebuie sa fie reconfortant!Asteptam si noi sa ne apucam,dar abia la anul pentru ca deja avem un credit si tragem tare sa il diminuam!
Tomasa,Doamne ce a crescut Maria!!! e copilita !Nu mai are nimic din bebelusul de anul trecut!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
tomasa spune:
Bun venit pe lume, Andrei Daniel! Patricia, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa aiba mult noroc!!!
Bestutza, . Multumesc mult, esti o dulce. Asa este, s-a schimbat mult Maria, ca si Ilinca probabil. E musai sa ne mai vedem, poate cand veniti voi din concediu, e si pacat, mai ales ca stam asa aproape. Vacanta placuta si fara peripetii la mare!
Liviana, sigur ca mi-ar face placere sa ne vizitati intr-un week-end si cu siguranta vom intoarce vizita. Din pacate Tudor a fost bolnav de o luna incoace, o amigdalita pultacee nenorocita, care nu a cedat cu nimic si acum e foarte slabit. Dupa ce ne recuperam sunteti bineveniti oricand, vorbim la telefon.
Crinuta,
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)