ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
tomasa spune:
Felicitari pt. sarcina, Andrutza!
Bubu, pupici multi
Crinuta, Ingerasa a nascut? Cum il cheama pe cel mic???
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tigabita spune:
Buna, fetelor
Dupa secole reusesc sa va mai scriu si eu.
Va citesc de fiecare data cand pot, dar nu mai am timp sa si postez comentarii.
Vreau sa felicit toate noile mamici si viitoarele mamici de bebe mici.
Am vazut pozele puiutilor vostrii, toti au crescut...
Trece timpul, copii nostrii cresc si noi incercam sa tinem pasul cu ei.
Puii mei sunt la aer semi-curat, langa bucuresti, noi mai mergem serile pe acolo si de vineri pana luni, mai alergam pe la mare, asa ca din fericire s-au mai intremat, pt ca din septembrie pana in mai m-au inebunit cu racelile. Dar in iunie i-am operat de polipi, si de atunci e liniste: fara antibiotice, fara aerosoli, doar aer curat, si aerosoli de la mare.
adita spune:
Bestutza, pai n-am avut curaj sa mergem in gazda, am fost cu casa dupa noi, asa ca n-a avut cine sa obiecteze la rulota. am fost in arges, pe valea valsanului
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
lbelciug spune:
Tigabita, ne bucuram ca mai scrii aici si de asemeni ca cei mici sunt bine. Am aflat de experienta neplacuta cu bona si nu pot decat sa sper ca ti-ai mai revenit moral si ca linistea e din nou in familia voastra.
Adita, zi-mi si mie te rog cum se ajunge pe Valea Valsanului cu masina? e adevarat ca in w-e se cam inghesuie lumea necivilizata pe acolo? Unde ati campat mai exact, pe langda ce localitate?
Bestutza, mult succes pt la anul!
Patricia, ai ajuns acasa? Cum sunteti?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
adita spune:
Liviana, de la pitesti am luat-o spre curtea de arges si la un moment dat se facea la dreapta, spre Bradet. e o statiune asta, si imediat dupa ea incepe rezervatia. am tot mers prin rezervatie vreo 9 km pana am gasit un loc ok. am trecut pe langa vreo doua poienite, pe malul apei, care erau pline de corturi si rulote, gratare, muzica si galagie. unde am ajuns noi era ok, desi ii vedeam pe cei cu inghesuiala destul de aproape, era liniste, erau vreo trei masini, deci nu aglomerat, si aveam si stana langa noi, mergeam zilnic sa luam laptic proaspat
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
lbelciug spune:
Adita, multumesc de info. Totusi daca e rezervatie camparea e permisa? Mie mi-ar place sa sta cu cortul, dar sotul meu nu e de acord. Eu am facut multe vacante asa cu parintii mei si era tare placut, rustic, are un farmec unic. Sotul meu insa n-a gustat din aceasta placere, ii place mai mult confortul, deh gust deprins de la parintii lui. Banuiesc ca trupa ta e tare de incantata de iesirele in natura. Poate mergem si noi macar un w-e, e destul de aproape din cate zici.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
crinuta spune:
Va scriu pe fuga, am drumuri de facut.
Am fost ieri la Patricia, e inca in spital, sper ca iese azi sau maine.
Arata fantastic, radia. Cel mic este atat de mic, incat am si uitat ca pot fi atat de mici. Chiar si Patricia mi-a spus ca nu isi aminteste sa fi fost si Rebecca atat de mica, dar a fost si mai mica cred. Daca Andre al Patriciei are 53 cm si mi se pare atat de mic, ce sa mai zic ca Rayan avusese 49 cm, dar tot nu imi amintesc sa fi fost atat de mic.
Vai ce emotionant sa vezi asa un pui mic. Vreau pui mic mereu, tot timpul....
Am uitat sa va spun ca Andrei e tare finut.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
adita spune:
si eu tot asa patesc, cand vad bebelusi parca nu-mi vine sa cred ca si ai mei au fost asa mici. si sa vezi ce mare o sa i se para Rebeca Patriciei cand o sa se intoarca acasa cu bebelusul
PatriciaArdeleanu spune:
Buna seara!
va multumesc tuturor pentru urari, ginduri bune!!
Crinuta, multumesc pentru complimente si multumesc de vizita!!
Liviana, si tie pentru telefon!
Noi sintem bine, am venit azi acasa, din fericire s-a negativizat proteina.
Vad ca este foarte cuminte si linistit, a papat pe la 4 si de atunci doarme neintors, si in maternitate era cel mai linistit. insa daca ii este foame plinge, i s-a dat programul peste cap cu externarea, si cind am ajuns acasa era rupt de foame si a cam plins, dar dupa ce a papat s-a linistit.
II dau san, deocamdata mai mult muls la pompa, am destul dar inca nu sint formate mameloanele si nu are rabdare cu ele. de acum incolo, acasa, cu liniste si rabdare lucram la capitolul asta. lapte am suficient.
REbecca a venit si ea acasa, a fost o dulce, intilnirea foarte tandra si dragastoasa si nu mai are rabdare sa se trezeasca.
mai multe amanunte despre nastere si experienta din spital alta data.
pupici.
adita spune:
Patricia, daca ai lapte straduieste-te sa nu-l inveti cu lapte muls, ca asa am facut eu cu Elena si a fost o mare greseala. nu reusea pompa sa scoata cat ar fi scos o gurita de copil, si incet, incet, a scazut cantitatea de lapte pana n-a mai ramas deloc