Burtici fericite de septembrie-octombrie (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mary, si eu zic sa nu te iei dupa ce pasarica i-a zburat asistentei aleia...ce stie ea? daca dr a zis ca e ok, atunci e ok!

Lullaby, noua ne-a zis exact invers, ca daca bebe doarme, sa nu-l trezim ca ni se pare noua ca a trecut prea mult timp...ca daca lui ii e foame sau sete, se trezeste oricum singur...ne-a si dat exemplu: daca pe noi ne trezeste cineva din somn ca sa ne dea ceva de mancare, ar fi bine?? oricum e mai rar sa doarma mai mult de 4 ore un bebe, dar chiar daca, inseamna ca a supt bine si e satul...

acumaaa... nu stiu, sa ne mai zica si celelalte fete care au fost la cursuri, si fetele cu copilasi, din experienta lor...

a, si a mai fost o chestie pe care am citit-o tot la tine cred...ca nu e bine sa mancam lactate cat alaptam... pai noua ne-a zis exact invers, sa bem mult lapte...

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mary cred ca asta inseamna ca are capul mai mare ca media. Asa e Peter, uneori il alint "capatzanosu' lu' mama". Nu inseamna ca are vreo problema, Doamne fereste, ci doar capul o idee mai mare ca media. Nici nu-ti dai seama, daca vrei uita-te la pozele noastre.
Sotul are un coleg, un munte de om care are capul mic, parca ar fi Brutus din Popeye marinarul.
Si ca sa te convingi, data viitoare cand iesi pe strada uita-te la capul oamenilor, o sa vezi mici si mari, rotunde, lunguete. Nu ma refer la forma fetei, uita-te din spate sau profil.

Mie la cursuri mi s-a spus sa nu golesc sanul dupa alaptare, corpul nu face diferenta dintre "copilul inca mananca" si "copilul a terminat si mama goleste sanul", asa c-o sa produca mai mult decat ii trebuie copilului. Aici poti dona laptele pentru copilasi orfani sau mamici care nu au, dar vor sa dea copilului lapte de mama. Am o prietena mai exagerata de felul ei, cica avea congelatorul plin cu lapte in pungute si 6 luni dupa ce fetita ei nu mai sugea , tot timpul era speriata ca n-ajunge.
Mi s-a spus ca laptele mamei din san nu se strica, nu-si scade calitatea nicicand, nici dupa alaptat, nici 3 ani dupa ce ai inceput alaptatul.

Diana 31 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

oooofff,ca am crezut ca vin de acolo topaind de fericire si cand colo
Da Diana,la asta m-am gandit ca are caputul marisor...ca dbp-ul e dat de marimea capului. Si mi-e o frica de mor sa nu fie ceva grav,mintea imi zboara numai la prostii,la vreo boalaDoamne ajuta sa fie bine
Ma gandesc totusi ca daca ar fi fost sa aiba ceva,dr vedea,doar nu e medic de 1-2 ani.
Sa stiti ca in momente din astea de deznadejde eu ma gandesc ca poate medicul nu a vazut bine in tot acest timp si bebele meu are ceva
Doamne ajuta-ma sa scap de gandurile astea
Ce-i drept,si de Alex imi zicea ca are caputul mare ....si daca tot e pana acolo,sotu' e un capos si jumatate,poate e din cauza asta
Katerryna,oricum nasteam cu cezariana ca asa l-am nascut si pe Alex si medicul nu se risca la o nastere naturala
Multumesc fetelor pt incurajari..sunt atat de binevenite in momente ca astea...

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

oooofff,ca am crezut ca vin de acolo topaind de fericire si cand colo
Da Diana,la asta m-am gandit ca are caputul marisor...ca dbp-ul e dat de marimea capului. Si mi-e o frica de mor sa nu fie ceva grav,mintea imi zboara numai la prostii,la vreo boalaDoamne ajuta sa fie bine
Ma gandesc totusi ca daca ar fi fost sa aiba ceva,dr vedea,doar nu e medic de 1-2 ani.
Sa stiti ca in momente din astea de deznadejde eu ma gandesc ca poate medicul nu a vazut bine in tot acest timp si bebele meu are ceva
Doamne ajuta-ma sa scap de gandurile astea
Ce-i drept,si de Alex imi zicea ca are caputul mare ....si daca tot e pana acolo,sotu' e un capos si jumatate,poate e din cauza asta
Katerryna,oricum nasteam cu cezariana ca asa l-am nascut si pe Alex si medicul nu se risca la o nastere naturala
Multumesc fetelor pt incurajari..sunt atat de binevenite in momente ca astea...

My family

Poze cu noi

_

si 32+, cu -Razvan

mai ...lasa ganditul la prostii. pai si eu cu anestezii, radiografii, anitbiotice, col deschis...ce sa zic? gandeste pozitiv...sunt sigura ca e mai mult decat ok. eu acum am imbarbatez si pe mine, ca numai eu stiu ce cosmaruri imi fabric de una singura. mai bine sa ne concentram pe cum sa alaptam corect

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mary, eu zic sa nu-ti faci probleme pt ca bebele tau e bine. Eu sunt absolut convinsa ca nici ecografele cele mai performante nu pot da f precis dimensiunile. Uite un exemplu: o prietena de-a mea a nscut pe 6 iunie un baietel de 3250 kg. La ultimele eco vreo 2 doctori i-au spus ca bebelusul este f f maricel, iar in ziua operatiei i-au mai facut o eco si i-au spus ca are in jur de 4 kilograme. Iti dai seama ca dupa ce a nascut era super ingrijorata ca e baietelul prea mic pt ca ei ii intrase in cap ca are un bebe f mare.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Mary sunt sigura ca doctorul ar fi vazut daca era ceva grav..Nu te mai nelinisti te rog..Vei vedea ca in curand vei rade de prostiile care ti-au trecut prin cap in momente din astea..Te cred nu e usor så opresti gandurile astea pt ca esti ingrijorata, esti mamå..Ai så vezi ca totul va fi bine..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, bebelusii nu se trezesc din somn. daca le este foame sau sete sa fiti convinse ca se trezesc singurei. Mi-aduc aminte ca Matei avea o saptamana si jumatate cand in cursul unei zile mi-a dormit 5 ore legat de intrasem in panica. Am sunat-o imediat pe pediatra sa-i spun ca are ceva copilul meu si ca vreau sa-l trezesc. Mi-a spus sa nu fac asa ceva. Bineinteles ca atunci cand s-a trezit a lins o gramada de laptic si nu avea absolut nimic copilul meu.
Baietelul prietenei despre care va vorbeam mai devreme la nici 2 saptamani de viata se trezea o singura data pe noapte. Pediatra i-a spus ca este o mamica fericita ca se poate odihni cum trebuie.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Mary, eu zic sa nu-ti faci probleme pt ca bebele tau e bine. Eu sunt absolut convinsa ca nici ecografele cele mai performante nu pot da f precis dimensiunile. Uite un exemplu: o prietena de-a mea a nscut pe 6 iunie un baietel de 3250 kg. La ultimele eco vreo 2 doctori i-au spus ca bebelusul este f f maricel, iar in ziua operatiei i-au mai facut o eco si i-au spus ca are in jur de 4 kilograme. Iti dai seama ca dupa ce a nascut era super ingrijorata ca e baietelul prea mic pt ca ei ii intrase in cap ca are un bebe f mare.

Off.. uite de aia ma bucur ca nu fac aici ecografii peste ecografii si ma mai bucur ca nici nu am fost stresata så ma duc så imi fac in particular...Cine stie ce dimensiuni imi spuneau , impresii si apoi la alta nu stiu ce schimbari si stres si..ufff.. de fapt totul oki.bebe sånåtos bine-mersi..Si eu cu amintiri de stres continuu..Pårerea mea..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

M-am uitat acum pe carnetelul de la Alex...la 34 de sapt bdp-ul era 90,2si pt aia am un baiat sanatos.
Ma gandesc ca ma alarmez eu degeaba
Multumesc inca o data fetelor

My family

Poze cu noi

_

si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Roxxy, asa ne-a zis si noua, sa zicem merci daca doarme atat

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput