ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, felicitari pentru progresele lui Bogdanel! De cand nu mai are pampers?

Am uitat sa va spun ca si Vlad e innebunit dupa cifre si litere, scrie singur si vine si imi arata, vine, ma intreaba cum se face litera si apoi se duce si o scrie el. Intr-o zi desena la masuta lui si seara imi arata o foaie pe care scrisese singur de la 1 la 12, doar ca pe 12 il facuse invers, 21 . Si ii place foarte mult engleza! stie foarte multe cuvinte, la gradi invata zilnic, poezii, cantece si vorbeste cu accent Cand mergem cu masina ne jucam, eu ii spun in romana si el in engleza diferite cuvinte, fructe/legume sau culorile (stie multe culori) si apoi se uita pe geam si ma intreaba...cum se spune la bloc sau la tramvai sau la ce mai vede el
La fel, e foarte incantat cand ii povestesc despre planete, spatiu, ne uitam pe carti, i-am luat un glob pamantesc si ii arat tarile.
Si ii place sa si deseneze/coloreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am citit si eu putin din urma.
Patricia, primul gand se indreapta catre tine, iti doresc o nastere usoara si un copil sanatos! (ultima data cand citisem era fetita, sunt sigura insa ca te-ai obisnuit pana acum cu gandul ca vei fi mama de baiat).
Liviana, am vazut casa, este superba. Ati facut o treaba extraordinara, sa o stapaniti cu placere si sa aveti numai momente fericite in ea! Te astept in toamna la Indagra sa cumparam trandafiri si pomisori pt. curte.
Crinuta, sunt tare trista pt. ca se pot intampla asemenea lucruri, imi amintesc de Thalia cu noi gravide si Tigabitza...cred ca la prima noastra intalnire. Am mai citit si diverse comentarii pe hotnews care m-au scarbit . Sa stii ca eu de atunci te astept in vizita cu Rayan...

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Am si cateva poze cu copiii, aici:

http://www.flickr.com/photos/30313421@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Multumesc pt gindurile voastre bune!

Crinuta, asa e, Filantropia e aproape de tine, asa ca daca vrei sa ma vizitezi, mi-ar face placere.

Liviana, felicitari pentru progresele lui B.
uite aici niste poze f recente:
http://family.webshots.com/photo/2543457340104763571SjhNIF

Tigabita, imi pare rau pt experienta asta oribila. bine ca ai realizat ce se intimpla si felicitari pt ce ai facut!
eu totusi ma itreb de ce copiii, in special Andrei, nu povestea ce se intimpla? de frica banuiesc. caci ei de obicei -cel putin rebecca- spune tot ce face cind nu e cu mine, sau din joaca ei imi dau seama tot ce se intimpla la gradinita.

Tomasa, am vazut pozele. ai niste copialsi foarte reusiti.
Asa e,. mi-a luat ceva timp, dar m-am obisnuit 90% ca am baietel, restul sint convinsa ca va fi cind il voi vedea la fata, si abia astept.

BUbu, se pe ai tai copii i-am vazut cum se joaca.
cit despre tipatul lui Vlad, asa sint unii copii, au tendinta de a vorbi f tare. in timp o sa ii treaca.

Simona, asteptam pozele promise de la botez!

Patricia s38 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Patricia, m-am uitat si eu la pozele voastre, arati foarte bine, nu te-ai ingrasat/schimbat deloc. Iar Rebecca este la fel de dulce si fina cum o stiu, va fi o surioara mai mare minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, si la noi e problema mare asta cu tipatul si chiar racnitul lui Matei. Chiar si cand are ceva de spus, vorbeste f tare, eu cred ca vine tot din concurenta si nevoia de a acapara atentia 100%. Pe de o parte e absolut normal acest sentiment la frati, doar ca pt noi parintii e f obositor, ma streseaza la maxim tipetele astea pt nimicuri si faptul ca nu-i pot lasa cateva minute sa se joace singuri.
Wow ce ma bucur ca a scris Irina. Multumesc pt felicitari, Tomasa. Eu sa stii ca inca mai astept invitatia la voi sa iti vad casuta de aproape si sa schimbam idei, pareri, iar copiii sa se joace impreuna. Asta doar daca va face placere. Desigur si la noi va asteptam cu mult drag, oricand vreti voi, doar week-end sa fie. Acum am vazut pozele, ce copii frumosi am vazut, junioara seamana mult cu Tudor. Frumoasa si curtea, deja aveti pomi, gard si gazon tuns... sau e vorba de curtea de la mare? Unde ati fost in CO? La voi cum e relatia dintre frati?
Patricia, arati f bine, burtica mi se pare totusi micuta, cate kg ai luat in plus? Wow, ce mamica relaxata in fusta scurta in sapt 33, eeee, asta e parfum deja! Pregatim majoretele, sa ne dai de veste te rog! Cu ce dr nasti si unde?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

Mergi la inceput

Revin:
Bubu, cu B am debutat mai tarziu la olita decat cu Matei pt ca a fost nebunia asta cu casa si mutatul, insa procesul merge mai repede. Avem 2-3 sapt de la debut (la 2 ani 2 luni) si se scapa f rar pe el, noaptea face destul de rar insa dimineata umple olita. Vlad e in vacanta acum, nu? Vum te descurci cu amandoi acasa? Felicitari pt progresele lui Vlad, el intotdeauna a fost avansat la desen/scris. Cred ca are inclinatii si catre limbi straine, poate mai mult spre partea umana, tie cum ti se pare?

Vara 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Am citit si eu putin din urma.
Patricia, primul gand se indreapta catre tine, iti doresc o nastere usoara si un copil sanatos! (ultima data cand citisem era fetita, sunt sigura insa ca te-ai obisnuit pana acum cu gandul ca vei fi mama de baiat).
Liviana, am vazut casa, este superba. Ati facut o treaba extraordinara, sa o stapaniti cu placere si sa aveti numai momente fericite in ea! Te astept in toamna la Indagra sa cumparam trandafiri si pomisori pt. curte.
Crinuta, sunt tare trista pt. ca se pot intampla asemenea lucruri, imi amintesc de Thalia cu noi gravide si Tigabitza...cred ca la prima noastra intalnire. Am mai citit si diverse comentarii pe hotnews care m-au scarbit . Sa stii ca eu de atunci te astept in vizita cu Rayan...

Sa stii ca vreau sa venim, chiar simt nevoia. Sa imi spui cand e bine pentru voi.

pup

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

pics

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, multumim! Vlad inca merge la gradi si pe timpul verii, ei nu au vacanta acolo si il duc pana la pranz, mananca acolo apoi il iau acasa. Apoi se culca amandoi la pranz 3 ore, in fiecare zi si abia seara pot sa spun ca ma solicita Cat dorm ei eu facmancare sau cal, mai fac ordine prin casa...ma descurc...azi m-a sunat si fata care imi venea la curatenie sa-mi spuna ca poate sa vina din nou si o astept vineri, ce bine!
Iar Vlad vad ca e innebunit dupa limba engleza, ieri am intrat intr-un magazin si zice tare, uitandu-se la frigiderele cu apa/suc: "Mamiii, water! eu vreau din aia cu aroma de apple" Si apoi ii zice vanzatoarei "Apple water!" Sunt sticlele astea noi de la teddy cu apa plata si diferite arome si i-am promis ca ii iau din fiecare cate una si apoi gata, s anu mai ceara, ca nu sunt sanatoase I-am luat cu lamaie, apoi ieri cu mar si mai e una cu capsuni
Ma bucur ca-i merge bine lui Bogdanel fara pampers! eu inca n-am inceput cu Stef pusul pe olita, Vlad a renuntat ziua la 1,10 luni asa ca o sa mai astept...nici macar nu mai avem olita Am scapat super repede de suzeta, pur si simplu nu o mai vroia apoi i le-am luat de tot pe la 8 luni si sunt tare bucuroasa ca nu a simtit nevoia s-o tzocaie...de bibe nu-mi fac probleme, inca e mic si bea laptic cu placere!

Tomasa, superbe pozele cu copiii! Si mie mi se pare ca Maria seamana cu tine si cu Tudor! E o dulcica!

Patricia, chiar nu se vede burtica!! Arati foarte bine!Doamne, eu eram imensa la a doua sarcina! la Vlad am avut burtica mica

Crinuta, La multi ani, multa sanatate si fericire! De cand ma tin sa-ti spun...si mereu uitam...

Mergi la inceput

Am descoperit cu placere Biblioteca taranului si v-o recomand cu caldura.

Vara 2009

Mergi la inceput