Burtici fericite de septembrie-octombrie (96)
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl lucia stiu de undeva...am uitat ursa...ca e bine sa dormi cu sutien/bustiera ca sa nu se lase asa. ei sunt grei si e indicat purtatul sutienului sau a ceva care sa sustina. eu mi-am luat un sports bra din bumbac de la primark, foarte comod si lejer pe care il port pe post de sutien. |
salutare Mangulico pai si eu am doua bustiere tot de la Primark....pe care le port acum dar ma strang putin la umeri si as vrea sa-mi iau altceva si nu stiu ce...cred ca mai imi iau ceva cam tot asa dar mai lejere ..nu asa stranse. astea ale mele tin sanii foarte bine si chiar ii ridica putin.....e exclus sa pot dormi cu asa ceva.
Si ce mi-a aratat Diana sunt faine...ca forma....
Am sa-mi mai iau 2-3 si vad eu cum fac.
Multumesc mult de raspunsuri

Cea mai fericita
31 + cu
raluk16 spune:
Cristina deci ne vom intalni o data la Zalau
. Si am vazut si eu ca masina de spalat vase foloseste ceva lichid de limpezire, care ramane asa, ca o substanta pe vase, sa le faca stralucitoare. Daca nu face masina urat cand nu-l pui ala, cred ca e ok. Si daca sunt chestii uscate, nu le elimina, inca din cauza lichidului aluia de limpezire si aburului de la sfarsit, parca se intareste mizeria care nu merge si mai tare.
Claucia o zi minunata maine si la multi ani sarbatoritilor! 
Laura, concediu placut!
Ne bucuram de Bia ca e bine!
25+ 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika Fetelor cu gemeni, deci e cam musai sa alimentam bebeicii simultan, ca altfel posibil sa pierdem masa unuia in timp ce il hranim pe celalalt ![]() Ce bine ne prinde experienta fetelor![]() Pe mine iar m-a apucat lesinul ala de la pranz...Vreau si eu un pic de energie ![]() |
fetelor cu gemeni, eu cred ca in afara de tabelul acela pus de Adimercedes...cu "la ce san am ramas ca sa stim cu care continuam" voi ar trebui sa mai facti unul cu bebelusii sa nu uitati vre-unul flamand.....acum asta micu, apoi asta zambaretul....Si eu am vazut imagini ca se alapteaza simultan dar ma gandesc ca daca unuia nu ii e foame in momentul ala....il pui la loc in patut si-i dai celuilalt, nu ?
Imi dau si eu cu parerea ca e gratis, ma scuzati

Cea mai fericita
31 + cu
raluk16 spune:
Lucia ce minunat e hanoracul!!! 

Ce frumos sa stii asa care e primul lucru! Si vad ca deja ne dai sfaturi
. Si eu am auzit de sacii aceia de dormit si de frica sufocarii sigur voi folosi asa ceva. Dar m-am intrebat daca nu cumva le e frigut la umeri in ei. Si poza voastra dinaintea hanoracului nu o vazusem! Ce bine aratati!!!
Pare ca sunteti acolo de o viata, aveti un aer British, nu asa, ca noi, romanii ![]()
Selen multumim de sfaturi!
80 de minute de alaptat tot o data la vreo 3 ore? 

A, eu stiu si mamici care in perioada de alaptare din cauza ca nu prea puteau tine cura de slabire (ca le era foarte foame), si nu puteau face sport tare serios (ca erau legate de bebe) erau inca tot grasute, nu reuseau sa slabeasca sa ajunga ca inainte de sarcina. Numai dupa ce au terminat de alaptat au putut sa slabeasca.
25+ 
danangie spune:
M-am uitat si eu la filmatul cu baia si masajul.M-a luat cu nervi.Trebuie sa fii mai delicata cu ,copilul cand ii faci baie si masaj.Pai doctorita din video , parerea mea a fost mult prea dura cu saracul copil. Cand il clatea pe burta cu apa ii arunca practic apa in fata. Sau la masaj...pai daca e masaj miscarile trebuie sa fie cat de cat calme dar ea parca vrea sa prinda filmul de 22,00.Nu mi-a placut deloc.Chiar deloc.Modul.V-as trimite un filmat cum ii faceam baie lui Ale....dar n u stiu cum sa-l pun si unde.....
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Iulika29 spune:
Bine ai revenit Danangie!..Una caldå una rece..Må bucur ca a fost frumos totusi in ciuda caldurilor..pfui 37 , eu eram cu limba scoaså si picioarele butucele la doar 29-30..
Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Adela in primul rand ma bucur ca te vad, apoi iarta-ma ca am zis ca papucii sunt de pensionara ...si tu porti. Ironia face ca i-am purtat o zi, mi-au facut 2 basici mari si acum astept sa mi se vindece ca sa-i pot lua iar la mers.

Cea mai fericita
31 + cu 
raluk16 spune:
Maria-Manga imi plac pungulitele alea de stocat! Si vad ca esti foarte optimista si ridici aici moralul fetelor! 
Imi plac intrebarile lui Kemsy ![]()
ohoo, ce fain i-a raspuns Selen la Mimika legat de ciorbica 
O, fetelor, si inca o intrebare: de unde stiu eu cand se termina lapticul dintr-un san, sa-l mut dincolo?
Multumim si Luciei si crocodanei pentru explicatii! 
Pai cum fara lactate? Ditamai grupa alimentara eliminata... Si mai stiam ca n-ai voie cruditati, nici legume, nici fructe, ca face copilul colici. Spuneti-mi ca nu-i adevarat... 
Thea felicitari pentru vestile bune!
25+ 
raluk16 spune:
Monica nu fi suparici, uite si eu sunt fara sot, si am crezut ca acuma seara va fi acasa. Pacat ca nu sunt in Bucuresti sa facem o petrecere in pijama
. Si nici sotul nu mai e, sa faceti macar voi doi 
Melania daca doctorul a zis ca e mai mare cu 10 zile nu e asa grav. Si alea sunt statistici ale ecografului si bebeii nostri au ritmuri si ritmuri de crestere.
Bine ca e sanatos.
Sa stiti ca si mie mi-e dor sa-l vad. De la eco de 20 de saptamani mi-a zis sa merg direct peste doua luni, la 28 de saptamani... 
25+ 
danangie spune:
MIMIKA multumesc.Da,Alessio e mult prea dulce. Face si nazbatii uneori de ma ia toate nabadiile...dar asa-s copiii.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....