ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 6
lbelciug spune:
Stiu ca v-am impuiat capul cu casa si camerele baietilor, insa daca mai suportati subiectul, am scris pe ziarul copiilor com un articol de al carui aparitie sunt tare mandra. E chiar pe prima pagina la "Mama zice: Cum mi-am vazut visul cu ochii".
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
lbelciug spune:
Fetele, mai stititi ceva de Patricia? O fi nascut?
Adita, am tras cu ochiul la subiectul celalalt, am vazut ca ati fost lamunte, frumoase pozele, cred ca cei mici au fost f incantati. Cat mai ai pana nasti? Am vazut si poze cu casa (Noua n-ai vrut sa ni le arati) - e maricica si arata bine. Instalatiile electrica si termica sunt trase? Vad ca deja ati tencuit la interior.
Vara 2009
adita spune:
Liviana, m-am impartit intre atatea subiecte din astea lungi, incat nu mai stiu la care si ce am scris, credeam ca am pus si aici pozele. pana nasc mai am muuult (pe 26 octombrie am termenul), cel putin asa mi se pare acum, m-am ingrasat mult dintr-o data si mi-e greu, abia astept sa nasc. la casa n-am tras instalatiile. am cautat articolul de care zici, dar nu l-am mai gasit, le schimba in fiecare zi?
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
lbelciug spune:
Adita, sarcina usoara in continuare, lasa ca slabesti pe urma; daca poti sa te mai abtii de la chestii care ingrasa acum, ar fi f bine. Articolul e tot pe site, e cel care are poza cu macul rosu. Intra pe pagina principala ziarul copiilor com si da click pe "Mama zice: Cum mi-am vazut visul cu ochii".
Eu o sun pe Patricia, ma gandesc mereu la ea, parca n-am mai vazut-o nici pe mess.
Vara 2009
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, nu am nascut inca
dar se poate intimpla oricind, va anunt eu
Multumesc de incurajari inca o data si de aprecieri pt burtica mea.
Promit sa va tin la curent.
Patricia s39 si Rebecca 05.02.2005
crinuta spune:
Bubu, multumesc mult.
Patricia, suntem cu ochii pe tine.
Liviana, nu ne-ai impuiat capul cu nimic, stai linistita :)
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
lbelciug spune:
Patricia, ma bucur ca esti ok. Eu re sunasem, sper ca nu te-am trezit.
Am simtit si noi cutremurul, chiar binisor! Eu sunt la et 3.
Ce coincidenta ciudata: am visat azi-noapte cutremur, doar ca in vis era f puternic, parca ne si rasturnasem. Ziceam "Doamne, nu, nu asa", imi era teama si nu vroiam sa mor; a fost f ciudat eu nu visez de obicei treburi din astea... Sper sa ramana doar un vis.
Vara 2009
crinuta spune:
Eu n-am simtit nimic, absoolut nimic...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
adita spune:
nici noi n-am simtit cutremurul, eram in parc cu copiii, cu rolele
Liviana, am gasit pana la urma articolul, dar nu la mama spune, acolo e altul, alaptat dar pana cand, sau ceva de genul asta
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
lbelciug spune:
Adita, ma bucur ca ai dat de el.
Ref la simtitul cutremurului, depinde unde v-ati aflat si ce faceati.
Am gasit un articol interesant despre rivalitatea dintre frati:
http://www.babycenter.com/0_managing-sibling-rivalry-between-a-preschooler-and-an-older_65481.bc?scid=preschooler_20090804:4&pe=f9zWhJ#articlesection1
adita, mai zi-ne cum mediezi tu conflicte intre baietii tai caci sunt sigura ca aveti si voi destule.
Vara 2009