Burtici fericite de septembrie-octombrie (96)
Raspunsuri - Pagina 13
adriana_m spune:
Salutare burticutze fesele.
Am vazut si eu pozele de la intalneala aseara. Sunteti tare frumoase si vesele cu toatele. Asa ca sa ma treceti si pe mine pe lista invidioaselor. Si daca tot m-am uitat la toate pozele voastre aseara, inclusiv la cele cu mancaruri gustoase, toata noaptea am visat ca am mancat pe la restaurante
.
Cristina_ana eu am uscator separat de masina de spalat si nu-mi sifoneaza hainele. Cand pun hainele la uscat pun si doua servetele parfumate care le ajuta s anu se scamoseze si sifoneze. poate gasesti si dinastea. Iar pt mine uscatorul asta e cea mia buna inventie. Iar cu masina de spalat vase eu unu nu as pune sticlutele acolo ca nu le spala asa bine. Cel putin a noastra sigur nu.
Lutoniana imi place hanoracelul de mor. Foarte frumos.
Hainutele cumparate de voi sunt superbe si m-a fac sa ma gandesc si eu sa incep sa colectez una alta. Pana acum am doar 3 pijamalute. Cand vad cate a-ti luat voi...
Eu la alaptat stiam ca e bine sa alaptezi 20 min la un san si 20 min la celalalt. Sica e bine sa golesti sanii dupa ce alaptezi ca bebe sa aiba laptic proaspat nu din cel ramas de la alaptarea trecuta. E un chin parerea mea, in special noaptea. Eu asta imi aduc aminte. Pt ca bebe al meu era un somnoros si jumatate la mine alaptarea dura cel putin 1 ora jumate-2. Apoi regurgitatul alta jumate de ora. Apoi mai dormea o jumate de ora sau o ora si o luam de la capat. Cumplit a fost si sper sa nu se mai repete situatia si acum.
A, si pe langa hainutele necesare, paturici,.. eu stiu ca mai e nevoie si de prosopele/ carputze din bumbacel parca care vin puse pe umar pt cand il tinem pe bebe pt a scoate aerul dupa papa. Stiu ca nu e bine sa fie pus cu fata direct pe hainele noastre.
Oaleu, ce m-am intins ca o placinta.
Adriana
27+ cu
si
Robert Cristian (08.26.2004)
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Selen multumim mult pentru sfaturi. Cum e vremea acolo? Am vazut la stiri ca fost vijelie. 40 de minute? Am facut un calcul si daca in primele luni trebuie alaptat la un interval de maximum 3 ore, inseamna ca altceva nu prea o sa mai pot face. ![]() Kemsy la curs ne-a spus ca sanul trebuie golit dupa alaptare si ca nu trebuie sa treaca mai mult de 3 ore pana la urmatoarea alaptare, chiar daca bebe doarme trebuie sa incercam sa-l trezim usor, pentru ca exista riscul sa se deshidrateze si ia mai putin in greutate. Referitor la depozitarea caruciorului. E complicat sa urci de fiecare data cu caruciorul, mai ales daca e un bloc fara lift, cred ca singura varianta pentru mine ramane sa las caruciorul la masina. A mai incercat cineva varianta aceasta? La parter l-as lasa cumva legat de balustrada, nu cred ca il va lua nimeni, dar nici nu stiu cine sa ce s-ar putea urca in el cat timp sta acolo , asa ca mai bine in masina. 25+ cu ![]() |
draga mea, am o prietena care are gemenisi locuieste in bloc cu 10 etaje. i-a fost stricat liftul si mi-a zis ca lasa mereu caruciorul in portbagaj si urca bebeii in scoica pe scari. cred ca si dupa ce s-a reparat liftul tot asa proceda si apoi jos, lasa scoicile in masina si lua caruciorul. si mie mi-e tot de cine sau ce s-ar putea urca in el in special peste noapte, ca ziua mai merge.

30+cu
si
????anco
THEA22 spune:
Dragelor, am fost la ecograf...tinem sa va anuntam ca avem 1 kg 300 g, suntem sanatosi bine si ne-am si intors cu capsorul in jos, ca un baiat cuminte. Va pupam pe toate! Doamne ajuta tuturor!
THEA22
28+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
anco spune:
mary07
linisteste-te nue cazul sa iti faci probleme. si eu am venit speriata saptamana trecuta de la control ca unul din bebi e mai mic cu 2 saptamani decat celalalt conform ecografiei, dar m-au linistit fetele de aici, asa ca de-aia suntem prin zona ca sa ascultam nelinistile unora dintre noi si sa le gasim solutii.
cu siguranta e in regula, caci daca nu ar fi fost ti-ar fi spus medicul ceva. nu te necaji ca nu-i face bine la bebe.
anco
lutoniana spune:
Thea felicitari de Mateias grasunel 
Mary pai daca zici ca si Alex avea la eco capul mai mare ..si sotul il are mai mare poate asa e modelul vostru ...zau, nu te stresa....
Cea mai fericita
31 + cu 
lutoniana spune:
Adriana bine ai mai venit pe la noi 
Intre alaptari sau noaptea iti curgea laptic ?
am si eu o idee si aia fixa....ca eu nu vreau sa dorm cu sutienul pe mine...cum sa procedez ?
Cea mai fericita
31 + cu 
adriana_m spune:
Lutoniana mie mi-a curs la inceput laptic la greu intre alaptari. Nu aveam sutien pe mine in casa caimi luasem o bustiera de bumbac, ceva genul celor car ele folosesti cand faci sport, si aveam tampoane dinalea de sani tot timpul. Numai afara purtam sutien si cu tampoane de sani in ele. Iar cand alaptam la un san sugea copilul iar din celalalt curgea la greu. Puneam un prosopel sub el sa nu fac tot un lapte prin pat.Mie si acum imi curg sanii dar numai cateva picaturi din cand in cand. Noroc sa cunt acasa acum si pot lejer sa stau fara sutien si tricoul se schimba rapid.
Eu sunt cu voi ca de citit tot citesc , dar nu reusesc sa tin pasul cu voi deloc.
Adriana
27+ cu
si
Robert Cristian (08.26.2004)
diana_n spune:
Lutoniana e foarte dragalas hanoracul ![]()
In loc de sutien poti folosi www.motherhood.com/Product.asp?Product_Id=914140361&MasterCategory_Id=MC29" target="_blank">asa ceva. Eu asta port acum prin casa, dar dupa ce nasc banui ca voi folosi sutien de alaptat, pe mine nu ma deranja.
Diana
31 saptamani si Peter (3 oct 2005)
adela2006 spune:
| citat din mesajul lui tulibu Fetele care au copii, sa imi spuna si mie daca biberoanele se spala cu detergent de vase sau exista ceva special, ca ma gandesc ca axionul nu e chiar ok. aaaaaa, si am vazut un sterilizator pt microunde de la avent care costa 35 lei, si are si 3 sau 4 biberoane. Ioana 24+ ![]() ![]() |
eu le-am spalat cu detergent obisnuit ( pur )
habar nu am sa existe ceva special , exista asa ceva ?
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
31+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Adriana bine ai mai venit pe la noi ![]() Intre alaptari sau noaptea iti curgea laptic ? am si eu o idee si aia fixa....ca eu nu vreau sa dorm cu sutienul pe mine...cum sa procedez ? Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
lucia stiu de undeva...am uitat ursa...ca e bine sa dormi cu sutien/bustiera ca sa nu se lase asa. ei sunt grei si e indicat purtatul sutienului sau a ceva care sa sustina. eu mi-am luat un sports bra din bumbac de la primark, foarte comod si lejer pe care il port pe post de sutien.
MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com

, asa ca mai bine in masina.