Burtici fericite de septembrie-octombrie (96)
Raspunsuri - Pagina 15
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor au apårut primele semne ca explodez.. ![]() .Gata cu joaca..Mi-au apårut primele vergeturele så le spunem asa så le alintam poate raman acolo mititeleIuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas |
sa-ti fie de bine!!
nu te stresa si nu te amagi cu gandul ca sunt singurele sau ca vor ramana atat de mici

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze
si
anco spune:
mimika eu mor de frica cu alaptatul si numai la unul, daramite la 2...
adriana, si eu am luat fier dar sirop de copii ca sa nu ma constipe si cate 10 zile pe luna. fier haussman se chema. acum nu mai iau.
anco
techila spune:
| citat din mesajul lui mimika Numai eu nu iau fier? ![]() 31+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
pai poate nu ai nevoie, zi mersi....eu am, sau mai bine zis aveam, 39 ca valoare la sideremie, e adevarat ca eu si carnea nu prea ne iubim, nici cu broccoli nu ma iubesc....tre' sa il iau de undeva..
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze
si
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui mimika Numai eu nu iau fier? ![]() 31+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
nici eu
MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
adriana_m spune:
Multumesc fetele de raspunsuri Techila, Monica, Anco. O sa incerc sa-l iau dimineata sa vedem ce iese. Acum nu am probleme cu constipatia si sper nici sa nu am. trebe sa caut pe google sa vad ce mai contine fier si cum sa le mai gatesc.
Adriana
27+ cu
si
Robert Cristian (08.26.2004)
mimika spune:
Fetelor, eu am urmarit fascinata niste filmulete de la odiseea de nov-dec. In special cel cu baia si masajul. Pentru cele care suntem la primul copil, e super!
31+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
danangie spune:
Buna seara!!
M-am intors! Aseara.Chiar abia asteptam sa ma intorc. A fost foarte frumos dar a fost foarte obositor ptr mine.Fetelor, ce sa va spun, a fost frumos la mare. Dar mult prea multtt cald....ajungea temp si la 37°C. Am suferit enormmm, enorm de mult din cauza asta. Noaptea aveam dispnee si nu reuseam sa dorm. in schimb, un lcuru bun, Alessio s-a schimbat mult.El dintotdeauna a fost un copil dificil din privinta somnului.Dupa amiaza, dormea 30 min si gata.Uneori chiar si 20 min.Prima dupa amiaza la mare......l-am culcat la 13,00 si cand ne-am trezit, ca efectiv faceam amiaza toti trei
, m-am uitat la ceas si era 16,00.Nu-mi venea sa cred ca a domrit 3 ore!!!! Ceva incredibil. Soarele si apa efectiv l-au molesit.Deci, dupa-amiaza doarme bine, noaptea a ramas acelasi din pacate se trezeste de "n" ori.Asta e. In schimb, nu-i mai dau siropul care il facea sa doarma.Cica. Deci, eu ii dadeam un sirop ptr a reusi sa doarma cat de cat. SDar dormea bine prima parte a noptii.A 5-a noapte la mare, efectiv nu i-am dat siropul si a dormit foarte bine si la fel.Deci, siropul nu-l ajuta cu nimic.Deci, un alt lucru bun. A cerscut, a devenit mai mofturos.Acum cand nu capata ceva interzis lui, se pune in fund si incepe sa plangaaaaa. Sau cand nu-i convine ceva te ceartaaaa in limba lui.A inceput sa zica tiau adica ciao. Si mai rau...scuipa....
.Nu stiu unde a invatat asa ceva ca eu nu i-am aratat niciodata asa ceva.Sau isi da cu mainile in cap....
. A crescut ce mai!!Daca a fi sa ma intind!!!Alessio s-a indragostit de mare. Atat ce ii mai placea sa se joace cu nisipul si apa!! Chiar faza: primul contact cu valul a lui Alessio: vine valul spre el.....si valul se duce inapoi...Alessio fuge dupa val.....valul se intoarce inapoi spre mal...Alesssio face niste ochi cat cepele si se icnrunta la mine si face: ih...adica.....ce se intampla.
A nfost asa de dezorientat cand a vazut valul vine inapoi dupa el. Atat ce am mai ras.Si cate si mai cate a facut la plaja.
Fetelor ma retrag.Va pup pe toate neconditionat!!!
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Lullaby_2009 spune:
Selen off, am zis sa merg la cursuri tocmai ca sa mai invat cate ceva, acum chiar ca nu mai stiu cum e bine. Despre produsele lactate mai citisem undeva ca nu prea sunt indicate in timpul alaptarii. Ne-a explicat ceva legat de alegia pe care o poate face bebe la proteina laptelui de vaca. Acum nu stiu cum e mai bine, o sa mai citesc. Legat de trezitul bebelusului, nici eu nu cred ca va dormi atat de mult, dar si daca se va intampla sa doarma mai mult, ce fac?
Diana nu mai stiu ce sa cred. E bine sau nu sa golesti sanul dupa alaptare? Tot mamicile cu experienta cred ca ne pot ajuta 
Eu incercam sa va impartasesc din ceea ce am invatat si acum nu mai stiu cum e mai bine, multumesc ca mi-ati atras atentia, zau ca ma mai documentez despre asta.
25+ cu 
mimika spune:
Bina ai revenit, danangie! Chiar am incercat sa imi imaginez faza cu valul. Cred ca era tare dulcic Alessio
. nasol ca a fost asa cald. Daca te incalzeste cu ceva, si la noi este la fel ![]()
Eu ma bag in patut acum. 

31+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5