Burtici fericite de septembrie-octombrie (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu revin cam in 2 ore

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Selen multumim mult pentru sfaturi. Cum e vremea acolo? Am vazut la stiri ca fost vijelie.

40 de minute? Am facut un calcul si daca in primele luni trebuie alaptat la un interval de maximum 3 ore, inseamna ca altceva nu prea o sa mai pot face.

Kemsy la curs ne-a spus ca sanul trebuie golit dupa alaptare si ca nu trebuie sa treaca mai mult de 3 ore pana la urmatoarea alaptare, chiar daca bebe doarme trebuie sa incercam sa-l trezim usor, pentru ca exista riscul sa se deshidrateze si ia mai putin in greutate.

Referitor la depozitarea caruciorului. E complicat sa urci de fiecare data cu caruciorul, mai ales daca e un bloc fara lift, cred ca singura varianta pentru mine ramane sa las caruciorul la masina. A mai incercat cineva varianta aceasta? La parter l-as lasa cumva legat de balustrada, nu cred ca il va lua nimeni, dar nici nu stiu cine sa ce s-ar putea urca in el cat timp sta acolo , asa ca mai bine in masina.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

I'm back...cu vesti,nici eu nu stiu de care
Conform spuselor dr,totul e ok....dar pe mine ma framanata multe
DBP-89mm...dupa ce i-a dictat lucrul asta asistentei,ea a zis "36 de sapt,nu?"la care eu nu,abia 32 .S-a uitat in carnetel la data u. m si a zis ca intr-adevar,32 de sapt ar fi.Apoi dr a zis ca e mai mare cam cu 10 zile si ca tot timpul a fost mai marisor. Dar pe mine ma ingrijoreaza de ce e asa mare DBP-ul??
Stiti ca va mai spusesem eu ca tot timpul parea bb mai mare cu 2 sapt...dar cu 4????
Dr n-a zis nimic ...a tot masurat pe acolo,am intrebat cate kg are dar s-a luat la povesti cu sotul si n-a mai zis nimic
A mai zis ca prin 10-15 august va fi ultimul control si atunci vom stabili data cezarienei...el se gandea undeva la 20-25 august,dar i-am zis ca as vrea daca s-ar putea in 2 sept. mi-a zis ca vom vedea,in functie de cum va fi bb atunci si cum ma voi simti eu...dar ca el zice sa nu ne riscam chiar asa aproape de termen ,din cauza de uter cicatricial si sa nu ma apuce nasterea

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

dar ce e DBP ? offf ca nu inteleg nimic....ce daca e mai marisor? se naste mai repede nu ?
hai Mary fii barbata !

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Mary offf nu-ti mai face griji ca e bebe mai dezvoltat!Uite daca te ajuta cu ceva, fetita mea, la 31 saptamani avea BPD 82 mm Si e pasarica da? Cum ai vrea sa fie baietelul tau? Mai mic decat fetita mea? Nu se cade! Ia nu te mai lua tu dupa statistici si asistente ca bebeii se dezvolta in ritmul lor.Pana la ultimul eco papusica mea era in urma cu o saptamana ca si dimensiuni, acum era cica de 33 saptamani si nush cate zile!

32+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Luci DBP=distanta biparietala

Mai bine ca pe voi nu va streseaza cu dimensiuni din astea si faceti 2,3 ecografii pe sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Nici eu nu stiu ce e asta DBP-ul..Si nu te mai ingrijora daca nu ti-a dat doctorul motive så o faci..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Luci DBP=distanta biparietala

Mai bine ca pe voi nu va streseaza cu dimensiuni din astea si faceti 2,3 ecografii pe sarcina

Care 2-3?.Eu am una mare si latå..daca e oki totul cred ca raman cu asta pana la nastere..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

A!Si Mary be happy ca nu nasti natural daca bebe Razvanel e asa maricel

Mergi la inceput

Bravo Iulika ! Sa dea Domnul sa fie bine si sa nu mai faci alta ecografie!Pe de-o parte te bucuri ca vezi bebelul cum se misca si ti-i drag si esti curios cum a evoluat,dezvoltat, dar pe alta parte daca cifra unei dimensiuni nu se incadreaza intr-un tipar, ei atunci sa vezi tu ganduri si idei! Si in situatii din astea mai rau le faci lor...

Mergi la inceput