Burtici fericite de septembrie-octombrie (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

lutoniana eu am dormit mult timp cu sutienul pe mine , imi curgeau tare tare sanii , mai ales in spital , parte proasta era ca nu mi-am gasit sutien aveam niste sani imensi , imensi si nu gaseam marimea potrivita toate erau prea mici , asa ca stateam cu un prosop peste sani ca ma umpleam de lapte , apoi s-au mai desumflat si am gasit si eu sutien , si dormeam cu el cu discuri dinalea absorbante , acuma cred ca depinde de la caz la caz , in vreo 2 - 3 luni am ramas fara lapte

am vazut pozele de la intalnire sunteti niste frumoase toate

anco 9 etaje ? clar lesinam

mangagirl hai ca mai ai putin cu dintii o sa treaca

gata merg sa fac baie la copil

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

31+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Fetelor cu gemeni, deci e cam musai sa alimentam bebeicii simultan, ca altfel posibil sa pierdem masa unuia in timp ce il hranim pe celalalt Ce bine ne prinde experienta fetelor
Pe mine iar m-a apucat lesinul ala de la pranz...Vreau si eu un pic de energie

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Fetele vroiam sa va intreb si eu ceva. Mie mi-a iesit anemie la utimele analize de sange si trebe sa aiu ceva pastilute de fier Numai una pe zi ca am auzit ca constipa rau de tot. dar trebuie sa suplimentez si cu mancare. Cu ce? Ca in afara de salata, spanac si carne rosie nu stiu din ce sa iau.
Si voua va masoara burtica? Cam cat ar trebui sa fie la 27 sapt jumate?

Adriana 27+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mimika, eu nu mai imi bat capul, asa m-am hotarat. sunt prea multe variabile, cum or sa fie bebeii, cum se vor trezi, cum voi fi eu....nu stiu, ma documentez temeinic acum, ca sa fiu pusa la punct cu teoria, iar atunci ne vom adapta....nu stiu ce sa zic. nici nu am cu ce sa compar din moment ce e prima sarcina. daca stau sa calculez cat mananca unul, dupa aia scoatem aerul, dupa aia manaca al doilea, dupa aia scoti aerul de la la doilea, dupa aia vrei sa te culci dar nu se poate ca primul vrea lapte...daca ii alaptam simultan, tre' sa cam jonglam cu ei in brate...sa-i invarti, iar cel putin la inceput tre' sa fie cineva de ajutor.....nu stiu, asa cum ziceam, o sa vedem atunci. am incredere in mine si in sotz

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana_m

Fetele vroiam sa va intreb si eu ceva. Mie mi-a iesit anemie la utimele analize de sange si trebe sa aiu ceva pastilute de fier Numai una pe zi ca am auzit ca constipa rau de tot. dar trebuie sa suplimentez si cu mancare. Cu ce? Ca in afara de salata, spanac si carne rosie nu stiu din ce sa iau.
Si voua va masoara burtica? Cam cat ar trebui sa fie la 27 sapt jumate?

Pe mine nu m-au constipat pastilutele de fier..Mie imi masoara burticutza dar nu imi spune niciodata cat e si imi arata pe computer cam cum stau..Sunt trei linii..Cea din mijloc- totul decurge normal (la måsuratori), cea de jos-este sub-, cea de sus- prea mare..Asa nu stiu så iti spun cat tb så fie in cm sau alte måsuratori..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor au apårut primele semne ca explodez...Gata cu joaca..Mi-au apårut primele vergeturele så le spunem asa så le alintam poate raman acolo mititele.Si sub sani si pe burticutzå..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

mimika, eu nu mai imi bat capul, asa m-am hotarat. sunt prea multe variabile, cum or sa fie bebeii, cum se vor trezi, cum voi fi eu....nu stiu, ma documentez temeinic acum, ca sa fiu pusa la punct cu teoria, iar atunci ne vom adapta....nu stiu ce sa zic. nici nu am cu ce sa compar din moment ce e prima sarcina. daca stau sa calculez cat mananca unul, dupa aia scoatem aerul, dupa aia manaca al doilea, dupa aia scoti aerul de la la doilea, dupa aia vrei sa te culci dar nu se poate ca primul vrea lapte...daca ii alaptam simultan, tre' sa cam jonglam cu ei in brate...sa-i invarti, iar cel putin la inceput tre' sa fie cineva de ajutor.....nu stiu, asa cum ziceam, o sa vedem atunci. am incredere in mine si in sotz

ca bine zici

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

adriana m, pe mine fierul nu m-a constipat, din contra, chiar m-a ajutat si iau 2 pe zi de cateva luni bune. in alimente in gasesti in carne, sfecla rosie, broccoli,spanac (si alte verzeli de genul), mar verde...nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

adriana, mie doctora mi-a spus asa: sa iau pastiluta de fier impreuna cu vitamina c dimineata cu o jumatate de ora inainte sa pap. SI crede-ma ca eu am maaaaari probleme cu constipatia (uneori abia ieseam o data pe saptamana nefiind insarcinata). Te rog din suflet sa ma crezi ca acum ies si de 2 ori pe zi afara. POti sa incerci varianta asta, poate merge si la tine.
Ce-ar mai contine fier ar fi broccoli ... da-i cautare pe goagal ca io asa fac (is the men's best friend)

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Iulika29 multumesc de raspuns. Nu am luat pana acum pastilute de fier. De azi incep, dar am auzit ca e posibil sa ma constipe. Mie nu-mi arata graficul ala din pacate, doar imi spune ca e bine. Eu o cred pe cuvant pe doctorita, dar eram curioasa doar asa ca idee.

Mergi la inceput