Burtici fericite de septembrie-octombrie (96)
Raspunsuri - Pagina 17
techila spune:
ba lutoniana, daca nu ii e foame unuia....sa i se faca. pe broscanii mei o sa ii cheme Andrei si Stefan. andrei va primi sanul drept, iar stefan pe cel stang (s cu s, ca sa nu incurc). si gata....daca ramane ceva, bag pompa si fac provizii sa le dea ta-su cu bibele cand ma-sa va dormi ca nu devina stafie....
ce??? nu-i o idee buna????![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze
si 
raluk16 spune:
Adriana, incearca si cu ceai de urzici. Eu cand aveam probleme, cu asta imi reveneam repede. Asta dupa cativa ani de incercat cu fier fara nici un rezultat. Si pastiluta sa n-o iei in jurul unei mese cu lactate, ca nu se mai absoarbe. Si parca nici in jurul meselor cu varza, si cafea, nu mai stiu ce altceva. Dar fierul luat din mancare nu conteaza, numai pastilutele sunt mai pretentioase. ![]()
mimika ce filmulete?
Danangie bine ai revenit! Ce povesti simpatice acolo cu Alessio si marea
. Si ce smecheras s-a facut! Asa repede sa ma astept? La 1 an? 
25+ 
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
fetelor cu gemeni, eu cred ca in afara de tabelul acela pus de Adimercedes...cu "la ce san am ramas ca sa stim cu care continuam" voi ar trebui sa mai facti unul cu bebelusii sa nu uitati vre-unul flamand.....acum asta micu, apoi asta zambaretul....Si eu am vazut imagini ca se alapteaza simultan dar ma gandesc ca daca unuia nu ii e foame in momentul ala....il pui la loc in patut si-i dai celuilalt, nu ? Imi dau si eu cu parerea ca e gratis, ma scuzati ![]() Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
Sa stii ca si eu mi-am amintit de faza aia spusa de Adi. Deci e posibil sa suga numai la un san (cele 40 de minute
) si apoi abia la urmatoarea alaptare sa ii dam de la celalalt?
Voi tot ziceti ca stati bine cu teoria, eu nici asta n-o inteleg...
25+
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie M-am uitat si eu la filmatul cu baia si masajul.M-a luat cu nervi.Trebuie sa fii mai delicata cu ,copilul cand ii faci baie si masaj.Pai doctorita din video , parerea mea a fost mult prea dura cu saracul copil. Cand il clatea pe burta cu apa ii arunca practic apa in fata. Sau la masaj...pai daca e masaj miscarile trebuie sa fie cat de cat calme dar ea parca vrea sa prinda filmul de 22,00.Nu mi-a placut deloc.Chiar deloc.Modul.V-as trimite un filmat cum ii faceam baie lui Ale....dar n u stiu cum sa-l pun si unde..... DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
Unde e filmul de nov-dec? La inceputul lor de capitol? Sau acuma il discuta?
Si trebuie sa gasim o modalitate sa vedem filmuletul vostru!!!
Asa am invata si noi sa facem baita
. Pe webshots nu se poate pune? Incearca pe youtube.
25+
danangie spune:
IULIKA da, a fost foarte cald....uneori imi statea plansul in gat ca nu reuseam sa dorm.....daca ar fi fost mai racoarea era totul perfect.Nici pofta de mancare nu aveam.....dar chiar si asa in 2 sapt am pus 2 kileee

.E adevarat ca am mancat numai si numai prostii, inghetat o gramada, croiassant o gramada.....hmmm![]()
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Adela in primul rand ma bucur ca te vad, apoi iarta-ma ca am zis ca papucii sunt de pensionara ...si tu porti. Ironia face ca i-am purtat o zi, mi-au facut 2 basici mari si acum astept sa mi se vindece ca sa-i pot lua iar la mers. ![]() ![]() Cea mai fericita 31 + cu ![]() |
Lucia, am uitat sa-ti spun ca si mie imi plac foarte mult slapii!!! Bine, asta pentru ca in general vara umblu doar cu sandale din acelea romane, ca de copii (ecco), si cu slapi care sa para cat mai masculini, ma enerveaza orice slap mai finutz
25+
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui techila ba lutoniana, daca nu ii e foame unuia....sa i se faca. pe broscanii mei o sa ii cheme Andrei si Stefan. andrei va primi sanul drept, iar stefan pe cel stang (s cu s, ca sa nu incurc). si gata....daca ramane ceva, bag pompa si fac provizii sa le dea ta-su cu bibele cand ma-sa va dormi ca nu devina stafie.... ce??? nu-i o idee buna???? Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si ![]() |
Tu mai tragi sperante så mai si råmanå??

Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
techila spune:
[/quote]
Tu mai tragi sperante så mai si råmanå??

32+cu
Bruce Nicholas
[/quote]
in eventualitatea in care unul ar dormi sau nu i-ar fi foame, sau ar avea o zi proasta, na ....ce sa zic...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze
si 
danangie spune:
RALUK multumesc. Pai Alessio mai in toate a fost precoce.
A venit pe lume u 2 sapt mai devrmee. Pe la 2 luni cand plangea zicea mereu mama. De pe la o luna si 3 sapt sa vezi cu se juca cu mingea, cu picioarlee! Choar si filmatul asta ar fi fain sa vi-l arat. La 11 luni mergea.....ma rog,eu cred ca exagerez caa-i un copil minune, dar e copilasul meu.
Filmatul e pe prima pagina la nesajul de prezentare al odiseei. Pai am sa vad cum pot sa-l pun...n-as vrea pe you tube ca i se vede putzulica
si nu prea vreau sa vad un popor intreg
comorile lui Ale.![]()
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Si pastiluta sa n-o iei in jurul unei mese cu lactate, ca nu se mai absoarbe. Si parca nici in jurul meselor cu varza, si cafea, nu mai stiu ce altceva. Dar fierul luat din mancare nu conteaza, numai pastilutele sunt mai pretentioase. 25+ ![]() |
Asta nu o stiam...Eu cand am intrebat moasa daca tre så o iau carecumva special mi-a zis ca nu.cand vreau eu..Eu iau una la 2 zile..Si eu chiar de cele mai multe ori o luam dimineata dupå cereale cu lapte sau paharutul de iaurtut..hmmm
32+cu
Bruce Nicholas